Mamici de iulie-august 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 4
pepi spune:
Ioana,in cazul asta te felicit ca esti asa puternica si hotarata,si sa dea DD sa fie totul ok.Eu nu as fi putut sta linistita.
pepi 18+
Ioana75 spune:
pepi, multumesc. Editez sa-ti urez si tie sa-ti dea DD un bebic sanatos.
Azi am intrat in luna a 5-a, inca un pic si ajung si eu la jumatate de odisee.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Luna1 spune:
La multi ani mamicilor sa va traiasca bebelusii din burtic si sa va aduca flori la anul!
Ioana esti tare cu numele, asa gandesc si eu. Nasii mi-i aleg eu (oricum nu suntem cununati in biserica caci al meu e de religie jedi , asa zice mereu) iar pe bebe 1 l-a botezat matusa mea cu care ma inteleg extraordinar (e doar cu 2 ani mai mare ca frate-miu) iar pe bb 2 il va boteza frate-miu. Nu avem pretentii de nume, plocoane, etc ci doar botez iar ei sunt nasii.
Luna 17 sapt+ Cosmin
CarlaV spune:
mamii, sigur ca iti pui multe intrebari, dar e mai util pentru tine sa nu te stresezi. Chestia cu nasii de cununie sa boteze si copilul mi se pare aiurea, se poate face asta daca vor in primul rand parintii si apoi nasii, dar nu e litera de lege. Noi ne-am casatorit de mai putin de 3 ani, dar relatiile cu nasii de cununie s-au racit atat de mult incat ei nici nu stiu ca sunt , si sunt deja in luna a 6-a. Am facut multe eforturi sa mentinem relatia, dar pe ei nu-i intereseaza, si atunci la ce bun ? Pentru bebe am gasit nasi de botez care sunt vecini cu noi, au o fetita de 13 ani si sunt super interesati de tot ce se intampla cu sarcina mea, deci e OK.
Cu numele copilului la fel, nu poate hotari nimeni in locul vostru, daca vor alte nume sa-si faca ei copii, cum bine zicea cineva. Noi ne stresam cu numele fiindca nu ne putem hotari eu cu sotul, avem o lista din care sa alegem si de mai bine de 3 luni inca nu reusim.
Sa vedeti ce a facut bebelina mea de 8 martie: azi dimineata pe la 3 ne uitam si noi la un film dupa o zi grea de munca. Si cum stateam eu linistita pe canapea, bebelina s-a hotarat sa-mi traga niste picioare in vezica de am zis ca ma urc pe pereti. Taica-su nu mai stia ce sa faca, eu zvacneam de pe o parte pe alta, pana la urma m-am ridicat in picioare si am inceput sa ma fatai, adica sa dau copilul in leagan Taica-su era pe jos de ras. Zicea ca, daca nu are jucarii acolo inauntru, se joaca si bebele cu ce gaseste, cu ficatul, cu vezica, cu fundul... rinichii nu i-a descoperit inca. Asa incat ne gandeam sa-i zicem Alinutza, daca tot se joaca cu organele lui ma-sa
Carla, 22+
i_ulia spune:
quote:
Originally posted by CarlaV
Asa incat ne gandeam sa-i zicem Alinutza, daca tot se joaca cu organele lui ma-sa
Carla, 22+
in cazul asta facem o serie de alinutzi si alinutze
17+
pepi spune:
Fetelor nu faceti mucenici?Eu sunt moarta dupa ei,chiar acum i-am terminat si am pus o tona de scortisoara,dupa care mi-a trecut prin cap:o fi una din plantele care nu sunt indicate in sarcina? Stie cineva?ca eu mor de pofta.Sper ca nu.
pepi 18+
i_ulia spune:
BA DA! MUCENICI!!! si de-aia si de-aia!!! nici nu ma intereseaza ce si cum e indicat sau nu, stiu sigur ca daca nu mananc maine mucenici mi se face rau de pofta! de o luna ma gandesc la ei!
17+
Chriszta spune:
Fetelor nu mai conteaza daca e voie sau nu...
Mucenicii sunt TARE BUNI si ii asteptam de mult timp... deci la placinte (mucenici) INAINTE !!!!
Cristina 20+
CarlaV spune:
Iulia, si eu ma gandesc de mult la mucenici, si am cautat azi o reteta de d'aia moldovenesti si am gasit una cu poze, imi ploua in gura de atunci. Am bagat la greu niste "cake bar" ca sa pot rezista pana diseara sau maine cand ii fac.
Sotul ii face pe cei cu zeama si eu pe cei moldovenesti, mor de pofta dar n-am in casa ingredientele, ca as lasa toate treburile si i-as face acum. Scortisoara e pe lista de interzise dar numai in cantitati mari, asa ca nu-mi pasa. Mai tare ma tem de arsurile date de combinatia scortisoara-nuca
Carla, 22+
andicu spune:
Buna burtici!
La mlti ani de 08 Martie pt actualele si viitoarele mamici!
Hmm,abia astept sa mananc si eu mucenici!
Cu nasii si numele nu avem probleme.Noi vrem sa ne boteze copilul tot nasii nostri de cununie, dar asta pt ca ne sunt dragi si ne impacam f bine! nici nu s-a pus problema vreun moment sa se bage la numele copilului nostru, asa ca la noi nu ies discutii de genul asta; si daca ar iesi, daca nu le convine, treaba lor, ce nu putem gasi alti nasi pt copil?!
Andicu 22+Filip Cristian
Poze cu burtica