Mamici de iulie-august 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

musetto felicitari pentru fetita!

La Iasi vremea e superba de plimbare, doar ca mai bate vantul (ala specific de Iasi), asa ca inca trebuie sa ne imbracam destul de bine.

Despre gust ce sa mai zic...il am de la inceputul sarcinii, doar ca acum nu mai este atat de pronuntat ca in primul trimestru. Cert este ca nu mai am senzatia de fresh in gura nici macar imediat dupa ce ma spal pe dinti. In schimb am scapat de sangerarile din nas si imi sangereaza gingiile si foarte tare. Sper sa nu raman cu dantura in ruine dupa sarcina.

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Anya si Musetto pentru lamuriri. Acum am inteles, dar nu stiu cum am placenta, o sa intreb cand merg la eco morfo. Probabil anterioara daca nu il simt foarte bine pe bb.

Si eu am gust de fier in gura mai tot timpul indiferent de cat de mentolat mananc. Am inteles ca e de la sarcina, asa ca sunt resemnata.

Insa mai am o problema - mi se umfla rau de tot si mainile si picioarele. Dar atat de rau ca nu ma pot incalta, iar degetele de la maini sunt ca niste carnaciori. Voi patiti asa ceva?? Am uitat sa o intreb pe doctora. Si la Stefi ma umflam, dar parca nu asa rau. In rest nu am dureri sau altele cauzate de umflat, doar senzatia de "balon".

Azi iar am o zi de intrebari...

sa aveti o noapte frumoasa.
Carmen 17+ si Stefi 3 ani

Mergi la inceput

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

"neatza!si eu tot la cafa.
lorina va trebui sa fac o poza la fular sa vad daca primiti in club,ca nu prea stiu eu multe in ale tricotatului....

alina 20+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

S-ar parea ca o sa mai avem o colega

adrianne030, UM 06.11.2006, DPN 10.08.2007, Sp Elias, Dr Tutunaru,

Asteptam sa posteze si la noi, sau o trecem?

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

hai sa vedem daca mai trece pe la noi.si eu am vazut subiectul ei.e bine venita!
mai fetelor eu vad din ce in ce mai rau...aveam astigmatism cu 0,75 si 1 la ochi diferiti,dar nu prea purtam ochelarii.acum se ingroasa treaba,ca vad din ce in ce mai rau!cred ca ii voi lua definitiv....

alina 20+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Alina...si eu am miopie combinata cu astigmatism, nu am dioptrii mari ( tot in jur de 0,75-1) dar imi lacrimeaza ochii fara ochelari si mai ales ma enervez ca nu pot focaliza!

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

eu sunt cu plus dar mi-am facut ochelarii cu lentile heliomate ca am fotofobie.dar deja vad rau pe strada,sa citesc o eticheta in magazin imi strang ochii ca batranicile din parc cand citesc ziarul....

alina 20+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

mai tarziu si de la noi.

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata si eu mai tarzior asa ... Mi-am baut dja cafeluta fara cofeina, s-a trezit si bebelina dis-the-morning si am si pus la spalat si acusica scot si aspiratorul Azi ma simt mai bine, vom vedea si mai tarziu, poate nu o mai sun pe dr.

Simo e tare frumos afara dupa cum vad eu prin geam. Cred ca dupa-amiaza fac si eu o vizeta sa mai ies si eu din casa

Musetto felicitari pt fetita Planuiam si eu sa ies macar pe Bucium, la belvedere, asa ca iti voi transmite ganduri bune de acolo

Alina.a avem incredere in talentele tale in ale tricotatului Eu nu am gasit nici andrele, nici fir prin casa, asa ca trebuie sa ma aprovizionez

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina 22+

Mergi la inceput