Mamici de iulie-august 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Simo, Alina.a eu am miopie cu dioptrii micute (-1, -1,25 la ultima consultatie, inainte de a ramane insarcinata). Acu vad in ceata cu tot cu ochelari si vorba voastra, ma chiorasc ca babele si pe strada nu numai in magazine. Oricum nu renteaza sa ne schimbam acum nu stiu ce lentile pt ca e posibil sa ne revenim dupa nastere, asa am citit si eu pe ici pe colo. Voua vi s-a recomandat sa mai faceti un control la oftalmo?

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Lavinia ai grija cum te imbraci daca iesi din casa. Acum cel putin sunt 3 grade. Si eu m-am pacalit cu soarele care-mi bate-n geam. Si mai tarziu chiar, pe la soare e cald, pe la umbra te ia cu tremurat. Daca vrei sa ai date sigure despre vreme, eu recomand asta de la yahoo. E foarte buna.

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Simo, sa traiti, am retinut

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taedi spune:

Musetto felicitari pt fetita,sarcina usoara in continuare.
La BV e cald si frumos asa ca am profitat si m-am plimbat pana la servici.
Eu am dioptrii destul de mari(-2,25 si-2,75) si vb voastra vad si eu in ceata dar mi sa zis sa astept pana dupa nastere pt ca se poate sa mai creasca dioptriile sau sa revina la normal,acum cum o vrea DD,BB sa fie sanatos.

edith18+ si Andreea

Mergi la inceput

Fetelor, sa va spun si voua ce descoperire am facut - se pare ca azi sunt in verva Am pus in saculetul de unica folosinta de la aspirator cateva picaturi de ulei parfumat si mi-am inmiresmat camera instant. Acu miroase a crini la mine. Poate voi stiati deja lucrul asta, dar pe mine azi m-a palit inspiratia

Apropo de gustul din guritza - si eu ma confrunt cu aceeasi problema, dar mai folosesc, dupa ce ma spal pe dinti, si o apa de gura mentolata si o vreme sunt fresh

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

LUNA1-poate ma bag la bb3,ca tati japonezu tare vrea o fetitza,zice el:de Kenta-baietelul e asa dragutz(auzi modestie pe el:))),vrea si o fetitza.Asta depinde si de cat ii urka lui salariul in urmatorii 4 ani.Eu o sa implinesc anul asta 30 ani,asa ca peste 3-4 ani ma mai bag,poate la o odisee.DAR,o sa fac tot posibilul sa fie fetitza,sunt clinici dinastea de planning,unde iti dau tot felul de geluri,kestii-trestii si multe prietene d-ale mele au facut copilul de sexul dorit.
Costa,dar ce sa facem:)

Pana una alta azi am luat 3 costumashe pt.bb samurika din burtika.
SI uite asa,m-am facut cu trei samurai prin casa

Va pupam si un weekend plakut.

Samurai-lady 19 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Salutare si de la mine fetelor. Musetto felicitari pentru fetita.

Samuray lady eu daca ma bag, ma bag cam intr-un an, macar astia ultimii doi sa fie apropiati de varsta ca fiu-miu al mare va fi cu 6 ani mai mare ca zgatia din burta.

Fetele cine imi modifica si mie DPN-ul pe 15 august? Mi-a zis moasa ca daca mi-au determinat DPN-ul in varsta mica (pana in 14 sapt) e cel de la echo mai bun decat cel calculat dupa UM, insa daca se mai schimba pe parcurs nu are importanta caci acelea sunt doar valori de dezvoltare, DPN-ul ar trebui sa raman acelasi.

Simo mi-l schimbi tu?

Luna 17 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

MUSSETO FELICITARI PENTRU FETITA.
SAMURAI SI EU AM FOST LA ECHO SI SE PARE CA E TOT BAIETEL,ASA CA SI EU O SA AM NUMAI PUTZE.....POATE PESTE CATIVA ANI O SA MA BAG SI EU PENTRU O FETITA ,TATI VREA SIGUR,DAR MAI VEDEM NOI...ORICUM FELICITARI,SANATOSI SA FIE EI...
TUTUROR UN WEEK PLACUT.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 20+
[url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums/]iosua[/url]http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Luna ti-am schimbat DPN-ul.

oaana felicitari pentru putzica! Sa imi spui cand sa pun caruciorul pe listuta.

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Oana felicitari pentru inca un flacau, deci asta ma asteapta si pe mine sigur. Hmmm! Lasa ca atunci ramane mami printzesa familiei ca pana acum.

Cine fu asa rapid si ma schimba in listuza? Bey seedy gonzales, cred ca e simo. Sau are cineva capacitati paranormale?

Luna 17 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput