*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (40)
Raspunsuri - Pagina 22
chiquitita spune:
Salut fetele!
Eu sunt bine, incepusem sa simt si eu sarcina mai sus, dar am facut curatenie ieri si iar o simt pe jos, nu stiu cine m-a pus, dar nu mai suport statul asta in pat...
27+
Luiza
ancamari spune:
chiquitita, eu fac asa ca sa se ridice, pana acum am reusit de fiecare data: stau culcata rezemata de perne si mangai burta de jos in sus, cateodata dureaza si cateva ore, dar se ridica, pt ca eu cred ca ii place sa fie mangaiat si se misca dupa mainile mele care mangaie din ce in ce mai sus. Si la mine se lasa in jos daca nu stau cuminte in pat si il simt asa de greu in partea de jos a burti...
Anca, 29s+
Andrei Cristian
http://new.photos.yahoo.com/faur_anca/album
Paflo spune:
Neata, fetelor!
Ne-am trezit si noi cu greu (eu si bebelina, ca tati a avut ceva de rezolvat de dimineata si e plecat deja). Ca de obicei ziua de vineri m-a terminat fizic (imi este cea mai grea zi din saptamana, caci dupa ce termin lucrul la spital, plec in Alba, la 100 km de Cluj, la o policlina privata - deh! trebuie sa mai rotunjim veniturile, mai ales acum ca vom avea si o printesa). Partea cam nasoala e ca si dupa ce voi naste, imediat cum mi se reface perineul, va trebui sa reiau mersul la Alba o zi pe saptamana, caci nu-mi permit sa-mi permit pacientii.
Chowpersa, am reusit sa trimit pana la urma banii prin internet banking. Intr-adevar in loc de RO (cu O mare) era trecut R0 (cu zero). Cred ca a corectat intre timp careva si pe prima pagina unde e pus nr tau de cont. Din pacate, deocamdata numai atat am putut pune (50 Ron), dar dupa 15 incerc sa mai trimit ceva. Iti tinem toate pumnii sa treci peste incercarea asta si sa fiti sanatosi atat tu cat si puiul tau!
Asta-noapte am avut niste arsuri ingrozitoare. Si chiar ma laudam ieri unei prietene ca nu am probleme de genul asta
Ma duc sa ma apuc de un piculet de curatenie! Si poate de ceva de mancare ca mi-ati facut pofta cu discutiile voastre de ieri (eu cred ca am sa fac peste - pastrav la cuptor cu o garnitura de legume cu orez; ciorbica mai avem - ceva asemanator cu ciorbita radauteana, dar cu carne de purcel).
Weekend frumos,
Florina 31? si bebelina Sofia
Florina R.
piticasigogosica spune:
Buna burtici
Eu am racit
si ma simt tare aiurea.Nu am febra dar muci,stranut,lacrimi,pe ansamblu rau.Am racit din cauza vizitelor in spital.Acolo era fff cald,transpiram si ieseam afara unde batea vantul,dar nu era frig,astfel ca am umblat dezbracata
POT SA IAU PARACETAMOL ?Am luat doar osciloccocilum,ceai,lamie sucuri de fructe...atat.
Mi-e teama sa nu i-o dau lui Iris.
Asta imi mai lipsea.
In rest pe sot il opereaza abia saptamna viitoare de marti incepand...nu stim nimic inca.
Aveti grija de voi!
poze
Iri +29 si Iris
ancamari spune:
Imi pare bine ca v-au placut pozele cu burta, eu nu mai stiu sa scot "carnatul" ala de la semnatura si sa pun doar ceva scurt, poate va indurati sa ma invatati si pe mine!
Maine o sa schimbam si noi saptamana, burta mea creste in fiecare zi si cred ca bebe la fel pt ca are program zilnic de sport si se simte tare de tot. De o saptamana s-a pozitionat pe orizontala, cred ca are mai mult loc asa.
Chris27 sa ai putere! Si sa ai grija si de tine!
Dianalaura, in talpite ti se umfla tesuturile cu apa, din cauza asta calci ca pe ace. Exact la fel am patit si eu luni intregi pana ce m-am cocotat in pat. Toata iarna am purtat o singura pereche de cizme cu 2 numere mai mari, dintr-un material textil, moale (din astea chinezesti, ieftine). Cizmele mele frumoase de piele care oricum imi ereu un pic largi pe gamba (v-am zis ca eu am 2 bete de la genunchi in jos) asteapta cuminti iarna viitoare pt ca nu le-am putut incalta chiar din noiembrie. Asa ca stai 1-2 zile (ca tot e week-end) in pat cu picioarele un pic mai sus si poate scapi de senzatia neplacuta din talpi macar pt o vreme.
Anca, 29s+
Andrei Cristian
Paflo spune:
Pitica, poti lua linistita Paracetamol. E mai bine sa te tratezi decat sa stai cu febra in sarcina! Insanatosire grabnica!
Florina
Florina R.
ancamari spune:
piticasigogosica, cred ca e ok sa iei 2-3 pastile de paracetamol/zi, mie imi zisese dr de panadol, care de fapt tot un fel de paracetamol este. Pt nas picaturi - solutie marina, dar nu prea au efect.
Anca, 29s+
Andrei Cristian
florina spune:
Buna,
As vrea sa ma alatur listei voastre de discutii, desi nu stiu daca voi reusi sa tin pasul cu ritmul in care scrieti voi :)
UM 25.09.2006, DPN 2 iulie - insa eu cred ca voi naste in iunie - o fetita pe nume Teodora.
Am 27 de ani, sunt din Bucuresti, am un baietel minunat de 5 ani, lucrez dar sunt in concediu medical acum 2 saptamani intrucat am colul intredeschis spre exterior...
Voi naste la Municipal cu dr. Badea (sper eu :)) iar la ecografie am fost la Herghelegiu insa am renuntat si ieri am fost la dr. Iosup - pentru a carui recomandare va multumesc, chiar e un dr si un om deosebit.
Mai am o saptamana de stat in pat pana la urmatorul control, sper sa am norocul lui Sobi si sa se lungeasca colul, sa pot iesi din casa... deocamdata ma omoara durerile de burta (am uterul f contractat si dureros din cauza asta si imi preseaza si rinichii...)
Voi ce faceti pentru a relaxa burtica?...No-spa n-are nici un efect la mine :(
Sanatate multa si sarcina usoara tuturor,
Florina
24+
Teodora si
Tudor(5 ani)
chris27 spune:
Pipico,paracetamolul e o .k.Asta mai lipsea,nu-i asa?Chiqui,tu nu ai pace?Mai ai asa putin,fii cuminte!Florina,bine ai venit!Nu stiu ce sfat sa-ti dau;la mine cand nu trecea cu un no-spa...mai luam unul!si dupa asta eram ca beata si dormeam...Si tu mai ai putin!Hai,ca va fi bine!