*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (40)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Am gasit postul asta scris de o moderatoare, nu stiam daca l-ati vazut si voi sau nu, de aceea am zis sa il postez aici

diana 29+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Fetelor am trimis pe adresa comuna un mail, va rog sa-l cititi(mamici din Buc)

Paula31+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Alyna frumos cadou, da dovada ca te iubeste muuuult.

Paula31+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Andrada eu stau pe Exercitiu si am facut generala 1 si Odobescu.

Care subiect va fi inchis? Cel cu clexan???

Mica 30+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Mica03037, subiectul e inchis de dimineata si avea spre sfarsit mesajul postat de dianalaura acum.

Anca, 29s+ Andrei Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

DideipDa..mi se pare o idee buna..si sunt sigura ca multe dintre noi vor fi interesate...eu una cel putzin sunt..dar...ca sa pot sa ajung acolo..s`ar putea sa am nevoie de ceva ajutor...pt ca eu nu stiu unde`i...asa ca ma gandesc ca ar fi bine sa ne intalnim dak o sa mergem mai multe..undeva...cum ar fio statie de metrou...care`i in apropiere..
Datele mele sunt in mail...si nr meu de tel la fel.. paula..si mercic pt ca te`ai gandit la noi

Mone 29+ Maria Antonia
mone after
mone before

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Am citit toate cele 20 pag de la "Medici pediatri - recomandari" si nu am gasit nimic convenabil pt mine. Adica sa fie si dr de fam al copilului (ca sa scap de inca un drum pt transcrierea unei retete) si disponibil de a veni acasa (macar in primele luni si pt urgente) sau cu cabinet in perimetrul stad. Ghencea - p-ta Moghioros - Favorit, chiar si Sebastian, unde as putea eu sa ajung rapid (cu taxiul, pt ca eu conduc prost si cu copil mic si bolnav in masina nu vreau sa risc). Daca aflati voi de cineva in sensul in care am scris mai sus poate imi dati o directie, ca nu stiu pe unde sa ma apuc sa caut. Vad ca nici policlinici nu sunt in zona asta.

Anca, 29s+ Andrei Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Dianalaura eu sunt de acord cu moderatorii......am vazut si auzit multe la viata mea, asa ca.....cu parere de rau daca dezamagesc pe cineva, dar votez cu moderatorii.
Pe de alta parte eu ma chinui de zor sa-mi termin proiectul ca miercuri am o prima prezentare (neoficial).

Byu 26+ cu CASIAN[/blue]

Poze

Mergi la inceput

Monitza sa stii ca nici eu nu stiu cum ajung acolo(p-ta1mai)dar ma voi interesa.
Byu si Dianalaura, sa stiti ca Chowpersa nu a cerut bani si nici nu a bagat mana in buzunar la nimeni, ea de la inceput a cerut...Clexane FIOLE,pentru ca pe acest site D.c.au fost mamici care au ramas cu Clexane in plus si le-au dat mamicilor care aveau nevoie. Cu un mic ajutor financiar noi am fost cu ideea, asa ca nu are de ce sa fie vinovata cu nimic chiar sa oferit sa aduca toate analizele sa arate ca are nevoie de Clexane(cine nu a trecut prin asa ceva nu are de unde sa stie, sorry no ofense)Moderatorii au patit-o si de asta sufla si in iaurt, am inteles dar din partea voastra???????am crezut ca suntem unsi ne sprijinim una pe alta.

Paula31+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Sa stiti ca nici pe mine nu ma dau banii afara din casa dar ptr. un bebel as da oricat[flo. Eu ar trebui de Luni sa nu mai vin la servici ca am implinit 32 de saptamani dar vin in continuare la servici sa pot sa iau salariul intreg in continuare si bonurile(deci nici la mine viata nu este asa de roz)

Paula31+

poze

poze bebe

Mergi la inceput