Bataie de joc la gradinita nr.239!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

quote:
Originally posted by nastasika

Nu am primit nici un raspuns de la Minister...nepasare totala...
Ba mai mult zilele trecute m-am intalnit in parc cu o mamica, care si-a inscris deja copilul la aceasta gradinita. CUM? ..cred ca stiti deja raspunsul.

Mamica fericita a doua minuni: Maria Anastasia (29.11.2003) si Stefan Octavian (21.04.2005)

nastasika, chiar daca domnii se oboseau sa-ti raspunda, ar fi dat-o cotita si invartita si tu ai fi ramas.

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Reclamatie la minister, bine ai facut !!! Mare batei de joc, si eu m-am cinfruntat cu asta si l-am inscris la particulara. Desi imi dau seama ca nu am rezolvat problema, trebuia sa o reclam pe d-na directoare care primeste copii in functie de cat de gras e plicul, de parca ar fi gradinita ei. Nesimtire mare.

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelli spune:

nu pot sa cred ca dupa atatia ani n-a disparut aceste mesaje care mi se par nedrepte
am vizitat aceasta gradinita in periplul meu prin gradinite (vreau sa imi dau puiutul la gradi).
mi s-a parut cea mai ok gradinita !
imi doresc foarte mult sa reusesc sa inscriu copilul aici...
zambetul directoarei(care e adevarat, e alta) m-a cucerit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Pai ar fi f bine, ca in 3 ani sa se fi schimbat total "fata" gradinitei si gandirea "dai o spaga, ai loc asigurat".

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Exact la fel am patit cand am incercat sa depun dosarul la gradinita de pe Almasu Mic, din Sos. Giurgiului, apoi la cea de pe Almasu Mare. Ca sunt locurile ocupate (in plus era si un afis in sensul asta), ca n-a implinit copilul 3 ani in mometul inscrierii etc. Le-am spus ca e ilegal sa nu accepti dosare in perioada depunerilor si ca legal copilul poate fi inscris la mai putin de 3 ani daca ii implineste inainte de inceperea gradinitei. Dupa care le-am facut reclamatie la inpectoratul sectorului 4 (am primit raspuns).

Pana la urma l-am inscris la o a treia gradinita, mi-a fost sila de individele alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veronicai spune:

Citat:
citat din mesajul lui anelli

nu pot sa cred ca dupa atatia ani n-a disparut aceste mesaje care mi se par nedrepte
am vizitat aceasta gradinita in periplul meu prin gradinite (vreau sa imi dau puiutul la gradi).
mi s-a parut cea mai ok gradinita !
imi doresc foarte mult sa reusesc sa inscriu copilul aici...
zambetul directoarei(care e adevarat, e alta) m-a cucerit

Buna, cum pot sa vorbesc si eu cu tine despre mai multe informatii despre aceasta gradinita?
Multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Acolo vreau sa imi inscriu si eu baiatul. Am fost acum 2 saptamani sa ma interesez dar nu am dat de d-na directoare. De fapt am dat de ea, dar era pe punctul de a se urca in masina. Mi-a spus f politicos sa revin daca vreau informatii, daca nu, sa merg cu dosarul in perioada inscrierilor. A parut ok la prima vedere. Sa vedem si cum o fi si la inscriere. Eu am sa-mi incerc norocul aici, la 38, la floare de colt si la inca una, imi scapa denumirea, de pe langa cimitirul de pe dr murgului. Sper sa am noroc la una din ele.

Bafta si voua !

Mergi la inceput