Mamici de iulie-august 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 26
Simo78 spune:
Si la ei e mare controversa cu fata acoperita. In Coran scrie sa fie descoperite mainile si fata. La el in familie sunt care poarta val, dar nu pe fata. Mama sa si sora nu poarta. Daca vrei sa ne mai conversam si sa nu plicti fetele cu asta, mess-ul meu e simo_al_jaafari@yahoo.com sau simo_al_jaafari@hotmail.com
Simona
18+
Matei Hisham
poze
Luna1 spune:
Simo sincer pana sa vin aici nu stiam multe despre arabi, sau mai bine zis stiam partile negative. Acum intr-o tara in care e plin de toate natiile si inveti sa accepti si sa convietuiesti normal ca afli mai multe.
Normal ca dupa ce afli de atacuri etc nu prea accepti usor dar cand interactionezi cu oameni normali (vreo 3 familii prietene sunt musulumani) inveti ca generalizarile sunt cele mai mari idiotenii. O prietena mi-a povestit tot despre religie, nu pot sa spun ca am stat vreo trei ore fascinata, obiceiuri de nunta etc. O iubesc pe femeia aia si mi-a fost mereu alaturi. Astfel ca niciodata nu m-am gandit la ea "musulumanca aia" ci doar ca la prietena iar religiile sunt atat de asemanatoare.
Mi-a zis o chestie super, ca atunci cand nasc, femeile musulumance citesc din Coran despre experienta nasterii fecioarei Maria (pentru cine nu stie Isus exista si in religia musulumana numai ca nu este acceptat ca fiul lui Dumnezeu ci doar ca profet) cum a nascut ea, si se roaga la Dumnezeu sa nasca la fel.
Simo ai citit Coranul?
Luna
17 sapt+ Cosmin
Simo78 spune:
Da, am o traducere in romana de la moscheea din iasi. E foarte asemanator cu Biblia. Si avem ffffffff multe in comun. Eiu zic ca e aceeasi religie. Chiar cand ne-am casatorit mi-au cerut certificat de botez, sa demonstrez ca-s crestina, pt ca nu se pot casatori decat cu credinciosi in Dumnezeu (arabi, crestini, evrei).
Simona
18+
Matei Hisham
poze
Luna1 spune:
Te bag diseara pe mess ca acum sunt la birou. L-as vrea si eu in romana Coranul, am citit putin in engleza dar mi-ar placea mai mult in ro.
Luna
17 sapt+ Cosmin
Simo78 spune:
Daca ai sa vrei sa iti iei vreodata, sa iei numai o traducere avizata de societatea musulmanilor din Romania, ca e f bine tradus si explicat.
Simona
18+
Matei Hisham
poze
lorinaoo1 spune:
Luna, Simo si pe mine ma intereseaza religiile lumii si, dintr-o minienciclopedie de mitologie si religie din Orientul Mijlociu, am aflat ca intr-o era straveche, crestinismul, islamismul si iudaismul s-au nascut dintr-o religie unica - de aici si multiplele similitudini. Se pare ca cele mai importante documente descoperite pana acum care arata o infatisare oarecum diferita a religiilor sunt textele gnostice de la Nag Hammadi. Poate exista un Dumnezeu unic acolo in Absolut, dar eu cred ca si omul a avut o contributie la a-i da o forma si a-l pune intr-un context mitico-religios.
Sa nu aruncati cu pietre, asta e parerea mea.
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina 22+
LuciaZ spune:
CarlaV- eu sunt cea care am fost la botez. Intre timp am aflat ca bautura a fost luata de ei. In cei 70 lei a intrat mancarea, alunele ,covrigeii, fructele. Despre mancare ...a fost asa si asa, mi s-a parut cam putina si nu prea gustoasa. Daca vrei un restaurant cu terasa si fara fite iti recomand fostul Calise, langa ANEFS la podul Cotroceni (in diagonala cu Sp.Municipal, peste Dambovita). Mancarea e super si oamenii a-ntaia. Acolo am facut nunta anul trecut.
15+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
lorinaoo1 spune:
PS Apropo de capacitatea omului de a da o imagine sau de a trasa anumite canoane, stiu de la un preot, prof universitar ca faza cu interdictia femeilor aflate in perio
ada aceea mai delicata a lunii de a intra in biserica a avut niste motive pur practice - murdareau pardoseala sau covoarele si era si inestetic. Imaginati-va cata cale e de la acele motive practice pana la misticismul explicatiei - mai sunt preoti care spun si azi ca e un pacat in fata lui D-zeu
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina 22+
ilenutza spune:
Buna Ziua si de la noi!
Samurai Lady- zi-ne si noua mai multe despre "metode de facut fete"[pls!!! Ca si io as vrea bb3 o fetitza cu funditza!Au fost cu efect?In ce consta?Stii amanunte????
Dati-mi si mie parola si userul de la adresa comuna, pls!
Sunt super incantata ca am luat un wrap - singurul lucru pe care il achizitionez pentru bb2 inainte de nastere.
Ile
21 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati
Simo78 spune:
Lavinia ai dreptate in ceea ce priveste mersul la biserica in "perioada"...Dar la noi mai sunt inca preoti care nu te primesc, pe motiv ca esti murdara. Am urat tot timpul treaba asta...as intreba si eu cati dintre barbati sunt mai cu igiena in zona decat noi ![]()
Simona
18+
Matei Hisham
poze