Pestisori, pestisori...

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

ce v-am mai cautat!!!dar v-am gasit.
Mirela cum e la gradi?Mai tuseste Robert?acusi incepe si Mariuca.abia asteapta.
Emilly super descrierea.cred ca abia astepti bunicii.
Eliana ce-ti mai fac copilasii?
Noi duminica am sarbatorit-o pe Mariuca.a fost tare incantata de petrecere si noi pe langa ea..
De luni am intrat in activitate deci...somn mai putin si o gramada de chestii de facut.
asta seara Mariuca ne-a spus ca vrea si ea o camera pentru oameni ca doar e si ea om.intrebata ce fel de camera are a raspuns prompt:de copil.de luni incoace are pretentii din ce in ce mai mari....haha..gata fug la culcare si inca va mai astept la povesti

Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am aparut si noi pe aici... chiar ca e liniste...

Emilly suuuper casa... cred si eu ca abia astepti sa va mutati
Despre Mihai al meu... ar cam trebui sa fie odata pregatit... doar are 6 luni... cand are de gand sa mai manance si altceva in afara de lapte...

crig72 suuuper pozele. Cred ca a fost f. frumos.

Eu nu prea am noutati... am fost ieri la vaccin si au fost maraiti... Azi cred ca sunt bine, gata maraiala. Au crescut bine, au facut 6 luni... nu stiu cand a trecut timpul...
La capitolul diversificare tot pe loc, pe loc, pe loc... nu vor si gata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Salutari de la noi!
E mult timp de cand nu ne-am auzit.

Mariucai LA MULTI ANI ! frumosi si buni si sanatosi!

Mirela succes la gradinita lui Robert si la cat mai putine raceli si viroze!

Eliana pupam baietii dolofani si imbratisam Elena, fetita mamei de gemeni.
Emilly :Felicitari pentru casuta, sa o stapiniti sanatosi multi ani de acu in colo!
Ce mai face printesa ta?
Cum e la gradinita?
Ea e deja domnisorica.

Maruta ce fetita mare ai tu acolo, mai ieri ne anuntai ca vei avea o fetita.
E frumoasa foc.
Sa va aduca multe multe bucurii.

Cat despre noi ce sa va spunem...mergem full time la daycare, prima zi a fost in august la inceput, acum a trecut ceva mai mult de o luna, inca greu dar mult mai bine decat la inceput.
Jalea marea a inceput in a doua saptamana cand a constientizat ca o voi lasa acolo zilnic cateva ore bune...plingea si la venire si la plecare...de mi se rupea sufletul..., dar nu am avut incotro.
Mami o inceput lucrul si a fost nevoita sa o lase acolo 9 ore pe zi.
Acum e mult mai bine, deja se vad si mici progrese, a inceput sa speak-uiasca si ceva in engleza...
Cat despre raceli si alte viroze...da am avut parte, ea a luat ceva in prima saptamana...un pic de nas mucios...si apoi tuse...insa mami aproape ca a stat la pat de racita ce a fost...mai, mai rau e cu batrinii astia cand se imbolnavesc.

In rest timp nu avem pentru nimic in cursul saptamanii alergam de ici colo sa ajungem cu totii la timp care pe la treaba lui..., in weekend iesim mai mult si sa ne canalizam toata energie pentru copil si eventual alte activitati extra casesti.

Cam astea vesti despre noi!

Curind in decembrie facem 2 anisori!

Acusi fetita mareee

Numai bine la toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

SALISA,wauuuuuuu ,ce fetita mare ai,deja merge la gradii?...mai da ce mult o lasi,as mult trebuie sa stai la munca?...ma gandesc cu groaza la ea micuta...off,viata asta...eu de asta inca mai caut,nu vreau un job la care sa trebuiasca sa stau mai mult de ora 4...asa ca inca mai astept...aici e tare greu cu copilasii,ai grija ca am vazut n cazuri cu copii scapati din mana si cu probleme de comportament,din cauza lipsei de afectiune a parintilor!!...sa nu ma intelegi gresit,iti zic din ce am vazut si am ramas uimita...e micuta puiuta ta,dar ai grija mai tarziu,intr-un an doi ai sa vezi ca e diferit,incep sa vorbeasca si au nevoie de noi pt a iesii oameni cu princii solide si sanatoase!!!...ei,hai ca m-a apucat filosofatul,sper sa nu te superi pe mine..si sa auzim numai de bine!

la toti pestisorii!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Salisa multumim de urari!
Mirela voi ce mai faceti?
Eu ocupata cu scoala dar tot mai citesc p-aci din cand in cand.
Ce se intampla cu fetele noastre?nici o veste?v-ati mutat la alt subiect?spuneti-mi si mie ca vin si eu

Mariuca la 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Moaaaaaaaaaaama,daca nu apareti la apel scota bata la voi...hai mai pestisori,pe unde innotati?

CRISTINA,ce sa facem ,suntem tare bucurosi ca vine fratele meu in vacanta 3 saptamani din 5,vineri, cu prietena lui si o sa tot umblam...in rest bine,multumim,doar ca Robert nu a scapat nici el de virusul asta pacatos cu tusea,luni l-am tinut acasa ca era jalnic,de duminica,tusea din 5 in 5 minute,nici sa bea nici sa manance nu putea...apoi dupa cateva ture de sirop a fost ok,azi l-am dus la gradii si era fericit
Acum asteptam ziua lui,mai e putin...nu-mi vine sa cred ca deja face 3 ani,wauuu,ce trece timpul!!!

la toti pestisorii,sa auzim de bine si cu mai multe povesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

quote:
Originally posted by CRISMIR

Moaaaaaaaaaaama,daca nu apareti la apel scota bata la voi...hai mai pestisori,pe unde innotati?

gata m-am conformat ca tare mi-e teama c-o fur
Eu nu prea mai am timp ca inainte, mai intru la comori nov-dec2004...
Am fost in concediu in Tunisia si mi-a placut grozav si mai vreau...am inceput scoala, m-am detasat tot in oras dar, la o alta scoala, am copilasi buni si cuminti.
Diana nu merge inca la gradi ca abia in noiembrie face 3 ani si s-a intors aceeasi bona.Ar fi primit-o fetele la gradi cu program normal(la 4-5 ore ale mele nu imi trebuie mai mult)dar, doarme inca pana pe la 9-9:30 si-am zis sa mai leneveasca un an ca apoi se va satura de trezit dimineata.In rest totul e bine...hai ca am si cateva poze mai recente
Va si sa aveti o saptamana frumoasa!!!

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna fetelor, iar am lipsit de aici.
Noi suntem bine, Narcisa si-a dat drumul la mers, acum parca ar alerga mai degraba, scoate tot din sertare, in loc de jucarii prefera linguri, borcane, farfurii, danseaza, bate din palme...
A fost si putin racita, dar i-a trecut. Am scapat cu bine si de vaccinul de 1 an.
Eu m-am luptat cu ceva conserve pentru iarna, deja le-am si gustat Am tras si o curatenie generala...
In afara de asta, am mai avut un eveniment neplacut, a murit bunica mea, sambata am inmormantat-o; nu am dormit vreo doua nopti, asta e...
Va doresc multa sanatate!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

hello!!
Mirela se pare ca nu s-a speriat nimeni de bata ta..hihi..doar danieladaneza care a scos putin capul ,ochi verzi si xandrutza.
Ce ferice de tine ca ai musafiri!!Distractie maxima!
xandrutza ce harnicuta ai fost cu conservele!brava! eu la capitolul asta nu ma pot lauda cu nimic desi imi plac muuuult acriturile.
ochi verzi mai spune-ne cum a fost in Tunisia.ce bine ca ai putut sa te detasezi.ai clasa I?
pupici la toate!

Mariuca la 5 anisori

Mergi la inceput