Pestisori, pestisori...

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Pupici al toata lumea ...sunt pe graba .....

Crig , magazinul Adam este pe la Sala Palatului ...

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Dany merci mult!sambata o sa colind prin capitala

www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&AID=4426358&IID=154054961" target="_blank">poze de aprilie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crig72

Dany merci mult!sambata o sa colind prin capitala

www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&AID=4426358&IID=154054961" target="_blank">poze de aprilie

Si nu ne vedem ? Vii cu Mariuca !

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Dany o sa dam un semn .sa-mi spui cum.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

AM zis sa va dau raportu'
Am fost la pediatru... sunt bolnaviori amandoi... rino-faringita... Termin cu mandra cu medicamentele, incep cu ei Asta este...
I-a cantarit, masurat... si suntem in categoria fotomodele... Andrei: 4400g si 56 cm (adica a luat 500g si 3 cm intr-o luna )
Mihai: 4550g si 56 cm (adica a luat 350g si 2 cm intr-o luna )
Macar Andrei si-a dublat greutatea de la nastere... da' Mihai...
Si ca sa nu ma apuce pandaliile... ma incurajes singura ca mandra era tot atat la 3 luni, numai ca ea s-a nascut cu 500/900 g mai mare decat baietii
Asa ca una peste alta stam bine
Pediatrul (ca deobicei) mi-a spus ca au crescut foooarte bine ... noroc cu doctorul, care mereu a stiut sa ma incurajeze si sa nu ma faca sa intru in panica...

Elena tocmai a terminat cu rino-faringita ei... Altfel e bine... zapacita, ca deobicei... Merge la gardi zinic... Si ne uimeste cu ce mai ii trece prin cap.

Eu pe baricade Inca mai rezist... uneori simt ca nu mai pot, dar cand ma uit la piticii mei imi trece repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

pemtru Eliana mamica de 2 printi si o printesa!
pentru toti pestisorii mamici si copii !

Noi suntem bine crestem, facem nazbitii, am incercat sa pun niste poze cu noi intr-un album dar nu a mers, imediat cum reusesc o sa le postez sa ne vedeti ce mare ne-am facut.

Numai bine la toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ELIANA si si de la noi,esti o mama eroina!!!...eu nu stiu daca as rezista,BRAVO tie!!!...sanatate la puiutii mici si la puiuta mare,cunosc nazbatiile astea,am si eu unul acasa la fel...ATOMIC,ma gandesc uneori oare cand s-o mai potolii??!!...acum e si acasa cu mine toata ziua,ca e in vacanta si nu-l mai duc ca vreau sa scap de pampers,pana in august...sper sa rezist cu nervii,la cat de smecher si incapatanat e,sa faca la wc macar dupa o saptamana

Noi ne-am mutat dragii mei pestisori si de aia am lipsit atata..nu am avut net si nici timp,pana am pus tot la loc mi-a luat ceva zile...da acum gata..e tare frumos in noua locuinta,si ma bucur ca Robert are camera lui,unde e tare fericit.

SALISA si asteptam poze!!!..ce mai ziceti voi?..ai mai facut ceva cu afacerea cu day care?..curiozitatea asta!!!!

DANY da tu ce rar dai pe aici,s-a intamplat ceva?...de ce nu mai esti la fel de vsela si plina de viata ca inainte,si de ce esti asa absenta de la pestisori?!!!..sper ca totul e bine cu tine

Si nu am mai vazut de mult timp pe aici nici pe CHARLIE!??...pe unde umbla mai pestisorul nostru???

CRISTINA,ce faceti?...va distrati,umblati pe la terase,ei,ce va pasa!!!

Gata,fug la nani,pe maine!.. la toti pestisorii,sa va scaldati in ape linistite va doresc!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Mirela , totul este in regula....nu m-am schimbat sunt la fel de vesela si optimista ..dar nu prea mai scriu , adevarat ...citesc totusi ....Multumesc pt . grija , dar stai linsitita ca sunt bine .Felicitari pt. noua casa, sa va fie bine in ea .Multi pupici .

Va pup pe toate si numai bine !

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Mirela gand la gand ! Uite- o si pe Charlie... Bine v-am regasit baltutza !
Sunt bine, asa cel putin in parte, Am avut parte de o perioada destul de agitata, complicata, etc.
Pe moment sunt cam imobilizata, am facut eu ceva si mi-am zdrobit putintel genunchiul si acum stau in pat cu atela de ghips.. Mama ei de treaba ! Ce nasol e !
Am si vesti bune. Mi-am cumparat in sfarsit un apartament, acum se muncaste la el sa ma pot muta. Un job tot caut, tot caut...

Ce mai face toata lumea ???

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANY
CHARLIE,sanatate multa si felicitari pt apartament!...ne-am mutat si noi si suntem tare fericiti ca e mult mai mare asta ,iar Robert are camera lui si e super incantat!!!....am si poze la semnatura cu el,daca vreti sa vedeti!!!

CRISTINA la voi toti...ce fac SINZI si DAVID?.....cum va distrati?..vreau poze!!!!...hihihi.

la toata balta,sa aveti o saptamana usoara!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput