Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (167)
Raspunsuri - Pagina 22
Biancas spune:
Moni..eu am avut parinti severi care nu ma lasau unde vroiam. La discoteca cu multe rugaminti si scaparea mea era la bunica-mea la Sebes..acolo faceam ce vroiam si mergeam unde vroiam. La 16 ani l-am cunoscut pe sotul meu si 3 ani cat am fost cu el la ora 21 trebuia sa fiu in casa...) la 19 ani m-am maritat si bine am facut ca mai bine mi-a fost.
Am jurat ca eu nu voi face ca ei, o voi lasa pe Sandra sa mearga oriunde vrea atata timp cat stiu cu cine e si unde e.
De ce nu iti instalezi Strong Dc+? Sunt o gramada de filme, si nu numai numai. Orice vrei iti poti aduce de acolo.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
Biancas spune:
Iar am scris jurnalu` ca sa aibe ce citi dimineata fetele
Amintiri...dulci amintiri.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
monica70 spune:
Mai pe mine m-au lasat ai mei,doar ca in oras nu mergeam eu,ca nu voiam.Ma ruga prietena-mea unguroaica sa mergem si nu voiam,ea mergea cu verisorii ei.Am fost de cateva ori cand a venit veriosara de la tzara,ca au insistat amandoua ,ca mai ca m-a rugat si mami sa merg Dar se cam fuma pe acolo si era puhoi de lume,nu mi-a placut.
Preferam la tzara,unde din 30 de persoane,cunosteam foarte bine 5,bine 10 si din vedere 15
Era mai intim.Jumate din ei erau ca si mine,veniti la bunici sau alte neamuri...din Arad,Timisoara,Oradea ,Deva ... si chiar Bucuresti
Si ne intalneam in fiecare vara ...
In oras,aproape ca nu aveam prieteni decat colegele de scoala si cativa vecini. In rest nu ma interesa nimeni Asteptam vacantzele Craciunul,Pastele ... sa pot fugi la tzara!
Acum s-a dus
Am delirat la greu azi,se vede ca a sosit primavra,de acolo mi se trage
Merg sa ma culc,noapte buna!
Mai, canta astia melodia pentru Eurovizion si e ritmata rau,mie imi place! Cred ca nu va fi chiar la coada!
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
szaboali spune:
Monica...Lostul il urmareste la TVR?
Iti garantez ca daca s-ar uita la 24 nu ar mai zice sa nu ii plac serialele si mai e unuPrison.Break si asta e super tare.
Vad ca nu mai sunteti prin zona...
O noapte buna si linistita sa aveti. tuturor.
ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei
Biancas spune:
Corect...Chiar ca am delirat destul.
Noapte buna...
Ali mai esti? Noapte buna.
monica70 spune:
LOST la AXN ...
la TVR e in urma parca.
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Biancas spune:
De mai bine de o sapt vine Dani la mine si imi intinde unghile sa i le tai. Azi i-am taiat unghiile la Sandra si a trebuit sa i le tai si lui cu toate ca i le-am taiat acum vreo 2-3 zile. Si cu ocazia asta i le-am taiat si la picioare ca pana acum nu am avut sanse.
Ce pacat ca nu mi-a venit ideea mai repede ca urla saracu la taiat de unghii ca poate credeau vecinii ca il bat( cred ca v-am mai spus asta dar sincer pe mine ma distreaza faza)
Ca sa vezi ce ti-e invidia intre frati si sa mai zici ca nu pricep si inteleg. Nu pe naiba. Pricep dar numai ce vor ei
LunaNoua spune:
Heeeeiii mamici dragi @!!!
LA MULTI ANI !!!!
sa aveti o primavara infloritoare si niste copii ca niste flori !!!!
eu am intrat sa va urez, am citit 2 pagini ca mai mult nu am apucat...mi-e dor de voi ... dar nu mai am loc de DC M-am apucat de facut bani (ii scot la imprimanta si ii usuc pe calorifer) .. si iaca pe la ce ore ajung si eu sa pun mana pe taste !!!
Noi suntem foarte bine, Daria este o harnicuta toata ziua. Matura, da cu aspiratorul, spala pe jos, si cu mopul si cu carpa ... ce mai ! am liniste Eu m-am apucat de ciubucarit din nou... am comezi si de haine si de mirese si ...mai nou .. de torturi !!! Tocmai am terminat un tort in forma de locomotiva Thomas...
maine o sa pun si poze, daca vreti sa vedeti...
http://home-and-garden.webshots.com/album/558067639arxMlH
iar aici artista mea ...
http://family.webshots.com/album/557358739SOgKSK
si acum plec si eu la patuc, va pupizez cu mare dor...
pufumic spune:
'Neata!
Deea, m-ai omorat! Si cu artista, si cu torturile. Astept poze cu hainele (mai ales cu rochiile de mireasa).
Alte poze n-am apucat sa vad. Inca. Fug sa-l pandesc pe fi-miu. A halit niste Chikotoff si acum astept reactia. I-am dat una sa se joace, n-am fost atenta un pic (pret de-o farfurie spalata) si a lipait jumate.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/pufumic
http://www.dropshots.com/ipeltod
alin@ spune:
Neata!
Bianca, vazut dani tuns, eh, ii statea mai bine cu parul lung, dar din cate imi amintesc sotul tau a insistat sa il tundeti. E frumos oricum, nu-i bai! Emotionanta felicitarea de la copii
Am vazut si Diuta gatita tare si Sabinuta pe olita, dar imbracata
Silvi, si Ayan mi-a facut rubeola cand eram in Spania. Trece repede, nu-ti face griji, eu l-am si scos afara, si baita si tot a fost ok. Asta pt ca dr de acolo s-au prins mai greu ce are Pupici la baietel!
Deea, bine ai revenit! Misto torturile, superrrrrrrr! iat pletoasa e bestiala. Inca putin si o pui sa iti prezinte rochiile.
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"