Nasterea prin cezariana
Hello! Sunt o graviduta pe ultima suta de metrii speriata rau de complicatiile ce pot aparea la nasterea pe cale vaginala. Asa ca am optat pentru cezariana. Ma poate ajuta cineva cu informatii refritoare la cat trebuie dat fiecarui medic si asistenta in parte in cazul nasterii prin cezariana? Voi naste la cf 2 cu dna.dr. Echim Corina.
Raspunsuri
nusicasiely spune:
eu am nascut la bucur,prin cezariana
trebuie sa ia bani la tine pentru anestezist.eu am dat 500 000,in noiembrie,dar am auzit ca se dadea si acte un milion,sau mai mult.apoi trebuie sa dai la asistentele de la reanimare.poate sa dea sotul.la mine asa a facut.a venit dupa operatier la reanimare si le-a dat la alea.si trebuie sa dai si la doctorita copilului,dar mai tarziu,dupa ce ti-l aduce in camera.se da cam 500 000-1mil.eu am dat 500 000.mai intreaba ce mai gvrei sa stii si iti spun.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_inlove2003/album?.dir=/855cre2
maricicutz spune:
Buna nusicasiely!
sunt o mamicuta de mai si stiu ca voi naste prin cezariana. Imi poti spune cat ai dat doctorului care te-a operat? Si cateva date despre cum a fost in urmatoarele zile...mentionez ca eu am vrut intotdeauna sa nasc normal si din anumite motive medicale trebuie sa fac cezariana...asa ca acum caut informatii..
Multumesc anticipat
alin@ spune:
Zvieti, eu am nascut natural, uite aici cum http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94791
Tocmai de aceea cred ca ai luat o decizie buna sa nasti cu cezariana. Sigur, sunt si nasteri naturale f usoare.
Iti doresc nastere usoara si bb sanatos!
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
zvieti spune:
Multumesc fetelor pentru informatiile referitoare la "costul" cezarienei la cerere. Cat despre povestea Alinei, m-a ingrozit. Am citit de ieri mesajul, insa nu am mai fost in stare sa raspund... e infiorator ce se poate intampla in secolul XXI, intr-o capitala mai nou europeana, intr-un spital ce se vrea a fi unul dintre cele mai bune, atunci cand urmeaza sa se produca un miracol, nasterea unui copil... Multa sanatate Alin@, si tie si lui Ayan, si o nastere cu cat mai putine peripetii la bb2!!
acina spune:
Nu e chiar asa de rau sa nasti natural .Trebuie sa iei in considerare mai multe cand alegi cum nasti.daca nu e recomandare medicala de ce nu nasti natural cu epidurala?Revacerea dupa o nastere naturala este mai rapida decat dupa una prin cezariana.
Oricum e alegerea ta.
Orice decizie ai lua iti doresc nastere usoara si un bb sanatos.
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii