Piticodromul de sept-oct 2005 (173)
Raspunsuri - Pagina 13
innaa spune:
Si eu tot la 18 ani am facut scoala de soferi...tarre entuziasmata si inconstienta. Dar mi-a prins bine! Imi place la nebunie sa conduc, mai ales cand ploua si ascult muzica.
Stiti ce am facut ieri? O sa ziceti ca am innebunit! Am simtit nevoia sa fac ceva nebunesc sa-mi mai calmez nervii asa ca m-am urcat in masina si am condus...am condus prin oras si apoi mi s-a facut pofta sa merg pe soseaua de centura cu muzica tare (melodia "I will survive"
) si viteza la maxim. Am mers apoi la barajul de pe raul Jiu unde era o priveliste absolut superba - in apa se oglindeau muntii inzapeziti...pasarelele cantau...ce mai...o splendoare!! am oprit muzica si am fumat o tigara si am baut o cafea(cumparata din gara ca asa mi-a fost pofta
). A avut efectul unei sedinte de terapie. Am venit apoi acasa linistita si tranchilizata dupa sedativul natural.
si inca ceva : si eu daca nu conduc o perioada am o anume teama de a ma urca la volan(mai ales daca e vb de o masina pe care nu am mai condus-o. Concluzia: mergeti si pana la piata cu masina(la fel ca Gabi
)
Mami si
Buburuza lui mami
Ioana75 spune:
Salutare
. M-a anuntat o mamica (draguta
) de piticodrom ca se striga prezentza si n-am iesit bine la apel
. O sa va povestesc despre Miruna mai in detalii, dar nu acum (m-a luat durerea de cap in avans - vine socroshenia diseara
). Pe scurt, zice putine cuvinte, doarme pe un fotoliu pliant fara gard, se duce singura la culcare, iar acum 2 zile a scris corect primele litere (A si H
).
Va
si va doresc un weekend placut!
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Meme1 spune:
Uraaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
A venit Ioana!!!!
Pupici
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
country girl spune:
Uraaaa!!!!!!!A aparut Ioana!!!!!!!

Stai asa! ca nu scapi cu atata! Trebuie sa ne povestesti ce lapte bea, ce numar poarta la body, ce pijama foloseste, cati dinti i-ai iesit... su nu mai stiu toate poll-urile din ultima vreme![]()
innaa spune:
Deci aicisunt poze noi daca vreti sa ne vedeti prin parc, iar aici este laptopul Noeliei si aici este Epi care rade jucarie tare iubita de bubu. daca o apasa pe burta o data rade, iar daca o mai apasa o data rade si incepe sa tremure (vibreaza) de ras si zice sa il lasi in pace(banuiesc pt ca vb doar germana
). Iar Noelia daca il vede asa tremurand mai rau ii place de el si il musca de nas si il trage de maini..nush ce o apuca!
Mami si
Buburuza lui mami
Hopaaaaaaaaaaaa!!!!!!! a aparut Ioanaa!!!!!! Welcome si nu mai pleca!
country girl spune:
Aici, dupa cum v-am obisnuit 

ca doar vine week-end-ul!
Ilinca anticipeaza trecerea la ora de vara, ca ne da trezirea tot mai devreme, inainte de 7H00.
Io am cam avut azi de lucru la birou. Locuinta noua, din ce am vazut pana acum, n-am gasit deocamdata. Mai avem maine cateva vizite de performat: doua case si un apt. dar nu-sh de ce n-am feelingul ca o sa iasa in acest moment. ma duc sa-mi citesc horoscopu' sa vad daca zice de bine sau mai bine iau o pauza.
innaa spune:
Da da! are dreptate Ina. Si mai vrem sa stim si nazdravaniile ei din ultima vreme ...si cum te simti acum 2 in 1...daca ati pus in aplicare planul "Olita" si de toate!
Oricum noi ne-am bucura daca ai mai intra pe la noi macar o data la cateva zile sa ne spui ca sunteti bine si alea alea, ca noi stim ca esti tare ocupata si nu ai timp. Daca ai sti tu draga Ioana cate dintre noi si de cate ori ne-am intrebat oare ce mai faci si oare de ce nu ai mai venit prin piticodrom...ti-ar trece orice suparare si nu ne-ai mai lasa asa de izbeliste.![]()
Mami si
Buburuza lui mami
innaa spune:
Ina tu cred ca pui la cale planul BB2 si noua nu ne spui. Ce te-a apucat asa dintr-o data ca nu va mai ajunge locuinta actuala
Mami si
Buburuza lui mami
country girl spune:
quote:
Originally posted by innaa
tu cred ca pui la cale planul BB2 si noua nu ne spui. Ce te-a apucat asa dintr-o data ca nu va mai ajunge locuinta actualaMami si
Buburuza lui mami
Ne expira contractul la sfarsitul lunii iunie. Dar ma uit tot dupa case cu minim 4 dormitoare, asa ca am planuri mari.
country girl spune:
Cica castig la lotto week-endul asta. Las deoparte vanatoarea de case si ma duc sa iau un belet la lotto.