Paciente optimiste si gravi dr.Tutunaru(27)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Dragele mele, citatul zilei de astazi

"Succesul reprezinta abilitatea de a trece de la un esec la altul fara sa iti pierzi entuziasmul" - Sir Winston Churchill

Eu ma simt tare bine astazi, optimista si increzatoare in tot ceea ce ne va rezerva noua Doamne-Doamne!

Gema, sa-ti traiasca fetita cea frumoasa! Sa fie cuminte si in burtica si la aer curat si sa-i faca pe parinti sa fie foarte mandri de ea!

Ysa, hai nu-ti pierde speranta, poate-l "fentezi" pe dr.T si nu mai ai nevoie de nicio monitorizare si de nicio laparoscopie!

Vali_delide, si imi e dor de postarile tale!

Zenobia, poate iese ceva luna asta, asa cu spontaneitate!

Alexele, eu cred ca trebuie sa mergi mai intai la dr. T pentru consult. Nu mai stiu daca ai facut deja monitorizare, scuza-ma daca am uitat eu. Daca nu ai facut, vei face vreo 2 runde de monitorizare, probabil si un ciclu stimulat sa vada daca totusi ovulezi. Apoi, te va programa pentru laparo. In urma rezultatului de la laparo iti va spune ce trebuie sa faceti: FIV, GIFT, etc...Cu toate in ca in situatia in care spermograma voastra nu e chiar asa de buna, poate ar trebui sa iei in calcul si ICSI (o metoda aplicabila in cazul unei infertilitati masculine severe).
Dar poate nu e nevoie de toate acestea si o sa devii graviduta in mod natural!

Kora, si o zi excelenta iti doresc!

Salut toate tutunicile noi si vechi si va doresc o zi minunata!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Nicole31 eu maine fac 3 saptamani de la Laparo si inca ma simt putin balonata si ma gandesc ca e normal.Bine mie nici CM nu mi-a venit inca si o fi si de la asta.

sandaa GIFT-ul zic eu nu-i deloc un fel de FIV.La FIV ti se introduc in uter embrioni obtinuti prin metode de laborator(deci obtinuti in afara corpului)pe cand la GIFT se introduc in trompa protagonistii(ovocit si spermatozoizi selectati) si sunt lasati sa-si faca treaba singuri.Procedura potrivita este aleasa de medic in functie de problemele pe care le ai.

ralu_t in general indicatia de FIV e data de medicul curant dar sunt fete pe forum care au cerut ele metoda asta; daca esti deja pacienta lui T iti va spune el cand e cazul.

Iyoana fata curajoasa si tin pumnii sa iasa bine analiza aceea a sotului.

Zenobia esti tare simpatica

ysa tin pumnii sa nu mai fie nevoie de laparo

Eu fetelor sunt putin nedumerita :azi z.33 de CM si nici urma de ovulatie, adica graficul meu de temp.e un zig-zag ba 36.4 ba 36.6 si vreo 2 zile 36.8, testele de ovulatie de vreo 4 zile imi arata a doua liniuta mai pala, mucus e din belsug si in z.41 ar fi trebuit sa-mi vina acum daca n-am ovulat cine stie cand voi mai avea CM.
Asta mai imi lipsea prelungirea Cm-ului care si asa la 41-42 zile era saracutul "tare scurt".
A mai patit cineva asa ceva ca dupa Laparo sa-i vina mai tarziu?

Pupicei

merdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna dimineata!
Zeno pai la cate suntem, nici nu-i de mirare ca mai pierzi detalii mici.Ca eu si de-asta fugeam de listuta.Dati-o 'ncolo de listuta!Ideea e ca suntem aici, nu?Ne scriem si ne sustinem!Eu sunt mai anarhista, de-asta nu ma voi baga la deschis subiecte, ca-i prea mult de lucru.Nu-i usor sa fi ordonat si BRAVO celor care pot s-o faca!Noroc cu voi!Eu le treceam pe toate gravi de la inceput, ca oricum vor fi in cele din urma si terminam discutia inainte de a incepe
AAA, iar ma lasa memoria-vezi?Nicole eu laparo pe CM asa ca superbalonata, cu dureri.Am primit de la o gravi dulce ceai antiadipos si s-a rezolvat problema in mare de seara pana dimineata.Cu carbunii n-am incercat, nu eram pe forum sa ma invete fetele la vremea aia.
Va doresc la toate o zi a la ESCA(excelenta) si Iyoana zice bine cu maxima zilei
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Acum m-am vazut si eu acolo.Multumesc Kora
Ca sa nu fiu mai cu motz,scriu aici detaliile de pe biletul de iesire:
laparoscopiata(capiata) la unamie...aaa..16.11.2005.Organele invinuite de aspect normal, dar cadorisite du endometrioza dupa cum urmeaza:la nivelul peritoneului(uf mi se limba plimaba!) vezico-uterin, bilateral si la nivelul ligamentului utero-ovarian stang si pe suprafata ovarului stang,zone tipice si atipice de endo..activa.Trompele verificate, permeabile.
Am facut dipherelyne recomandat 3 injectii, dar pentru ca m-am indragostit atat de tare de ele, am mai facut una de la mine putere(am avut dubii legate de execurea corecta a celei de-a treia)
Iar acum, de un ano incoa'tratament homeopat, naturist,regim sha-sha,suplimenteGATA!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

quote:
Originally posted by merdan

Madlen constanteanca de a mea sa inteleg ca vei face FIV? Poate vom fi in aceeasi perioada si ne sustinem reciproc.

merdan

Asa este, ma pregatesc pentru FIV. Detaliile si procedura aleasa le vom discuta probabil, pe la inceputul lui aprilie. Ar fi minunat daca am fi impreuna. Poate s-a mai spus aici, dar nu mai retin, dr. T face si ICSI la FIV?
nicole31, iti doresc recuperare rapida si mult succes in continuare!
mmc_nd, sper ca esti bine acum.
Fetele care deja s-au laparoscopiat, pansamentele trebuie schimbate pana la scosul firelor? Si ce ar trebui sa aplicam pe incizii?
Si inca o intrebare, stie cineva nr de tel al dr. Bogdan sau al dr. Ioana Conduleanu? trebuie sa merg luni sa scot firele la unul din ei si nu stiu la ce ora ar fi mai nimerit. Daca da, va rog trimiteti-mi si mie un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

madlen, pansamentele le scoti a doua sau a treia zi, nu sta mult cu ele ca se lipesc de cicatrici si o sa fie mai rau apoi. sau cel putin schimba-le cu unele noi in fiecare zi. Mie la externare mi-au spus sa le scot a doua zi si ca pot sa fac si dush. Nu le-am scos a doua zi, le-am scos a treia. Cat despre mersul la spital, la 8.30 m-au chemat pe mine, duap raport. Te duci tot sus la maternitate si intrebi de ei sau chiar de Tutu.

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Zenobia

madlen, pansamentele le scoti a doua sau a treia zi, nu sta mult cu ele ca se lipesc de cicatrici si o sa fie mai rau apoi. sau cel putin schimba-le cu unele noi in fiecare zi. Mie la externare mi-au spus sa le scot a doua zi si ca pot sa fac si dush. Nu le-am scos a doua zi, le-am scos a treia. Cat despre mersul la spital, la 8.30 m-au chemat pe mine, duap raport. Te duci tot sus la maternitate si intrebi de ei sau chiar de Tutu.

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Multumesc mult, Zenobia!
Tocmai de aceea vroiam sa stiu daca pot ajunge ceva mai tarziu pentru ca vin de la Constanta in acea dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Lucialu: Acum am vazut.....eu am fost laparoscopiata pe 15.11.2005, cu o zi inaintea ta....poate chiar erai in salon cand am plecat eu acasa.
Madlen: Ti-a raspuns deja Zenobia.....sa stii ca mi-e mi-a spus T sa nu mai vin pana la Bucuresti doar pentru scos firele si tot el mi-a spus ca poate sa mi le scoata sotul...am fost mirata la inceput dar pana la urma chiar am pus in aplicare....sotul s-a descurcat de minune, nu am simtit nimic!!! E vorba de un singur fir pentru fiecare incizie!
Va pup!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maria08
Madlen: Ti-a raspuns deja Zenobia.....sa stii ca mi-e mi-a spus T sa nu mai vin pana la Bucuresti doar pentru scos firele si tot el mi-a spus ca poate sa mi le scoata sotul...am fost mirata la inceput dar pana la urma chiar am pus in aplicare....sotul s-a descurcat de minune, nu am simtit nimic!!! E vorba de un singur fir pentru fiecare incizie!
Va pup!

Stiu maria08, iti aduci aminte ca am ramas uimita de prima oara de cand mi-ai povestit de performantele sotului tau! Dar eu trebuie sa-mi iau si foaia de externare si concediul medical, asa ca-i musai sa ma duc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Fetelor, gata am scapat de laparo. Si se pare ca vin cu vesti bune, adica toate-s la locul lor. Verdictul lui dr.T a fost, dat in stilul lui caracteristic, "n-are nimic nevasta-ta, dom'ne" . Cica totul este curat, trompe bune samd. Asa ca de-acum cu Bunul Dumnezeu inainte!

Caseta din pacate cica n-a mers, nici macar nu ne-au dat-o inapoi, nu stiu ce s-a intamplat. Plus ca aveau o alta fisa adusa, noroc ca m-au intrebat asistentele cum ma cheama! Bogdan apoi l-a intrebat pe sotul meu daca mi-am facut fisa ca n-o gasesc . Sper sa nu iasa vreo incurcatura!

Oricum, trebuie sa spun ca personalul a fost peste asteptari (cu si fara "stimulente"): dragute, m-au tinut de vorba pana au venit anestezista, mi-au dat sfaturi de casnicie , ce sa mai zic. Si apoi si la terapie intensiva si in salon, toata lumea a fost zambitoare si indatoritoare. Partea mai proasta a fost ca mi-a fost foarte rau de la anetezie/gazele folosite la laparo, am vomitat la 15min toaaata ziua, am plecat abia pe la 10 seara, la insistentele mele. (Asa ,Zenobia draga, m-am gandit la tine ieri, cum ai plecat tu singurica in masinutza la ora 12 :)). Acasa insa m-am linistit si acum sunt ok - ma tine doar un pic burtica la taieturi, dar nu asa tare ca toti muschii de la abdomen, torace si gat (de la varsaturi, probabil).

Cine ma vrea detalii, sa ridice mana!

Am si eu o curiozitate pentru cele care au facut laparo: voi cate gaurici aveti de la operatie? Ca eu am trei: doua in dreptul ovarelor si una in buric?!?! madlen, poate imi spui tu, ca nici tie nu ti-a gasit nici o problema...

madlen, mie mi-a spus Ioana, rezidentata lui Tutu, ca poti scoate pansamentele a doua zi dupa operatie, poti sa faci si dus, eventual sa dai cu betadina, daca ti se pare ca ar fi nevoie. Eu imi scot firele miercuri si Ioana mi-a zis sa vin dupa raportul de garda de la 8am, care tine putin. Asa ca eu voi fi la et. 2 pe la 8am.

Madutz, scrisoare de la serviciu atesta ca firma ta este cu platile de asigurarei de sanatate la zi. Cei de la HR ar trebui sa stie despre ce-i vorba. Daca vrei, iti pot trimite eu saptamana viitoare model.

Va pup pe toate si va multumesc inca o data pentru sustinere si ganduri bune! Spor la BB!

Mergi la inceput