Mamici de iulie-august 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Deci am ghicit!

Luna 17 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Cat mai asteptam pana ne dai si tu un verdict?

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Simo pe 10 aprilie am echo morfologica la NHS (adica la stat cum ar fi) dar aici spitalele nu-ti spun ce sex are bebe pentru ca au fost dati in judecata de parinti care s-au apucat sa cumpere una alta, si s-au trezit cu copil de alt sex (ex baietel si vopsisera camera roz). In plus nu stiu daca e adevarat (si nu vreau sa o iei altfel decat scriu) se spune ca se intampla vrecvent in comunitatea musulumana se avorteaza daca primul bebe nu e baiat si astfel ei incearca sa previna asta insa eu cred ca e doar un zvon, comunitatea musulumana poate merge si la privat la o adica. Cert e ca la stat nu-ti spun.

Astfel ca voi mai astepta vreo 2-3 sapt si voi merge la privat si voi afla sexul. deci cam pe la sfarsitul lui apr.

Va tin in suspens pana atunci poate mai se iau baietii, sau ii ia taedi pe toti (hihihi).

Luna 17 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Sanatoshi sa fie bebeii .
Kenta deja cauta nume pentru fratiorul lui mai mic.

Samurai-lady 19 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Iote LUNA1 ca scriem la cateva minute diferentza.
Numai ca la mine e deja trecut de 9 seara si merg sa-mi intind burtika in pat.Somn ushor.

Samurai-lady 19 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Samurico somn usor. eu azi am o zi nashpa, sunt la serviciu, apoi vine soacra la cina, apoi probabil ca mai pleaca cand da Domnul (are un obicei, de o uita Dumnezeu, eu casc, arat ca zombi si ea tot ar mai vorbi) si abia apoi la somnic.

Luna 17 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Luna, Doamne fereste! E groaznic ce spui tu! Sper ca e doar un zvon....Eu una nu am intalnit decat dragoste la ei. Sotul meu are o sora care a mai mare decat el. Ma rog...orice padure cu uscaturile ei! Sunt convinsa ca peste tot sunt extremisti.

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Samurai-lady ai drepatate, sanatosis a fie! Ca de iubit ii vom iubi neconditionat. Noapte buna!

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Simo asa ,e groaznic daca e adevarat insa am cunoscut multi musulumani s se impart si ei in doua categorii, mie imi place sa-i numesc pe unii relaaaax (adica ei sunt musulumani insa sotiile nu se acopera, sau se acopera doar cu baticut, nu-si acopera fata etc) iar acestia sunt cei mai normali oameni si sunt foarte de treaba, eu ma simt super in compania lor, nu cred o iota ca ar putea acestia sa-si avorteze copiii din considerente de sex, si cei habotnici unde femeia umbla total acoperita, doar cu openning la ochi care daca o privesti lasa ochii in pamant, care merge in urma barbatului, care se casatoresc doar intre ei si nu interactioneaza deloc cu lumea de afara si poate ca as crede ca s-ar putea intampla asa ceva.

In fine, pacatul lor daca e asa, eu nu stiu ce sa zic, nu am cunoscut pe nimeni pana acum sa zica ma duc sa fac avort ca nu e baiat.

Luna 17 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Luna iubita, uite l-am intrebat pe sot si a zis ca e maaaaare pacat daca face cineva asa. Ca orice copil e dat de dumnezeu si noi nu putem judeca asta. Dar a zis si el ca mine, orice padure are uscaturi...
Apropo, ati fi uimite cate proverbe avem in comun cu arabii.

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput