Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

Dorsila nu te speria si eu cu bb2 am aceeasi problema nu maninca laptele praf bine si am inceput diversificarea.im schimb bb1 papa lapte praf la greu de speriasem si dr. la ce cantitate ajungea 300-350 ml la 4 luni.deci nu seamana unu cu altu .dar dupa poze ea arata foarte bine.

cristina de Antonio 20-11-2006 virsta Andrei 31-08- 2004virsta POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by carla2005

Am scapat cu gaurile din ureki...a plans bietu copil...apoi a ras la asistenta doar doar o lasa in pace!!!
Stiti ce mi-a spus asistenta in legatura cu vaccinul de la 2 luni?!! Va mai aduceti aminte ca eram disperata ca plange copilu intr-una...vaccinul antipoliomielita a fost expirat, au informat astia de la sanepid toti medicii de familie ca lotul nu a fost tinut in conditiile corespunzatoare si a expirat de aceea toti copii au facut reactiile alea asa urate!!! Cica sa nu-i impusti pe inconstientii astia ...copilul meu a fost ca drogat 4zile, sper sa nu o afecteze si altfel sa ma trezesc peste ceva timp cu cine stie ce recatii ca ii omor!!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

botez...si altele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Da',ele nu stiau de la bun inceput ca a expirat????Cum adica nu a fost tinut in conditii bune???De catre cine si mai ales de unde stie...Eu as incepe sa impusc ierarhic ,de la pediatra in sus....Mama lor de handicapati...,sau de ce-ti mai spune acum...,ca faptul este consumat???Ca sa stai in stres si atit???La ce ris se supune bb acum ,avind in vedere ca acel vaccin nu-l protejeaza de poliomelita...,ce ramine de facut?Ca alte masuri n-ar mai puta lua acum dupa o luna si ceva de la vaccin...,sa-i ia naiba pe toti cu mic cu mare...,doctorii lu,peste...

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chris80

ei, fetelor, ganditi-va cum facem: impartim 1 milion juma` la toata lista, au 1.5+3 milioane?

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Pai cit trebuie sa platim?Care este suma ?Aia 3 mil ce sint?

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Dorsila, parerea mea este ca exagerezi.. si un pic mai mult. Este al n-lea subiect deschis legat de nemancatul si neluatul in greutate al fetitzei tale.

Eu iti inteleg disperarea, am trecut prin asa ceva cu baiatul cel mare. Si am facut multe greseli. Pe care ma straduiesc sa nu le mai repet.

Si una dintre ele este sa fii asa obsedat de cat mananca, sa fi obsedat ca nu ia cu kilele in greutate, etc. Si am ajuns de nu mai manca aproape deloc.. au fost zile in care nu aduna nici 300 ml/zi. Urla numai cand vedea biberonul. La 4 luni si... O luna jumate nu mi-a luat in greutate decat 100g. Un cosmar!

Am facut investigatii si am inceput tratamentul pt anemie si rahitism. Si, in plus, am inceput noi "tratamentul" pt anorexia pe care tot noi i-am cauzat-o. Adica = lasat in pace. Manca cat vroia el, nu-l fortzam si nu-l mai stresam. Incet, incet si-a revenit.

Deci ia-o mai usor, ca risti sa ajungi ca mine! Mai asteapta 2 saptamani si abia apoi, in cazul in care stagneaza greutatea, vezi ce mai e de facut.

Eu sincer ti-as recomanda sa pleci de acasa, sau macar sa lasi fetitza pe mana altcuiva. Incearca sa n-o mai hranesti tu, nu te mai uita cat a mancat si in nici un caz nu mai nota ml, aduna ml si socoti ml.

Uite, iti propun un exercitiu.. in loc sa intri numai sa te plangi ca cea mica are infectie urinara, ca cea mica are anemie, ca cea mica nu mananca 200 ml/biberon, ca cea mica nu ia 1 kg/luna in greutate =>> povesteste-ne ce face. Cum mai gangureste, cui ii zambeste mai mult, ce a invatzat in ultima vreme, ce rochitza i-ai mai cumparat, lalalala...

Apropo, cum o cheama? Ca nu v-am gasit in lista. Sau sunt eu ??

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dorsilia

mi-e rau de la stomac si deja ma tem sa nu patesc sa-mi moara DOAMNE FERESTE fetita sub ochii mei aici deshidratata, ca nici ceai, apa, nu bea intre mese. de aia nu stiu, s-o duc la spitalul de copii oare? sotul zice ca ii fac mai mult rau decat bine ca acolo se mai alege cu altele....CE SA FAC?

Tu ai incredere in cintarul tau?S-au mai intimplat cazuri de mamici disperate care au constatat ca nu mergea cintarul bine...si de aici toata nebunia cu greutatea...,dar copilul luase bine...
Ca sa fii linistita,du-te spital,macar sa ti-o consulte si sa o cintareasca ,apoi vezi ce zic...si poate ii fac si un set de analize...,ce anume...,nu stiu,dar cu siguranta ca stiu ei...Sa ne spui ce ai facut...

Poze Dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avdanaarhire spune:

Multumim de urarile de la multi ani. Donia, Dandusa, Aelita, Flore26, Auras v,
Laura, abia acum mi-am dat seama de cum m-ai gasit la birou. A fost si Lavinia la intilnirea de ieri.... Ea stia ca mi-am mutat biroul. Imi pare tare rau ca nu am putut sta de voba, dar ai vazut si tu ce nebuneala era la mine. Sper sa nu te fi suparat. Eu chiar m-am necajit ca nu am putut sa ies sa stam de vorba. Trimite-mi,daca vrei, un PM cu nr tau de tel. si asa poate ne auzim mai des si poate cind mai aveti vreo intilnire programata reusesc si eu sa vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Iar cea mica arata excelent, in nici un caz ca un copil nemancat sau dezhidratat.

Amandoi sunt superbi! Sa-ti traiasca!

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

RUXANDRA,
uite niste floricele ,pentru ca se vede ca esti mamica cu experienta si sincer chiar invat de la tine...,te admir...

Poze Dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari fetele!
fug la somnic, am intrat numai sa va spun noapte buna!
dana aratai ffff "avocata" ieri! SUPER!
trmit PM
dorsillia nu stiu ce sa iti zic... decat multa sanatate celei mici! si multi
pupici

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Bine mai fetelor, haideti ca nu va mai scriu de nici o problema, poftim, o sa intru numai sa va povestesc atunci cand am vesti bune si foarte bune:

Ruxandra nu suntem in listuta nu stiu de ce, eu datele le-am trimis.

Andreea se numeste fetita mea, s-a nascut natural, fara anestezie, cu apgar 9, la 5 minute 10, a avut 3710 grame. 17 decembrie 2006 este ziua minunata cand am adus-o pe lume

Saptamana viitoare sambata vrem sa o crestinam si pe ea, nasul ei va fi fratele meu, care este cel mai bun sprijin si prieten al meu dupa sot.

Andreea e o scumpa, e delicata ca o floare, cumintica foc, are un zambet ce-i lumineaza toata fetisoara si ochisori verzui, rade aproape cu glas uneori chiar. Gangureste cate putin cand e fratiorul ei aproape. El e extrem de afectuos si tandru cu ea, nu o bruscheaza niciodata, o mangaie pe capusor, pe manute, ii pupa talpitele, are grija sa miste caruciorul sa o adoarma daca-l rog. O pupa intruna daca e langa ea si il las. Chiar si crizele lui de gelozie si le infraneaza cand o vede necajita. Nu e deloc plangareata, nu e isterica, nu am auzit-o urland asa neostoita decat cand avea colici, de cand a scapat de colici toata noaptea doarme linistita, se mai descopera doar. Cand se trezeste nu se trezeste tipand, se uita in jur, si asteapta sa fie bagata in seama. Cand o scot afara la aer adoarme imediat. Desi are o multime de hainute primite si alta multime de hainute ramase de la fratiorul ei, de cate ori am ocazia si ies in oras ii cumpar, le cumpar amandurora cate ceva, este marea mea placere sa le cumpar tot ce cred ca au nevoie. Dani ma intreaba cum am intrat pe usa, daca i-am adus ceva din oras asa ca niciodata nu ma intorc cu mana goala de dragul ochisorilor lui jucausi in asteptarea cadoului. el se bucura si pentru o bombonica, nu si-a aratat dezamagirea niciodata cu privire la ce reprezinta cadoul, important este sa fie CEVA pentru el, orice. Bineinteles ca o masinuta noua e ceva extraordinar sau o hainuta deosebita. Andreuta inca nu are cum sa isi manifeste entuziasmul dar abia astept s-o faca.
Ei sunt viata mea, cat timp ei sunt sanatosi si zambesc, pentru mine fiecare secunda e primavara chiar si cea mai plumburie si geroasa zi de iarna sau cea mai ploioasa zi de toamna, nu conteaza, ei aduc soarele in viata mea, ei sunt motorul meu, tot ce am si tot ce sunt.

va doresc tuturor o primavara frumoasa, sanatate multa voua si copilutilor si sa auzim numai de bine!

si scuzati-mi cele n-spe mesaje disperate, exagerate si repetitive cu privire la sanatatea copilasilor mei, stiu ca ma intelegeti unele dintre voi, si stiu ca ma ajutati cum puteti, va multumesc pt sfaturi si complimente la adresa puilor mei, si eu ma uit in fiecare seara cand am putin timp la pozele puilor vostri, chiar impreuna cu sotul, cand ai nostri dorm. si nu pot decat sa-i laud pe toti, sunt unul ca altul de dragalasi si speciali toti

Lia

Mergi la inceput