*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (40)
Raspunsuri - Pagina 23
pauly spune:
piticasigogosica insanatosire grabnica.
si eu stiu ca poti sa iei paracetamol...saracuta de tine, ai atatea neplaceri una dupa alta.
florina bine ai venit printre noi.sa-ti traiasca bebelusa.i-mi pare rau ca ai colul intredeschis, conteaza foarte mult sa te odihnesti..poate ,poate se inchide la loc.
iar ptr contractii...doar no-spa, daca nu le poti stapani cu no-spa vorbeste cu doctorul tau, sigur i-ti va da un tratament mai puternic.
ancamari ptr carnatul din semnatura scrii asa
[url = "http://new.photos.yahoo.com/faur_anca/album" ]poze[ /url ]
numai ca scrii fara spatiile care le-am lasat eu.![]()
noi am fost la cumparaturi. ne-am umplut frigiderul, avem papa din belsug...ca sa ne facem si mai grasunei..![]()
dupa ce m-am plimbat prin billa, mi-am simtit gambele greoaie...am venit acasa m-am pus in pat cu picioarele mai sus si mi-a trecut.
va pup
26+
Riana Alessya
bebelina mea
poze
lavini spune:
buna fetelor,
in primul rand la multi ani de 8 martie.Desi e cam tarziu nu am mai avut acces la net de miercuri, si ma chinui de azi dimineata sa ajung la zi cu tot ce ati scris.
Ibelciug, eu o sa nasc la Giulesti cu Dr. Melihan Bechir
Dylan, Florina, bine ati venit la odiseea noastra!
Mica, Andrada, si eu tot din Pitesti sunt de fel, si imi e tare dor de casa ca nu am mai fost acolo de 2 luni.
Din nefericire pt mine joi am fost la control si s-a constatat ca mi s-a scurtat colul.Asa ca sunt consemnata la pat pt urmatoafrea saptamana, timp in care sper sa isi revina ca e ingrozitor sa nu poti face nimic.
la toate fetele.
lavinia, 25+, 
numai_eu spune:
Buna burtici!
Desi cu intarziere, vreau sa le spun si eu LA MULTI ANI! fetelor care si-au sarbatorit ziua de nastere in aceste zile. Sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi si sa va bucurati de ei impreuna cu familiile voastre. Si LA MULTI ANI pentru toate fetele de 8 Martie.
Nu am reusit sa citesc tot, asa ca nu prea stiu despre ce se vorbeste in acest moment.
Am si eu o problema, poate s-a mai confruntat cineva cu asa ceva si ma lamureste. Poate Paflo, stiu ca esti dermatolog. Cam de ieri dimineata, au inceput sa-mi apara niste leziuni pe piele. Initial a fost una singura, chiar deasupra ombiliclului, pruriginoasa si cum m-am scarpinat fara sa-mi dau seama, s-a rupt si a ramas ca o eroziune destul de profunda. Spre seara un inceput sa-mi mai apara si altele, la inceput eritematoase si pruriginoase, dupa care se umplu cu lichid si sunt inconjurate un halou usor rosiatic. Majoritatea erau localizate pe sani si una pe fata interna a bratului, in vecinatatea axilei. Dar de cateva ore se tot inmultesc si au inceput sa-mi apara si pe abdomen, si pe spate si pe fese. O sa merg la dermatolog, dar cum este weekend, abia luni o sa gasesc pe cineva si imi este teama sa nu il afecteze pe bebe daca stau pana atunci. Daca ati putea sa ma ajutati cu un sfat v-as fi foarte recunoscatoare. Va multumesc si astept raspunsurile voastre.
angelabv spune:
Dianalaura, ai dreptate, nu scriu prea des.Lucrez pina la 6:30 seara , la voi e deja 1:30 dimineata- nu e nimeni pe forum, iar dimineata nu prea am timp, dorm cam mult si apoi pleac la munca ! Incerc sa mai merg citeva saptamini la munca, aici sunt 52 de saptamini concediu, cu cit incep mai tirziu, cu atit voi sta mai mult cu bebe acasa ! Despre bb nu stiu daca e baiat sau fata , e surpriza. Am avut 2 ultrasound , la 8 si la 18 saptamini, nu au putut sa-mi spuna. Acum merg la doctor din 2 in 2 saptamini , imi ia tensiunea si asculta inima lui bb. Atit ! Nu stiu cum e colul, nu stiu nicio dimensiune... Nenea doctorul ne-a spus ca daca totutl e ok, nu e necesar alt ultrasound. Deh, tare as vrea sa il vad si eu pe bb ! Nu am nici un loc aproape de mine sa pot sa merg si sa platesc pentru ultrasound. Asa ca acesta e motivul de nu am scris daca e baiat sau fetita ! Am pus poze in albumul comun, e o idee super si e uimitor cum fiecare "burtica" e diferita ! Trabuie sa fus la cumparaturi si am sa va mai scriu ! Pa
29+ si
suprise
Angi
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
Salut fetele!
Eu sunt bine, incepusem sa simt si eu sarcina mai sus, dar am facut curatenie ieri si iar o simt pe jos, nu stiu cine m-a pus, dar nu mai suport statul asta in pat...27+
Luiza
Chiqui, ai mare grija ca nu avem voie sa facem efort mai ales ultimele 2 -3 luni!
Ai grija cu colul si nu mai face prostii!

Si eu m-am saturat sa stau prin casa si in pat dar.....sa stii ca mi-am revenit dupa o astfel de cura

Alyna
31+cu
ancamari spune:
Bine ai venit Florina!
Florina si Lavini multa rabdare la stat in pat, inseamna ca o sa fim impreuna pe net in fiecare zi, ca asta ne mai ramane si noua.
Angelabv inseamna ca putem sa punem in listuta
in loc de
? Poate e mai bine sa nu stii dinainte. Voi sa fiti bine si te mai asteptam cand poti.
Numai_eu, ai grija de tine, imi pare rau ca nu ma pricep, incearca si mai cauta pe net informatii pana ajungi la dr.
Pauly multumesc, incerc imediat sa schimb "carnatul".
Anca, 29s+
Andrei Cristian
http://new.photos.yahoo.com/faur_anca/album
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by lavini
Din nefericire pt mine joi am fost la control si s-a constatat ca mi s-a scurtat colul.Asa ca sunt consemnata la pat pt urmatoafrea saptamana, timp in care sper sa isi revina ca e ingrozitor sa nu poti face nimic.la toate fetele.
lavinia, 25+,
Ai si tu mare grija, Lavi ca nu e de joaca!Stai cumintica si o sa vezi ca va fi bine!
Alyna
31+cu
Alyna24 spune:
Florina, bun venit printre noi!Sa ai parte de nastere cat mai usoara si sa ai o bebelina sanatoasa!Ai mare grija de tine cu efortul acum!
Kay, ce bine ca ai net acum
!Si totusi.....unde esti?![]()
Alyna
31+cu