Paciente optimiste si gravi dr.Tutunaru(27)
Raspunsuri - Pagina 27
break_fast9 spune:
Buna fetele!
eu sunt foarte balonata de la o vreme...oare sa aiba legatura cu fibromul? voi stiti ceva de asta?
ysa26 spune:
Dar harnice ati fost tutunicilor...
Alexia sa dea D-zeu sa fie cu II, k sa scapi de laparo.
Azi e ultima zi de utrogestan si de maine incepe asteptarea. Bine k nu dureaza decat 2-3 zile pana apar uratii sau poate nu (ehhh,visez si eu cu ochii deschisi).
pe toate.
teonikol spune:
Breaksi eu ma balonez foarte repede, poate e normal, fibromul poate duce si la marirea abdomenului, sigur daca e mare. dar la fel de bine poate fi si o coincidenta, in functie de ce tratamente sau alimentatie ai.
Dumnezeu e cel care a facut cerul si pamantul!
Zenobia spune:
Mey Lucia, memoria mea de fier-beton isi aduce aminte ca acum ceva timp (capitolul trecut parca) te hotarasei sa fii trecuta la tutunarese, de-aia am rugat-o pe Kora. Sper sa nu ma fi inselat atat de tare.
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
gema spune:
Koramultumesc pentru carucior si urari. Va doresc si eu sa va realizati visul cat mai curand si stiu sigur ca asa va fi.
Va doresc o zi buna!
sandaa spune:
Buna dimineata!
As vrea mai multe sa stiu despre GIFT poate ma lamureste si pe mine cineva. Am citit ce a scris merdan ca a spus dr. Tutunaru ca este un proces mai natural, dar ce am citit eu pe net mi se pare ca este tot un fel de fiv poate n-am inteles eu bine. Am fost si eu la dr. T, am facut o inseminare cu dr. Matei dar din pacate atunci am descoperit ca sotului meu analizele i se inrautatise ( de la 35 milioane ajunsera la 5 ). Va multumesc mult de tot si sa auzim de cat mai multe!
Nicole31 spune:
Ce mult ati scris, furnicutzelor! Lasa ca recuperez eu!
Am 2 probleme si tot la voi vin pentru rezolvare, pentru ca stiu ca ma veti ajuta, ca de fiecare data:
1. Este normal sa fie burtica umflata dupa laparo?
2. Cand si cum pot sa scap de gazul asta din stomac, ca nu-l mai suport?
Eu sunt Z2 a CM, si parca nu mai sunt asa vioaie. Help!
KoraPop spune:
sandaabine ai venit printre noi!
GIFT = Introducerea in Trompa a Gametilor, a ovulului si a spermatozoidului,la dr. T costa 1000 euro,dar am inteles ca asteapta inca un aparat cu care va efectua procedura.
Care sunt problemele tale?Te trec pe listuta?
Nicole e normal sa te simti balonata, poti lua carbuni medicinali care ajuta la eliminarea gazelor,mananaca mai mult hrana lichida si evita orezul,fasolea si alte alimente care constipa.Las' ca in 2-3 zile va fi totul ok,nu iti face griji!
Kora
CARPE DIEM!
maria08 spune:
Buna dimineata!
Lucialu: Votez si eu pentru pensiune!!! Poate citeste dr. T si ia in calcul! Sa nu mai zic ca abia astept sa deschida centrul lui personal.....poate-mi plimb si eu burtik pe acolo!
Zenobia: M-ai facut sa rad de dimineata cu postarile tale! Imi prinde foarte bine!
Mamitzu_D2: Ai grija de tine si de bb!
Ioanatugs: Stiu ca esti foarte ocupata.....dar sa stii ca te asteptam si aici! Multumesc pentru PM!
Va doresc o zi frumoasa!
Zenobia spune:
Nicole, e normal sa te simti balonata, mai ales ca ti-a venit si ciclul... stiu cum e senzatia: nici nu stii ce durere sa identifici mai intai (de la operatie, de CM, de dus la baie, de...). Din pacate nu ai ce sa faci, trebuie sa se elimine singur.
Maria,
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]