Paciente optimiste si gravi dr.Tutunaru(27)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

neata fetele! La Multi Ani de 8 Martie, desi nu e o zi prea insorita afara, sa fie insorita macar in sufletelele voastre.

eu azi sunt destul de stresata, amarata si putin speriata, dar sper sa imi treaca!

fetele de ziua lor

Aylin, 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdany spune:

LA MULTI ANI ! pt. voi draguzelor!
Kora , multumim pt. noul capitol , sa avem cat mai multe graviduze.
Bonitta, multam` pt. PM , momentan nu mai am intrebari, dar te voi apela cu siguranta.
Machus, da sunt programata pe 23 apr., cu multa placere doresc sa ne intalnim, dar eu sper , ca in ziua respectiva sa pot pleca acasa.
ana_id, imi pare sincer rau , dar dupa cum bine stim , Cel de Sus are grija de noi, EL ne da puterea de a trece peste toate problemele ivite in viata, din pacate, unele dintre noi trebuie sa luptam pt. ceea ce ne dorim, cazi, te ridici si mergi mai departe.nu stiu poate ca sunt mai dura, dar sunt alaturi de tine.

daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

pt fiecare tutunica....LA MULTI ANI FETELOR! Sa aveti o zi frumoasa,plina de surprize placute...incercati sa va relaxati si macar azi cu sotii vostri faceti TABU subiectul:copii si tot ce implica...

Kora - in analiza de spermocultura se cauta orice microb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

LA MULTI ANI DOAMNELOR CU OCAZIA ZILEI DE 8 MARTIE

ANA_ID imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin durerea asta, cunosc foarte bine ce inseamna, stiu cat este de dureros, pe langa durerea pricinuita de pierderea copilasului mai trebuie sa treci si prin chiuretaj imi pare tare rau, DD sa-ti dea putere sa treci peste asta si sa o iei de la capat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Ana_id, am ramas inmarmurita cand am vazut postarea Korei. Imi pare tare rau, cuvinte potrivite nu gasesc, asa ca iti doresc sa treci cat mai usor peste ziua de astazi. Eu am o prietena cu o sarcina oprita din evolutie la 3 sapt si a ramas imediat in luna urmatoare. Deci sanse sunt! Numai bine si putere!

Kora, felicitari si multumim pentru noul capitol! Sa dea Dumnezeu ca acum sa te treci si pe tine graviduta! Asta daca nu mai deschidem nu stiu cate capitole pana in aprilie, dupa cum scriem aici.... Multumesc de PM!

Teo, felicitari pentru bebic! Ma bucur pentru fericirea voastra si va doresc numai bine!

Aylin, ai grija de tine!

Merdan, astept vesti de la tine dupa laparo! Iti tin pumnii!

Si nu in ultimul rand: LA MULTI ANI DE 8 MARTIE! Sa fiti fericite si frumoase precum aceasta minunata primavara! Si ca sa citez pe o fata de la FIV, sa dea Dumnezeu ca pe 8 Martie 2008 sa fim felicitate cu "La Multi Ani, MAMICO!"

o zi minunata tuturor!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

eu nu scriu aici, dar va urmaresc, ca tot dr.T. m-a reparatsi pe mine!
Vreau sa va spun LA MULTI ANI!Sa fiti sanatoase si sa veniti toate cu BB-ici in burtica cat mai repede!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

La multi ani prietenelor mele dragi de ziua noastra! Ma bucur nespus ca v-am cunoscut... de fiecare data cand veti avea nevoie de ajutorul meu o sa o fac cu cea mai mare placere!

O primavara frumoasa!

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

lilianaFi multumesc, vom face si spermocultura pt linistea noastra sufleteasca,banii nu mai conteaza cand e vorba de bebe,cum stai cu injectarea?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

ANUNT IMPORTANT:
Aseara la stiri s-a anuntat in mod oficial ca s-a introdus pe piata vaccinul impotriva cancerului de col uterin.Acest vaccin se va da in special copiilor ( baieti si fetite) intre 9-15 ani care nu si-au inceput viata sexuala.....( desi in ziua de azi e cam inceputa la 15 ani...),dar este bun si femeilor active sexual care nu au virusul HPV.Este nevoie de trei injectii a cate 45 RON fiecare si astfel se creeaza anticorpi,acest vaccin creste cu 70% sansele ca femeia vaccinata sa nu faca aceasta temuta boala.Statistica spune ca in Romania zilnic 5 femei sunt rapuse de cancerul de col uterin.

O VESTE BUNA PT. NOI FEMEILE DE 8 MARTIE....

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

la multi ani doamnelor!!! sa aveti o primavara frumoasa si sper din suflet ca peste un an sa va urez la multi ani mamicilor!

pupici de la emmi

ieri am fost la T, am uat si buburuza si am intrat imediat. cum am intrat m-a intrebat "cum e?" si am crezut ca se refera la mine dar el se referea la bebelina . eu sunt ok, ot sa fac ce vreau, iar peste inca 4 luni pota sa a apuc si de facut bb daca vreau . mi-a zis ca trebuie sa mai fac unul pt ca emma e prea dulcica asa ca merita.

pupici pupici pupici

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput