ajutor...gradinita

ajutor...gradinita | Autor: piticasigogosica

Link direct la acest mesaj

Asa cum stiti situatia gardinitelor de stat...m-am lovit si eu de sistemul :incercati pe 1 iunie,dar oricum nu sunt locuri!
Locuim in Vatra Luminoasa si am o fetita de 3 ani pe care va trebui sa o duc la gradinita in toamna.Mai asteptam un bebe in mai,cu atat mai mult sunt disperata sa o pot duce la gradi.
Stiu ce e inexplicabil,jenant,imoral ce sa intampla,asta e realitatea romaneasca...
Intrebarea mea:exista cineva care sa ma poata ajuta cu o VORBA pe undeva (in zona eventual).Sunt dispusa sa dau o ATENTIE dar asa pur si simplu nu primeste nimeni.Exista o mamica cu copilas la una din gradi din zona care ma poate ajuat?!!!AJUTOR!

poze
Iri +29 si Iris

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunni spune:

Eu am vazut o gradi particulara la foisor, cu un pret f. rezonabil(550 RON pt programul lung). Sa stii ca nu iesi mult mai ieftin la stat. Cand aveam copilul la stat, plateam 160 RON taxa lunara, 50 RON optionalele (care de fapt erau obligatorii), fondul clasei, diverse imbunatatiri (perdele, rechizite, covorase de baie) + cadouri la 2 educatoare, 2 ingrijitoare si directoare...In plus eu mai am si acum senzatia ca educatoarele de la stat sunt fitoase, se vaieta intr-una ca nu fac fata si practic nu se ocupa de nici un copil. Cele care fac treaba la stat sunt pasari foarte rare. Mi-as duce si eu baiatul la gradi din Foisor dar stam prea departe, nu ne renteaza drumul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Merci Mirunni

Imi poti da mai multe detalii,pe unde pe la foisor?Sunt multe strazi care duc sau vin de la foisor?Sau cum se cheama?

poze
Iri +29 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiantudor spune:

Buna mirunni,
Eu stau aproape de Foisor.
Cum se numeste gradinita?

Multumim
Cu drag
Liana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunni spune:

Buna,
Gradinita se cheama Casuta cu Povesti, este pe strada Iancu Cavaler de flondor, sau cam asa ceva, e straduta care face legatura intre foisor si Pache.Mie mi-a placut cum s-au purtat cu baietelul meu, i-au facut cunostinta cu copiii, si l-au lasat sa se joace cu ei. Pentru mine, care am avut o experienta uarata intr-o gradinita de stat,asta e cel mai important aspect, sa stiu ca e ajutat sa se integreze. Nu am vazut la copiii aceia manifestari de brutalitate, nu se necajeau unii pe altii asa cum faceau cei de la fosta gradinita.
Pretul era de 550 Ron la programul lung, spunea ca zilele de absenta nu se platesc. eu cred ca merita sa mergeti si sa vedeti. La gradinitele de stat trebuie sa va inarmati cu nervi de otel pentru a face fata lipsei de respect, sau sa va rugati la Dumnezeu sa dati peste persoane care isi iau in serios meseria de educator.Va urez succes si numai bine la puiuti!!!

Mergi la inceput