Bataie de joc la gradinita nr.239!!!!
Am inceput cautarile pt. gradinita...m-am gandit sa merg la gradinitele din cartier sa cer anumite informatii (sa vad cum arata la interior, cand se fac inscrierile, in ce grupa va trebui s-o inscriu pe fetita mea care in sept. va avea 3,10 ani). Dezamagirea a fost totala...
Am fost mai intai la gradinita 239, Str. Dristor 102, aceasta fiind cea mai apropiata de locuinta noastra. Ne-a intampinat gardianul si i-am spus ca am dori sa vorbim cu d-na directoare....nici o sansa...d-na directoare "nu dorea sa fie deranjata".Ne-a fost indicat afisul lipit pe usa de la intrare (pe care era specificata data la care se fac inscrierile - 01.06.2007). Am insistat totusi ca am vrea sa cerem anumite detalii despre aceasta gradinita si a venit o doamna, sa "discute" cu noi in pragul usii. Am intrebat-o daca stie cumva cate locuri vor fi disponibile pt. toamna si ne-a spus sec.....NU MAI SUNT LOCURI!!!!!
si ca, oricum, daca fetita nu are 4 ani impliniti in septembrie nu se poate inscrie la grupa mica
. Desigur ca am intrebat-o cum de nu mai sunt locuri daca inca nu au inceput inscrierile si realiyand gafa pe care tocmai o facuse a intors privirea si a plecat...m-a lasat masca
Acum vin si eu cu intrebarea: daca inscrierile se fac (oficial) la 1 iunie 2007, cum adica nu mai sunt locuri? Cine le-a ocupat? Cand? sau mai bine zis, CUM?...din pacate cred ca stiu raspunsul...SPAGA...dar nici asta nu se ia asa oricum, de la oricine...
.Dar chiar sa ai tupeul sa-mi spui ca nu mai sunt locuri, cand nici macar nu au inceput inscrierile Am ajuns sa-mi fie sila de cum se intampla lucrurile in tara asta
.
Am facut o reclamatie la Minister...astept raspunsul (daca va veni)
Raspunsuri
ariel_7000 spune:
acelasi lucru l-am patzit eu anul trecut la gradinita malaxa de pe str. vergului. m-am dus din februarie sa intreb de inscrieri si mi-au aratat afisul pe care scria de luna iunie. totusi, m-a sfatuit cineva sa ma duc in martie cu un plic, ceva.... cand m-am dus in martie mi-au zis ca nu mai sunt locuri, dar sa mai revin prin iunie poate renunta cineva....cam aiurea!!! m-am dus in iunie si m-au luat la shuturi ca s-au facut deja inscrierile de mult timp!
mi s-a facut sila si am renuntat la idee, mai ales ca am aflat intre timp ca "altoiau" copiii, din cand in cand, ca sa-i "tina in frau"...
m-am hotarat anul asta sa o inscriu pe alexutza la gradinita waldorf. misiune indeplinita. alexutza va merge din toamna la aceasta gradi. nu am dat nici o "atentie"!!!! au fost super dragutze cu noi d-nele de acolo, ne-au invitat chiar la petrecerea de martisor, la care am fost vineri si ne-am simtit excelent!
am vrut si eu sa fac plangere anul trecut, numai ca sotzul meu, pacifist cum este el, m-a convins sa renunt.
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
Lala_D spune:
Cum adica daca fetita nu are 4 ani nu o pot inscrie la grupa mica 

Grupa mica este formata in general din copii de 3-4 ani, grupa mijlocie 4-5 ani, grupa mare 5-6 ani si grupa mare pregatitoare 6-7 ani.
Despre nesimtirea cu ''nu mai sunt locuri '' nu pot nici macar sa comentez 
O zi excelenta tuturor !
Lala.
mcm spune:
ariel la ce gradinitza waldorf ai inscris fetita? Se mai pot face inscrieri la waldorf?
Cristina
ariel_7000 spune:
la cea de pe popa nan, la d-na veronica constantin in grupa. cand am inscris-o pe alexutza, acum 1 luna mi-a zis d-na educatoare sa ma gandesc si sa iau decizia rapid, ca nu prea mai erau locuri...nu stiu ce situatie este acum.
http://www.waldorf.ro/Institutii.asp
da click pe link si vezi acolo adresa si nr. de tel. mai bine suna si intreba daca se mai fac inscrieri.
bafta multa!
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
LYADA spune:
Grad 239 este renumita pt directoarea care ia spagi. Am trecut si eu pe acolo acum 2 ani si m-a scarbit. E chiar gradi de langa bloc, insa am renuntat cand am vazut si ce atmosfera e inauntru.
Educatoare care fumeaza din usa si urla la copii sa fie cuminti sa nu le deranjee, sub ochii directoarei
magnolia spune:
Eu , una , un singur lucru nu pot sa inteleg:Nu exista Protectia Consumatorului in Bucuresti?Nu exizta televiziuni si reporteri care pot filma cu anumite procedee secrete/ascunse?Poate un singur exemplu ( gen George Buhnici) ar rezolva , macar partial , aceste situatii umilitoare!
nastasika spune:
Nu am primit nici un raspuns de la Minister...nepasare totala...
Ba mai mult zilele trecute m-am intalnit in parc cu o mamica, care si-a inscris deja copilul la aceasta gradinita. CUM? ..cred ca stiti deja raspunsul
.
Mamica fericita a doua minuni: Maria Anastasia (29.11.2003) si Stefan Octavian (21.04.2005)
ina78 spune:
Protectia consumatorului nu are nici o putere? Inca nu sintem in 1 iunie ... deci ar trebui sa nu fie inca inscrieri la acea gradinita.... (teoretic) ..
Zic si eu... mi se pare o aditudine ....
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
mirunni spune:
nastasika daca de la inscriere procedeaza asa, la ce te astepti tu de la acea gradinita? cum crezi ca se poarta cu copiii? eu in locul tau as fugi unde as vedea cu ochii. n-ai decat o solutie, sa vorbesti cu educatoarea care ia grupa mica, cu un cadou ceva, si, daca reactioneaza pozitiv, daca e binevoitoare, sa o rogi sa ti-l inscrie.
asta e parerea mea. nu inscrie copilul contra vointei lor, caci nu se jeneaza nici de minister nici de vreun alt serviciu cand e vorba sa se razbune pe un copil. traim in Romania, si nu avem ce face...asta e parerea mea
nastasika spune:
Mirunni, dupa cate am auzit de gradinita asta, clar nu mai vreau sa-mi inscriu copilul acolo, problema este insa alta, cam asa stau lucrurile pe la toate gradinitele de stat (cel putin la cele din zona Dristor), asa ca sincer nu stiu ce o sa fac. Un lucru e sigur: ma voi duce pe 1 iunie sa-mi inscriu fetita la gradinita...daca voi reusi sau nu...ramane de vazut. Fetita mea isi doreste foarte mult sa mearga la gradinita, intreaba toti copii cum e la gradinita, cum se joaca. Asa ca va fi foarte dezamagita sa nu mearga si ea. Eu inca mai sper ca voi reusi pana la urma (pe cai legale).
Mamica fericita a doua minuni: Maria Anastasia (29.11.2003) si Stefan Octavian (21.04.2005)