FIV 108
Raspunsuri - Pagina 24
Sheritra spune:
merci mult tuturor de sustinere!
Multa bafta la tratamente si perioade de asteptari!
Am reusit acum sa pun linkul cu eco, se mai vad in sac inca doua puncte, stie cineva ce sunt?
http://new.photos.yahoo.com/bursuc_micut/
Shery 5+
mihuta spune:
Am si eu nevoie de o informatie : unde pot sa fac testul (beta hcg- na' ca n-am gasit litera cu pricina) in Bucuresti, astefel incat sa primesc rezultatul cat mai repede. Si cat de repede inseamna asta ?
Eu sunt din Buzau si spre stupoarea mea toate laboratoarele de aici dau raspunsul in 7-10 zile (le trimit la Bucuresti).
Mi-am luat 2 teste de sarcina ( stiu ca nu trebuia ) si am sa fac unul maine si unul poimaine, inainte de a pleca la test.
Tineti-mi pumnii.
" You must be the change you want to see in the world" Gandhi
jadi spune:
Am si eu stiri despre Vigilenta adica doamna Vigilentului .
A fost la eco azi, are un butonel marishor de 6 saptamani cu activitate cardiaca prezenta. Doctorita a zis ca este un buton mare si frumos! Continua tratamentul si revine la eco pe 16 aprilie! Felicitari ambilor!
Sheritra felicitari inca o data!
Deni & Vlad & Tudor
Avalon spune:
Bravo, Sheri pentru samburica! Si-a gasit culcus cald la tine, sa creasca mare si mumos! Te pup si ma bucur mult pentru tine, mamico!
Oana, felicitari! Sa se divida bine embrionasii si miercuri sa ii iei acasa, sa le placa acolo si sa ramana pana la nastere! Te pupic
Moni, te asteptam si pe tine cu vesti in curand! Cu poze, neaparat!
pussi spune:
Shericutilordeci sunteti 2: Mama si Copilul!! Sanatosi tun, bine asezati ..fiecare in casuta lui, si cu activitati cardiace ..amadoi, cred ca mama mai mari ca era emotionata Ma bucur pentru voi!!! Si asa sa ramaneti..mai 7 luni si ceva
M_oanabuna productie, frumoasa poveste!! deci pumnii nostri au avut efect!!! astept vesti despre nepoteii Mosului!
Crisma bucur ca te-ai hotarat sa faci Et cat mai repede!! si maine sa nu uiti de manuta
adhnanamaine merg la eco si iti spun cate oute am! pup burtica
Monilandnu te mai stresa ca nu are sens!! o sa fie bine si la voi!! Iti spun eu!!
Danapsa ia grija de puiuti
Si fetelor vedeti...mainecum cum impatiti pumnii!! si cu ..in primul rand MadalineiM!! si sa nu uitati KORA, Madalina28 si de mine...ca vin la raport cu productia!
PUSSI
Moniland spune:
Chiar ma intrebam de d-na vigi_lentu daca a fost si ea la eco. FELICITARI pentru butonel!
Monica 5+
MadalinaM spune:
Pussi, sa vezi cind iti va veni rindul, vom fi unguroaice si regatenelinga tine!
Mihuta, eu stiu ca la Giulesti iti dau rasp in aceeasi zi pe la h13-14. Dar fac analiza asta doar Marti si Joi.
Carry, parca tu ma intrebai cum sintem la limita cu spermograma,nu?
Nu stiu sa iti zic val exacte acum, dar eu am inteles ca sintem la limita intre var. cu ICSI si fara ICSI.
L-am pregatit pe barbat: va avea 3 zile de repaos. Iar miine prima proba va fi la 7 si urmatoarea dupa 2h!
Oana, tu chiar mergi azi la G sa-i vezi?
cris86 spune:
Fetelor rusii mei au venit tocmai azi cand s-a intors Doctora in tara,am vorbit cu ea la telefon si mi-a dat un tratament cu Cyclo-Progynova,pana in ziua 14 a CM adica pe 26 martie cand ma duc la eco.
A mai facut cineva tratament cu Cyclo-Progynova?
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
carry spune:
Madalina...multumesc
Mie imi este f frica ca nu vom avea destui nici ptr ICSI, dar asteptam rezultatele la ultima analiza .
Faptul ca se repeta la interval de 2 ore, oare schimba situatia cu ceva ?
Bafta multa maine !!!
cris86 spune:
A si am uitat sa va spun ca astazi incep si un tratament Herbal Support de la herba life,bogat in proteine.
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674