FIV 108
Raspunsuri - Pagina 25
Liana30 spune:
Sherithoooooo felicitariii..bravooo..si io nu vaz nici un punct acolosi daca era ceva nasol spune monseniorulasa ca stai in bancutza ta cuminte..auzi tu?
Dana cred ca deja ai puiutii in burtica,,io tin pumnii incontnuare..
Oanaaaaaaamulta..multa..multa baftaaa va fi bineeeee ai sa vezi.,.si vino mai repede sa ne spui ce fac puiutii si ce surpriza ii facusi lui dana ca mor aci..doar stii ce curioasa sunt
vigilenta si vigilentufelicitari..
legaturooooo tin pumnii stransi pt maine..
Madalina tin pumnii..
Moni sunt aci
va pup pe toate si va tin pumnii.,
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"10
Nasica
venera_h spune:
Oana, felicitari pt ovocite si specctacol!!! :))) Sa dea Domnul sa iasa embrionasi buni!!
Dana, asteptam rezultatul ET de azi!!! si multa bafta!!!
Dariela, eu totusi iti pumnii pt maine la test!!
Eu am in fiecare noapte, mai ales, dureri din ce in ce mai insuportabile de burta, crampe inexplicabile si durere surda de ovare. Am zis ca e de la ceaiul de cretisoara, ca era ceva nou pt mine, dar l-am abandonat o zi si tot asa. Aseara am recurs la no-spa si supozitor uscosin ca nu mai puteam.
antosit spune:
Sherifelicitari! Acum poti sa te treci de partea "soacrelor" si sa ne spui cat de curand de care: "mica" sau "mare"!
MOana bune vesti, tinem pumnii pt. miercuri sa vi cu puiutii acasa!
Venera consuma cat mai multe lichide, iar nospa poti lua pana la 3/zi nu astepta sa devina durerile suparatoare.Hai ca mai ai putin si vi si tu cu vesti asa:II!
Liana tot asa "gretoasa" esti sau ti-a mai trecut?
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
Moniland spune:
Venera si au am avut o zi in care am bagat in mine 3 no-spa. In rest au fost zile cu unul singur. Oricum crampe menstruale si intepaturi de ovare vei mai avea de aici in colo. Cand faci testul?
Monica 5+
Aldolina spune:
Cris, ti-a spus de ce iti da acest tratament? Ati hotarat sa faceti ET-ul luna asta? Sunt tare curioasa ca sa stiu ce ma asteapta si pe mine
Sheritra spune:
Mercic mult de tot de sustinere! He-he, soacra-soacra/poama acra ma vedeti pe mine, hai?
Eu mananc castraveti murati (bulgaresti) din cei mici la greu, mi-au spus colegele sa nu mai mananc dintr-astia ca va avea puta mica, sa pap din cei mari, turcesti, ca-s mai castigatori! Sa nu am reclamatiuni de la nora! Ca pe mine va da vina: ca n-am mancat ce trebe, c-au fost castraveciorii mici si moi, ca l-am rasfatat si nu-si face de mancare, nu da cu matura si nu-si pune sosetele in cos, of-of, drobul asta de sare! Si mai zice lumea ca-s rele soacrele! Eu! Rea! Sunteti martore!
Liano, sa-a facut dealul cu injectoarele, s-a intalnit Oana cu Cenusareasa! Sa-ti traiasca mandretile, daca ai fete sa mananci nuci de cocos, nu d’ale noastre, miticute, ca sa nu primesti reclamatii, uita-te la mine ce patesc!
Oana, Dana.p, pumnii stransi pt pasii urmatori!
Shery 5+
Miramar spune:
Vai Sheri ce in urma am ramas. Da' mai bine mai tarziu decat niciodata - felicitari pt. bebe. Daca mai vrei castraveciori face soacra-mea uniii in sare de te lingi pe degete si sunt mari
Te astept cu borcanu' si-asa cred ca am nevoie de know-how de la tine caci incep sa iau in considerare FIV-ul pt. toamna.
cris86 spune:
Aldolina,mi-a dat tratamentul pt.marirea endometrului,ea crede ca sigur a fost sarcina acum dar din pacate s-a intamplat ceva si nu a putut sa ramana.Si de aceea acum o sa lucram mai mult la endometru si pt.asta sa iau de maine cate o pastila de Cyclo-progynova/zi timp de 5 zile,apoi cate 2/zi timp de 4 zile si cate 3/zi timp de 4 zile,( numai pastilele albe,pt.ca medicamentul are 11 drajeuri albe si 10 maro)pana in ziua 14 a CM cand ma duc la eco si daca totul e OK fac ET luna asta
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
Sheritra spune:
Merci Miramar, asa e, ieri ne vedeam pe "la case" acum ne uitam cu ce le umplem ! Bafta la toamna, tin pumnii! Poate nu mai e nevoie pana atunci, cine stie? Vara, soare, mare...
Venera, e de bine cu simptomele, asa le-am avut si eu, vesnic de cm, tin pumnii stransi!
Pussi, ce fac unguriii, te-au injectat? Facem galerie la greu !
Delia21, ce mai faci? Ai facut ET-ul? Avem americani in burtic?
Andicu, Bety, ce face baieteii? I-ati inscris la gradinita? Am auzit ca va fi inghesuiala.
Kora, ai ? Scoala si fugi la Tutu ca te-asteapta sa-ti faca o injectie.
Kitta, tu ce mai zici? Cum merge FSH-ul?
Oana, Anto, Aldolina, Zouzou, Cristinici, Rami, Mirela, Laki, Moniq, Madalina, Liano, MRL, Galuscuto, Carry,
Cine vine vineri la intalneala? Curaj ca nu musca!
Shery 5+