Mamici de iulie-august 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

chestiile astea cu numele de la x si y,cu bagatul in seama al socrilor,cred ca ne pregateste psihic pt mai tarziu.atunci toata lumea isi va da cu parerea cum sa-l crestem....eu ii dresez de pe acum.cand o sa am nevoie de o parere o voi cere,asa ca fac cum cred eu mai bine.pe mine m-a inebunit soacra mea cu gheorghe nume de baiat,ca asa e din neam.i-am raspuns ca are ghinion,traditia se opreste la noi.....si sotul rade la gandul sa aiba un baiat sa-l cheme gheorghe.el a avut noroc ca i-au spus in varianta ungureasca ,gyuri ca mai suna cumva...dar stiti ce prenume are? gheorghe sever....eu tot timpul rad de el ca-l cheama sever...

alina 20+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Fetelor spuneti-mi si mie cum calculati luna in care sunteti insarcinate ?? Pe mine m-au cam zapacit saptamanile si lunile . Daca cineva ma intreaba cat timp am le spun simplu 18 saptamani . Si ei nu inteleg de ce zic eu in saptamani .
Eu nu ma stresez inca pe tema nasilor inca , desi imi mai trece prin cap dar nu am ridicat problema . Nici nu stiu pe ce religie va fii . Eu-catolica , El - ortodox si pe deasupra necasatoriti , dar vedem noi mai tarziu si gasim si solutia la aceasta problema sunt sigura . La nume inca nu ne-am " razboit " inca pentru ca nu stim ce este bebe .

18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

La multi ani ,viitoarelor mamici si viitoarelor fetite.

Multumesc Carla de PM. As dori sa-mi spui daca ai incercat minunea si daca esti multumita .

MEDA si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

La Multi Ani, mamici!!!

tocmai ce-am venit si io de control: bebelusha e ok, mai mare cu 6 zile fata de UM, are juma de kil si e jucausa. pt. candida, dr. mi-a dat sa iau canesten ovule (subst. activa e clotrimazolul, dar are si alti excipienti) timp de 3 zile, dar daca pana luni-marti nu trece ma duc sa-mi ia secretie, pt. ca, zice ea, "s-ar putea sa fie ceva mai mult decat o candidoza", adica un soi de vaginita mixta - si atunci trebuie actionat in fct. de ceea ce iese la analiza.

in ceea ce priveste nasii de botez si numele copilului, n-are legatura una cu alta! nasii de botez vor fi, si la noi, cei de cununie (pt. ca ne sunt mai mult decat nasi), iar numele este ales deja de mine si de tat'su; apropo, v-am spus cum o sa se numeasca fii'mea? Olga Cristiana

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">20+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

M-am intors, estriolul e bun, fix in mijlocul intervalului. Abia astept sa vorbesc cu dr diseara.

otim, exista mai multe variante pentru calculul lunilor (minim 3). Eu calculez asa: DPN e 7 august, deci pe 8 iulie intru in luna a 9-a, pe 8 iunie in luna a 8-a, etc.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

ca mi-am adus aminte:
tizo, si io tot flori am dus azi.

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">20+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

OTIM
Si la noi este la fel. Eu ortodoxa, el reformat si tot necasatoriti, dar ne e atat de bine asa ca inca nu ne gandim la bucatica de hartie care sa ne uneasca... La noi s-a hotarat ca BB sa fie botezat in religia celui care poate sa-i raspunda la unele intrebari care le va pune. Din pacate desi taticul este reformat are mai mult o credinta proprie asa ca ne-am hotarat sa-l botezam pe BB ortodox ca eu stiu mai multe din religia mea. Oricum cand va fi mai mare isi poate alege singur religia care-l reprezinta. Eu as fi preferat sa-l botezam reformat pt ca ei sunt mult mai maleabili si moderni in gandire... si taina botezului nu este asa de complicata ca la ortodocsi, nici nu-l dezbraca... o picaturica de apa sfintita pe capsor...binecuvantare si gata...mult mai usor de suportat si pt Bb si pt nasi si pt invitati...

Cristina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Da, am spalat si uscat de multe ori si sunt foarte multumita. Rufele ies la fel de uscate/umede si in 40 min. si in 90 min. Daca iti iei si vrei "tips&tricks" sunt pe faza.

Carla, 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

tizo, oau, ce bb mare ai, si ce nume frumos.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Chriszta nici pe noi aceea bucata de hartie nu ne incalzeste deloc , desi surioara mea insista macar la primarie sa mergem asta ca sa fie mai clar cu noi in acte si sa profitam si de cei 200 euro premiu . Noi suntem impreuna de aprox. 5 ani si locuim impreuna de 3 ani , iar bebe si-a facut aparitia in burtica neprogramat , dar este foarte bine venit .

18 saptamani

Mergi la inceput