Paciente optimiste si gravi dr.Tutunaru(27)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Teo,
Veret, am inteles acum! Tin pumnii sa fie bine!
Kora, din pacate a fost doar spermocultura.... noi facusem spermograma cu cateva luni inainte si nu am mai repetat... nu stiu, poate daca se fac impreuna sa fie vreo reducere, dar nu cred ca va fi mai putin de 2 mil...mai bine suna la Ids si intreaba, sa fii sigura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Feli,2.200.000 te-ar fi costat!!!!!!

Teodora8 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

KoraPop
Sper sa ai si la acest capitol tot la fel de multe gravidutze, daca nu mai multe!!!!!!!

Ana_id imi exprim si eu sincera parere de rau pentru ce s-a intamplat. Sunt sigura ca D-zeu iti va darui mult dorit. Credinta, dragoste, nadejde !

La multi ani tuturor fetelor si va doresc din tot sufletul sa vi se indeplineasca ceea ce va doriti cel mai tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Sdani si Gabitoni
Am vazut ca si voi sunteti programate pentru laparo pe 23, respectiv 26 aprilie. Eu sunt pe 24. Poate ne intalnim....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!!
Ana_id i-mi pare rau pentru pierderea ta!
Teo felicitari pentru inimioara puternica a bebicului tau!
Nicole31 si Alfa_anca mi-a facut o mare placere ca v-am cunoscut!
Marinar nu mi-a venit sa cred ca o tin in brate pe dulcica de Emma Ioana, e un ingeras frumos foc si ar trebui sa-i pui pozele in concursul de bebici, ca o sa aibe mare sanse la premiu!!Zenobia, Diddy ce mai faceti fetelor???
Bonitta nu fi suparici pentru diagnosticul primit, sunt multe fete cu acest diagnostic si care au reusit sa ramana gravidute!! Asa ca multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

LA MULTI ANI DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR!
8 MARTIE SA VA ADUCA ZAMBET PE BUZE,LINISTE,PACE SI ARMONIE,IMPLINIRI SI TOT CEEA CE VA DORITI MAI MULT...!

Distractie placuta astazi![ ...

Teo multumesc de informatii.Stii cumva la spermocultura se depisteaza numai chlamydia,ureaplasma si mychoplasma,sau orice alt microb ?Ca pe cele de mai sus mi le-am facut si fiind negative ,nici sotul meu nu are bineinteles.Ma bucur ca ti-ai vazut bebelasul, cred ca ati trait clipe de fericire unica,DD sa va ajute sa fiti parinti fericiti toata viata!
[red]Felicia multumesc,mult succes iti doresc!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

DE 8 MARTIE VA UREZ MULTI ANI FERICITI,MULTE BUCURII SI IMPLINIRI,SANATATE SI NUMAI BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

La multi ani, doamnele mele dragi! Fie ca ziua de 8 Martie sa va aduca bucurie si soare in suflete! Va daruiesc fiecareia cate o virtuala, dar din inima!
Teo si IoanaTugs, si mie mi-a facut o deosebita placere ca v-am cunoscut. Toate (Zenobia, Feli, mamidevladut, Marina, Silvana, Kitty nic, alfa anca, copilut, micky 08, Diddy) mi-ati devenit foarte dragi! Sunteti asa cum mi-am imaginat, parca v-as cunoaste de o viata. Va multumesc ca m-ati primit in grupul vostru cu atata caldura si ca mi-am facut atatea prietene de calitate de-odata! Iar Emma Ioana este o comoara nepretuita!
Teo, felicitari pentru samburelul cu personalitate si inimioara puternica! Vrea deja sa o impresioneze pe mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
LA MULTI ANI!!!!! SANATATE SI FERICIRE VA DORESC!!!
Kora: Iti multumim pentru noul capitol!!!!!!!!
Ana_id: Imi pare rau! Nu sunt cuvinte .....cred ca e foarte greu....
O zi buna va doresc!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Buna ziua fetele mele dragi!!!

Va doresc sa aveti astazi o zi minunata, insorita si plina de bucurii. LA MULTI ANI!! si multa multa FERICIRE!

IoanaTugs si Nicole31 si mie mi-a facut deosebita placere sa va cunosc, ca de altfel pe toate tutunicile mele dragi. Suntem un grup unit si care ne ajutam si la bine si la greu. Sper sa ramanem asa mereu.

Teo sunt convinsa ca si tu si sotul plutiti. Abia astept sa ajungem si noi la acel stadiu.

Va pup.

Anca 5+

Mergi la inceput