Paciente optimiste si gravi dr.Tutunaru(27)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

Ana_id imi pare ffffffffffff rau de pierderea ta
Eu azi am vorbit cu T si a ramas sa ma prezint duminica la 8.30 la spital pt internare,alte amanunte nu am primit.
Va pup pe toate si va urez o seara placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ana_Id, imi pare nespus de rau... nici nu stiu ce cuvinte sa aleg pt a te ajuta, cred ca doar cine trece prin durerea aceasta poate sa inteleaga...
Veret, eu stiam ca internarile pt operatia de luni se fac vinerea... sigur ti-a spus duminica, sau a zis "vino cu o zi inainte pt internare", fara sa stie ca pica lunea?
Kora, noi am platit in decembrie 1,5 mil pt spermocultura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Ana-id - imi pare sincer rau si te inteleg perfect,am trait aceeasi experienta anul trecut(sar.op.in ev.la 13sapt.+3zile,obtinuta cu greu),dar eu cred ca atunci cind dorinta de a deveni mamaica e f.mare,mai devreme sau mai tirziu se va implini...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

DA felicia_ A ZIS SA VIN DUMINICA LA 8.30 EU AM MAI VORBIT SI SAPTAMANA TRECUT CU T SI A ZIS CA PE 11.03.07 ESTE DE GARDA SI ATUNCI NE VEDEM PT.LAPARO.,AZI L-AM SUNAT IAR SI A ZIS CA RAMANE 11.03.07 LA 8.30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

DIANA, regret nespus ceea ce ti s-a intamplat si daca ar exista cuvinte care sa-ti poata alina durerea le-as spune; pot doar sa ma rog sa ai tarie, credinta si sa mergi mai departe - Bunul Dumnezeu ne va ajuta si pe noi, cele care ne dorim din inima un sufletel alaturi.

Ellis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

ana_id, imi pare nespus de rau pentru pierderea suferita...Mi-e greu sa gasesc cuvintele potrivite pentru a te incuraja, pentru ca incerc sa-mi dau seama ce este in sufletelul tau in momentul acesta. Dar incearca sa te gandesti ca viata nu se opreste aici si ca daca ai reusit sa ramai o data insarcinata, sigur vei mai ramane cel putin inca o data. Dumnezeu este Sus si aranjeaza lucrurile mai bine decat credem noi. Poate ca a fost mai bine asa, evitandu-se printr-un rau un alt rau mai mare. Totul va fi bine pana la urma si ai sa vezi ca va veni si ziua cand iti vei tine ingerasul in brate!
Bonitta, saru'mana pentru PM- uri.
alfa anca, ma bucur ca ai facut cunostinta cu samburelul! Sa-ti traiasca, sa se faca mare si sanatos si frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

felicia multumesc pt informatie sper ca in pretul de 150 RON a intrat si spermograma si spermocultura, nu?tu ce mai faci,ai facut IA?bafta multa!

ana_id toate tutunicile suntem alaturi de tine,iti doresc ca ziua de maine sa treaca repede si DD sa te aline cat mai curand cu un ingeras...

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Ana_id, e important sa gasesti in tine taria necesara de a trece peste acest moment si de a merge mai departe increzatoare in ce-ti rezerva viitorul. Te cunosc putin numai din postari, dar am convingerea ca vei iesi invingatoare din aceasta incercare si ca o vei privi ca pe o treapta ce trebuia urcata pentru a ajunge acolo unde iti doresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Buna seara,buna seara!

Ce fac frumoasele mele?

Ana_id,nici nu stiu ce-as putea sa-ti spun,ca durerea sa-ti fie putin alinata!Sa-ti dea DD forta si incredere,sa depasesti momentul si cum frumos spunea Nicol,daca ai reusit o data,sunt sigura ca nu va mai trece mult si vei ramine din nou.Tine de la mine

Nicoll,draga mea,esti o prezenta fff placuta si mi-ai devenit taaaaare draga!Sper sa ne revedem curind!

Anca,m-am bucurat mult pentru tine!Am trecut si eu prin mom.acela!

Fetelor,eu sunt foarte feeeeeeeericita!!!
Am fost astazi la echo si asa mare bucurie mi-a facut bebicul meu scump!A crescut ca fat-frumos,nu-mi venea sa cred,in 2 saptamini asa evolutie frumoasa si inimioara lui mica batea cu 145 bpm!!!!!Am inceput sa ,de emotie si de bucurie ,evident!
Tutu a fost un dulce,mi-a aratat bebicul din mai multe pozitii!I-am vazut capsorul cu vezicula craniana in care incep sa se formeze structurile sistemului nervos central,spinaruca si cordonul ombilical!
,,Muzica''batailor inimioarei a fost ceva unic;parca spargea muntii!
Am si 2 pozici noi cu bb-ul meu iubit!
Are nici mai mult ,nici mai putin de:1.2 cm!!!!!
Si eu si tati plutim!!
Sper sa fie bine in continuare,Tutu mi-a zis sa iau pina la 12 sapt.tratamentul prescris de el si dupa aia mai vdm!
Urmatoarea echo:pe 26 martie!
Abia astept!

Teodora8 fix
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Kora,sorry,draga mea;am uitat sa-ti multumesc pentru noul capitol!
Sa fie cu noroc si sa ai o mana cel putin la fel de buna ca in precedentul!
Cum ti-a raspuns si Feli,in decembrie am fost si noi la spermocultura+ spermograma!In total 2.200.000
Adika,spermocultura e 1.300.000 si iti determina si Chlamydia si Ureaplasma si Mycoplasma+antibiograma de rigoare!

Teodora8 fix
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput