Prevenirea dependentei de tutun, alcool si droguri

Prevenirea dependentei de tutun, alcool si droguri | Autor: buggy

Link direct la acest mesaj

Buna, Daca nu ma stiti mai intai de toate ma voi prezenta. Ma numesc Andreea si reprezint compania Fun Science. Compania actioneaza in sistem de franciza si are in centrul preocuparilor sale educatia copiilor folosind metode neconventionale-distractive. Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina noastra web. De ce scriu la acest subforum!? Impreuna cu Atelierul Piticilor, am organizat de la inceputul anului un concurs pe diferite teme premiat cu ateliere Fun Science,cd-uri educationale ISA si alte premii. Concursul a fost destinat pana acum copiilor intre 3-8 ani. Am hotarat sa il prelungim si sa oferim o provocare si copiilor mai mari. De aceea va invitam la concurs la subforumul "In floarea copilariei (4-12 ani) ". Ma refer mai exact la copiii-adolescentii de la 12 ani in sus din Bucuresti.
Adica pentru grupe de 12-13-14 ani si 15-16 ani si de ce nu chiar 17-18 ani. Premiile oferite de noi constau in ateliere educative Fun Science conduse de Profesorii nostri Trasniti in scopul prevenirii dependentei de droguri, tutun si alcool. Atelierele se desfasoara intr-o maniera haioasa, la mintea copiilor pentru care sunt concepute. Profesorii sunt cool, la moda, trasniti si devin imediat prietenii cei mai buni ai copiilor-adolescentilor astfel incat vor reusi sa le capteze atentia si increderea. In cadrul atelierelor intra experimente facute interactiv in care copiii vor vedea life efectele nocive ale drogurilor si vor afla ce se intampla dincolo de miturile si povestile create de acest subiect relativ tabu. Vor reusi sa inteleaga cu adevarat ce inseamna "dependenta" si garantat vor fi atat de marcati de experimente incat vor povesti si altora experienta prin care au trecut. Nici nu vor realiza cand din gluma lucrurile devin serioase. Vor vedea cu ochii lor ce se intampla cu peretii nazali atunci cand cineva prizeaza cocaina, ce se intampla cu plamanii suprasaturati de fum si cum alcoolul dilueaza sangele. Pentru a putea beneficia de un astfel de premiu trebuie sa va incurajati copiii sa participe la concurs. Tema special aleasa pentru ei va fi "Dependenta" . Ii provocam sa faca lucrari artistice pe aceasta tema. Pot fi picturi, desene, diverse constructii si chiar fotografii interesante. Asteptam cu nerabdare o reactie!
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

copii intre 8 si 12 ani ce faci cu ei... ei nu au o grupa nici unde rezervata.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Ba sigur ca au, dar m-am gandit sa nu vorbesc despre ei aici, dedicand acest subiect exclusiv copiilor mari. Avem doua premii pentru copiii mai mici si in cazul in care se fac doua grupe de copii mari mai oferim un premiu in plus.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sail-away spune:

toti taticii beau. in privinta lor de ce nu se face nimic?
si copiii tot o sa fumeze.. sunt carora nu le pasa de viata... cunosc care au vrut sa isi taie venele :| .. au mai existat astfel dee campanii si numai siau batut joc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Aceasta campanie se organizeaza numai celor din Capitala?

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Buna, scuze de intarziere! Gabi, din pacate da, deocamdata este valabil numai in Bucuresti. Cum vom ajunge in Oradea te tinem la curent. Sail-away, activitatea noastra este destinata exclusiv copiilor care la randul lor vor devenii tatici si mamici. Ceea ce oferim noi aici nu este o campanie ( desi ar fi de dorit una) ci un atelier gratuit la o clasa de copii mai mari din Bucuresti, care pe langa ca vor constientiza efectele nedorite ale drogurilor (alcool, tutum, prafuri) se vor si distra de minune alaturi de Profesorii nostri Trasniti. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va convingeti copiii sa fie creativi si sa ne trimita o lucrare avand ca tema "Dependenta".
Pt orice detalii doriti, va stau la dispozitie.
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Sail-away, acum am vazut ca esti eleva, de ce nu incerci sa ne trimiti o lucrare ?! Poate vom veni chiar la clasa ta si o sa vezi ca nu ne batem joc deloc, din contra Profesorul nostru Trasnit, va deveni in cel mai scurt timp,cel mai bun prieten al vostru-garantat Te pup si ma bucur ca ai scris la acest subiect. Astept vesti de la tine
www.funscience.ro

Mergi la inceput