*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (40)
Raspunsuri - Pagina 15
lbelciug spune:
Madi, merci oricum. Cred ca o sa arunc un ochi in revista Practic in bucatarie poate ma inspira. Nu stiu din pacate cofetaria de care zici, iar Iancului e departe de Rahova.
Ancamari, iti multumesc si tie pt ideile de papa.
Macaroanele nu-i plac sotului, dar cred ca voi face cateva pt mine si M.
Ma cam dispera ideea ca nu mananc legume proaspete, pap destul de rar rosii si ridichi in rest totul e fiert... Abia astept sa vad cum ies analizele. Ne place mancarea de urzici, insa eu am zis ca nu voi curata niciodata asa ceva. Asa ca sotul daca moare de pofta, trebuie sa le cumpere. In ciuperci nu am incredere, le folosesc rar, de regula din cele la cutie.
Alyna24, eu am mancat un borcan de 400g de mucenici si sincer as mai fi mancat...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
27s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
Alyna24 spune:
Ibelciug, daca mananc in ritmul asta.....chiar ca ajung la +20kg in sarcina!![]()
Alyna
31+cu
ancamari spune:
Eu m-am gandit ca Andrada era prin listuta! Foarte frumos ai scris! Ca asa nici nu o sa ne mai intrebam intr-una:"la tine cum o sa fie ? dar la tine? dar la nu stiu cine?" ne bagam nasul in listuta si gata, e mai simplu.
Si da, ati ghicit si voi ce fel de mucenici, ca altfel cum era sa doarma tropaitul asta mic si sa ma lase si pe mine sa va scriu.
Eu vreau nastere naturala cu epidurala, dar sa vad ce mai zice si dr. Am citi eu undeva ca daca vrea bebe prea devreme afara iti face tot cezariana ca sa nu-l streseze in plus in timpul travaliului. Si la fel daca ai anumite bacterii/streptococi, cum ar fi streptococul beta hemolitic. Am inteles ca analiza asta o recomanda dr meu chiar inainte de nastere (sapt 36) ca sa stie exact in momentul nasterii.
Anca, 29s+
Andrei Cristian
lbelciug spune:
Fetele, va urez un week-end placut! Acum plec de la servici caci azi cresa se inchide mai devreme si trebuie sa ajung pana la 4 sa-l iau pe M. Partea buna e ca in felul asta pot si eu intr-adevar sa lucrez mai putin...![]()
Pupici la burtici!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
27s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
ancamari spune:
Liviana, daca te consoleza cu ceva eu tocmai am mancat o salata foarte mica dintr-o rosie (absolut fara gust) cu ceapa verde si ulei de masline, ca sa fie cat de cat mancabila.
Eu in general faca asa (si sapt asta m-a ajutat mama la fel): cumpar salata verde, ceapa verde, usturoi verde si ridichi in cantitati mai mari, le spal pe toate si le pun in pungute pe categorii, tin asa pana la 3-4 zile daca au fost luate din piata proaspete (duminica dimineata de exemplu). Si asa imi e foarte usor doar sa le scot din frigider si sa le tai/rup frunzele de salata. Ca si la mine vine sotul foarte tarziu acasa si stiu ce greu e sa te mai apuci sa faci mancare (chiar daca numai friptura in tigaia de teflon sau pe gratar cu salata) la 9 sau 10 seara. Si acum vad ca daca a gasit sotul totul curatat in frigider si-a facut si singur salata, daca eu stau aici pe canapea ca invalida
.
Eu imi fac autocritica pt ca nu beau lapte deloc, nici lapte batut.
Ma mai pacalesc cu branza de vaci frecata cu smantana si cu branza sarata + marar + ceapa verde, asta imi place. Lapte dulce nu mi-a placut de cand eram destul de mica, pur si simplu nu pot sa-l sufar, imi pun doar un strop in cafeluta de dimineata si atat. Stiu ca e rau ce fac, dar imi face rau numai sa-l vad in cana.
Anca, 29s+
Andrei Cristian
vas spune:
andrada poti sa pui si la mine astere naturala, deocamdata fara epidurala. Sper sa ramana asa.
Eu sunt tare "curajoasa".Nici macar la epiziotomie nu ma gandesc .Ma cred PlasticWoman.
Dar mai vorbim noi dupa aia. Oricum indicatia cu Carpiconul mi-a intrat la capsor.![]()
Ahhh, m-am hotarat si eu , spal maine dimineata. 
O sa fiu si eu mamica
dideip spune:
toate gravidutele, ce mai faceti?
Sobi iti tinem pumni si bafta la echo
Dylan
si bine ai venit in grupul nostru, sper sa scrii mai mult de acum incolo si
ca esti o mama curajoasa.
Ma bucur addinel ca iti place ingerasul
Am mancat si eu astazi mucenici si cred ca de la nuca, am avut niste arsuri aproape toata ziulica
In rest suntem bine si maine implinim.....32 saptamani
Paula
31+
poze
poze bebe
dianalaura spune:
Am revenit si eu de la cumparaturi!
Mai fetelor, ce sunteti asa stresate cu spalatul asta? EU AM SPALAT azi, de fapt masina... Eu doar am intins. UIte, m-am uitat si eu pe net dupa un calendar ortodox si apare si acolo tot cu cruce neagra. Ideea e ca la noi in Ardeal nu se prea tine sarbatoare asta, si nici nu se fac mucenici, de aceea ziceau unele fete ca nu au mancat niciodata. Eu am mancat, din aia opturi, crescuti in cuptor, cu miere si nuca. Sincer, nu stiu de care sunt, moldovenesti sau muntenesti, ca doar am luat reteta din Practic in bucatarie. Si in plus la noi nu se intra in biserica de sarbatoarea asta. Pai daca nici popa nu tine slujba azi, eu de ce sa nu spal? Dar de mancare ai voie sa faci? Sau de spalat vase? Ca si apa cu care speli vasele tot murdara este..nici pe aia nu ai voie sa o dai afara din casa? Scuzati-ma ca sunt un pic sarcastica, dar sincer ma cam scot din sarite unele exagerari de genul asta.
diana
29+
STEFAN
asa creste bebe
poze
dideip spune:
Era sa uit![]()
Ma sunat de la revista Superbebe sa-mi spuna de o intalnire care va avea loc in BambooFitness numai cu gravidute si daca vreau sa particip.Este vorba de o intalnire in care ni se dau sfaturi,se face masaj, se fac si niste concursuri ni se dau si niste produse pentru bebe. Daca vreti si va face placere puteti sa veniti si voi
din Buc.Astept detalii de la ea pe adresa mea de email dupa care o redirectionez pe adresa comuna, O.K.?
,
Paula
31+
poze
poze bebe
dianalaura spune:
Inainte sa va mai suparati atat de tare pe raii astia de administratori si de moderatori, poate ar fi bine sa recititi regulamentul forumului si pe cel de la ajutor umanitar. Sigur, este laudabil gestul vostru si actiunea e binevenita, suntem parinti si intelegem spaima despre care vorbiti. Nu am cerut decat sa se dovedeasca prin niste acte scanate ca Chowpersa intr-adevar are nevoie de Clexane.
Fara nici o intentie de a jigni pe nimeni, oricine isi poate face un cont DC, si dupa ce scrie frumos cateva saptamani, poate sa declare ca are nevoie de ceva. Nu de bani, de un medicament sau de niste lapte praf sau de niste hainute sau mai stiu eu ce.
Acest subiect nu este la umanitare pentru ca initiatoarea lui nu a respectat conditiile pentru a-i fi acceptat subiectul in acea sectiune a forumului. Ea spune ca nu a cerut bani dar a oferit conturi. Daca este cineva care isi asuma responsabilitatea sa stranga banii/fiolele de clexane, asteptam cu interes. E de ajuns o copie dupa cartea de identitate si un scan dupa hartia pe care medicii recomanda clexane.
Pana atunci acest subiect (si oricare altul pe aceasta tema) va fi inchis.
Va multumim pentru intelegere.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am buba!...
Deci, fetelor, care se intalneste maine cu Dana sa aduca actele cerute de moderatori?
diana
29+
STEFAN
asa creste bebe
poze