Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (167)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Mitica serveste FILME,FILME SI IAR FILME

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Boacane faceam si noi in fiecare zi . Iar de mincat faceam mofturi si acolo uneori. Si lua bunica oala cu mincare si ne ducea in gradina pe o patura si acolo mincam pe rupte. Multe mofturi ne mai facea bunicuta mea. Abia astept sa merg la ea cind mai da caldura.

ma duc la somnic, fetele
Pupicei si noapte buna

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Biancas
Cred ca ii excita sa se certe live ca impacarea e mai dulce

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Fain Ali.. Ce avea daca mancau si porcii niste sapun Cheia? Faceau spune la gura
Eu la 16 ani am fost plecata la discoteca, de acolo la un chef si am ajuns dimineata pe la 8 acasa la bunica-mea.. Ghiciti cum ma astepta bunica-mea...cu rucsacul pregatit sa imi pun hainele si sa plec acasa. Plus ca i-a sunat si pe ai mei pe la 6 dimineata ca eu nu eram nicaieri...si in ziua eram in tren spre Mures
Si nici macar nu am facut prostii ca pur si simplu m-am distrat..
Ce bataie am primit acasa...
Noapte buna Irina...
Sincer si eu m-as duce...inca ma simt ca sunt de discoteca dar nu am cu cine..parca toti prietenii mei au imbatranit mental. Stau in casa ca pensionarii, umbla sa castige bani dupa bani. Ce se schimba omul cand ajunge sa aibe bani ca nu ii ajunge. Ii trebuie si mai multi si mai multi si uita placerile tineretii si se ingroapa in munca. Astept sa creasca Sandra si in 3-4 ani o sa merg cu ea la discoteca...(daca ma ia si pe mine)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ghitza serveste filme,divertsiment ,talkshow-uri (mai demult ma uitam si eu la Tuca,Moraru etc.),stiri,scandaluri tip OTV,fotbal ...
Eu serveam talk-sowuri seara si filme seriale,sau cate un film bun. Acum am ramas cu LOST In rest citeam.Mai rar ma uitam pe astea tip Discovery,ca nu aveam timp,desi erau interesante. Ba chiar si la vreo 2-3 telenovele m-am uitat,la Betty cea Urata - pe post de comedie si inca vreo 2 "serioase",nu mai tin minte care

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Bianca pai de pe la 17 ani mergeam la discoteca toata noaptea in WE (era la 5 case de matusa) si de pe la 18-19 ani chiar si la Baluri "pe sate" ,cu trupa
Si nu m-a batut nimeni .Si am fost si exagerat de cuminte
Numai ca imi placea sa tzopai la greu

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Monica dar Ghita nu isi aduce ilme de pe net?Daca tot ii plac sa nu rateze un seria; super tare...se numeste 24 sunt deja aparute 5 sezoane de cate 24 de episoade dar merita vazut...s tu te poti uita ca e bun de tot.

ali

Mergi la inceput

Ultima oara cand m-am uitat la o telenovela cap coada a fost cand am stat cu Sandra in cei doi ani acasa. Marimar a fost ultima cu Thalia.
La mine nu merge Acasa si Romantica doar cand vine maica-mea pe aici.
Cica se infintzeaza un nou post de Romantica si este tombola..azi imi spune de parca ma uit eu la tampenii dinalea.

Craciun 2006

Mergi la inceput

Apropo de filme....
Caut demult si nu gasesc la nimeni si niciunde urmatoarele filme:
Pasarea Spin ( e cu Richard Chamberlain..el era preot..a fost la Tv pe vremuri fimul) Si filmul..Trandafirii sunt pt cei bogati.. (a fost tot la tv)( cu un personaj f bogat numit Osbourne si cu tipul care a jucat in Jake si Grasanul) Nu le are nimeni???
Nu stiu cum se numeau filmele in engleza

Craciun 2006

Mergi la inceput

Ghitza nu vrea sa se uite la seriale Cred ca ultimul a fost Twin Peaks ,daca nu chiar Dallas Ba stai ca mint,cred ca totusi a vazut Caracatitza mai recent El serveste numai filme artistice,ce vrei cinefil inrait Si nu le are cu PC si netul (chiar nu ma supar la faza asta ) Isi inchiriaza DVD,sau are de ales la TV,sau la cinema,numai timp sa aiba Foarte mult isi ia sa revada filme vechi.Asa mai vad si eu ...

Mergi la inceput