Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.7
Raspunsuri - Pagina 5
valentinag spune:
quote:
Originally posted by MADYNquote:
Originally posted by Anca Wish
Sigur nu vreti la Fitze?
Aaa, ba da, fac cinste ! Sau te oferi tu Ancutzo?! Ca ma simt si ma dau la o parte !
si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
Ba io am zis ca sa nu va jignesc,ca ma gandeam sa fac io cinste,tot la fitze,evident!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
asi spune:
Ce fain ca va intalniti!Doamne ce invidioasa sunt pe voi cum as mai veni si eu....
Anca imi pare rau ca nu a iesit tranzactia.Pana la urma tot se va rezolva cumva.
Gogo bine ca nu e nimc rau.Daca o iei iar de la capat sunt sigura ca de data asta va iesi
Ieri am fost la ORL-ist pentru ca Razvan s-a plans ca il dor urechile.Durerea nu e decat in timpul somnului si cedeaza repede.Doctorul a zis ca nu are otita si nici polipi care sa puna probleme.Intr-adevar la urechea stanga timpanul e putin rosu insa durerea vine de la eruptia molarilor.Ne-a dat tratament ceva picaturi .Azi noapte am avut o noapte linistita in sfarsit.Razvan nu s-a trezit decat odata pentru apa si pisu si in rest a dormit foarte bine pana la 9 dimineata.Aseara dupa ce l-am spalat s-a blocat nu -stiu-ce la centrala si ne-am culcat nespalati.Horror!Azi astept sa vina omul sa vada ce e ca sa ne putem spala si noi.
Ieri am fost la o doctorita nutritionista sa-mi recomande un regim si niste tratamente contra celuluitei.De azi am inceput dieta si de maine incep electrolipoliza.Un aparat de acolo zice ca ar trebui sa am 54 de kg si io am 59.Om vedea la cat ajung dar musai sa arat bine ca vine vara.
Sunt super fericita ca azi am avut ultima intrevedere cu asistenta sociala.Cazul este inchis definitiv
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Androix spune:
quote:
Originally posted by Anca Wish
Sigur nu vreti la Fitze?
Ptiuuuu! Pentru tine vin si la fitze chit ca beau o apa plata cu lamaie si las juma de indemnizatie
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
tumpi spune:
bey, va trageti cu fitze ai?
Ce as mai veni si eu,dar din pacate sunt asa de departe.Daca as veni in tara as avea 3 motive:
1. sa-mi vad parintii si bunicu
2. sa va vad pe voi
3. si sa-mi iau pisicile cu mine
Adevarul e ca in mom in care venim ,venim ca sa luam pisicile si ne pare rau ca voiam sa venim de pasti special pt ele.Daca nu ar fi ele nu ne-am zbate atat sa venim in tara.PE ai mei ii pot vedea daca e si la vara in Italia, pe bunicu mai greu ca el ramane in tara.
In mom de fata pisicutele mele sunt pe primul plan si speram sa ajunge cat mai curand.Desi v-om sta cateva zile doar cat sa le facem pasapoartele, promit ca dau de stire sa ne vedem.Daca nu ar fi de pisicute, al meu nici nu ar vrea sa venim, ca sa nu ne consumam din concediu.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Anca Wish spune:
quote:
Originally posted by tumpi
In mom de fata pisicutele mele sunt pe primul plan si speram sa ajunge cat mai curand.
Cum bey, creaturile alea flocoase care zgaraie si miauna de te scot din minti, sunt mai de pret decat noi, sterpele tale cele pieptanate, blande si negalagioase?????
MADYN spune:
Ancuzto hai ca ai fost tare . Da' vaz ca nu zici nimik de intilneala. Poa' nu vii ca ... il pun pe dinsu' pe tine (si nu stiu cum sta cu spermograma!).
Abia astept sa va vad, nici nu vreau sa mai socotoiesc de citi ani nu ne-am mai vazut!
tumpi spune:
bey,nu te lua de mieunatoarele mele,da.....
ca-s cele mai bune prietene necuvantatoare,iar voi cuvantatoare.
Ok hai sa o luam in alte ordine, vin pt voi si apoi sa iau pisicile,ok?
Pana acim al meu venea in Ro doar pt mine,acum cum ma are langa el, vine pt pisici.Deci eu vin pt voi, el pt pisici, asa e mai bine?
Anca Wish spune:
Muuuuuult mai bine. Altfel, trebuia sa invat sa ma cocot pe garduri, sa fac pipi la nisip si sa alerg soarecii aia pe care-i tot visez degeaba
valentinag spune:
Am constatat odata in plus,daca mai era nevoie,ca nu suntem pe craca noastra!Stiti vorba aia,a tunat si ne-a adunat
Pana la pranz astept sa mai zica si Raluca daca vine au ba si sa fac rezervare!La fumatori sau la NF
Asi,super!Da care celulita vrei sa o dai jos????
"La vita e bella"
poze
marea inghetata