Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.7

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna dimineata fetele frumoase!

Ce mai fac frumoasele? se pregatesc de intalneala? Ora cred ca este convenabila pentru toata lumea si cred ca ar trebui sa se mareasca lista.
Cine se mai inscrie?

Vale, cred ca ar fi bine la fumatori dar... sti cum este, supunem la vot. Sper ca ai notat ca vine si Vera.

Asi, nu te chinui prea tare cu regimuri. Problema cu celulita este foarte dificila. Eu o am pe Vera (prietena si colega) care s-a chinuit saraca o groaza de timp. Nu a reusit nimik pentru ca este o chestie mostenita. Am aflat insa si de la alte persoane care au incercat si mi s-a confirmat ca si in cazul meu ca dupa un tratament de 3-4 luni cu CLARINOL si Heritage E Lite a disparut celulita. La mine o cauti cu lumanarea si nu mai este! Mai am ceva colacei de grasime pe burtik dar celulita de pe picioare si popou nu se mai ezixta!
Incearca si tu, sau cere un sfat doctoritei. Nu cred ca este mai scum tratamentul decat unul de electrolopoliza.
Aaaa, si mi-a mai facut bine (anul trecut am facut) o serie de 10 sedinte de impachetari cu parafango. Oricum, SUCCES!!!

Tumpi, ai dreptate cu necuvantatoarele! Abea astept sa ajungi in tara sa te mai vedem si noi. Esti cam departeeeee...

Pup frumoasele si nu mai fiti suparate ca viata este si asa destul de scurta!

Mergi la inceput

Hai sa va mai descretzesc putzin fruntzile acum ca a venit primavara si ar trebui sa fim care mai de care mai frumoase, luminoase, indragostite, iubite, etc!

Un banc:
O calugarita se duce la maica stareta:
-Maica stareta,am fost violata,ce sa fac?
-Bea un ceai de pelin fara zahar, ii raspunde aceasta.
-Si-mi voi recapata cinstea si puritatea?
-Nu, dar iti va disparea satisfactia de pe chip!

Altul:

La maternitate, in sala de asteptare trei barbati stau cu sufletul la gura. Iese moasa si il felicita pe primul: - Felicitari aveti gemeni !
- Doamne, ce coincidenta, eu chiar lucrez la Minessota Twins...
Dupa o ora iese aceeasi femeie si spune celui de al doilea tatic:
- Incredibil, aveti tripleti !!!
- Nu pot sa cred, ce coincidenta, eu lucrez la 3M Company.
Al treilea lesina.
- Ce s-a intamplat, intreaba moasa ?
- El lucreaza la 7UP...

si mai caut....

Mergi la inceput

Si inca ceva frumos cu luare aminte pentru toate fetele de pe DC!

Daca mi-as putea trai din nou viata ...
M-as fi culcat sa ma odihnesc atunci cind ma simteam rau, in loc sa pretind ca pamintul se va opri daca eu nu voi fi la serviciu pentru o zi..
As fi ars luminarea roz sculptata ca un trandafir, in loc sa o las sa se topeasca in camara..
As fi vorbit mai putin si as fi ascultat mai mult..
As fi invitat prieteni la masa chiar daca e o pata pe covor si canapeaua trebuie curatata.
As fi mincat pop-corn in camera "buna" si nu mi-as mai fi facut atitea griji din cauza prafului cand cineva vroia sa aprinda focul in semineu.
Mi-as fi facut timp sa-l ascult pe bunicul povestind din tineretile lui.
N-as fi insistat niciodata sa mergem cu geamurile masinii inchise intr-o zi frumoasa de vara, doar pentru ca parul meu a fost proaspat coafat si fixat.
As fi stat intinsa pe pajiste cu capul pe iarba.
As fi plans si ras mai putin privind televizorul si mai mult privind viata.
Dar, cel mai mult, sa am o a doua sansa la viata, as pretui fiecare moment, l-as privi cu adevarat...l-as trai...
Nu m-as mai agita atit de mult pentru lucruri meschine si marunte..

Nu va faceti griji din cauza celor care nu va simpatizeaza, sau mai mult, n-ar trebui sa va intereseze cine ce face..
In schimb, sa pretuim prietenii pe care ii avem si oamenii care ne iubesc
Sa ne gandim la lucrurile cu care Dumnezeu ne-a binecuvantat..
Si la ceea ce facem in fiecare zi sa ne imbunatatim mintea, trupul, sufletul, emotiile.

Cum ne privim pe noi insine la diferite varste?

Fetita de 3 ani: Se priveste si se vede regina .
Fetita de 8 ani: Se priveste si se vede Cenusareasa.
Adolescenta de 15 ani: Se priveste si vede Sora cea Urita (Mama, nu pot merge la scoala aratind in halul asta!!)
Tanara de 20 de ani: Se priveste si se vede"prea grasa/ prea slaba, prea inalta/ prea scunda, prea cu parul lins / prea creata"- dar decide sa iasa oricum.
Femeia de 30 de ani: : Se priveste si vede"prea grasa / prea slaba, prea inalta / prea scunda, prea cu parul lins / prea creata"- dar decide ca nu are timp sa se aranjeze, asa ca iese oricum.
La 40 de ani: Se priveste si vede "curata" si iese oricum.
La 50 de ani: Se priveste si vede "Sunt eu" si merge oriunde isi doreste.
La 60 de ani: Se priveste si isi reaminteste de toti oamenii care nu se mai pot privi in oglinda. Iese si cucereste lumea.
La 70 de ani : Se priveste si vede intelepciune, rasete si abilitate, iese si se bucura de viata.
La 80 de ani: Nu mai pierde vremea sa se priveasca. Isi pune palaria violet si iese sa se bucure de lume.

Poate ar trebui, toate, sa ne insfacam mai devreme palaria violet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Vale, si eu tot cu viciosii votez, ouch sa nu dati tare

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Salut. Vale, sorry ca nu ti-am dat raspunsul mai de dimineata, dar avusei treaba si am uitat. Nu pot veni, ca m-a sunat aseara asistenta si m-a chemat cu pitica la un vaccin pe care il avem restant. Si nu o pot lasa pe mama sa mearga singura cu ea. Imi pare super rau, chiar imi era dor de voi....

Raluca si bursi Catalina (3.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Raluca,imi pare rau..speram sa te vad,data aviatoare acu!

Laurici,evident ca e si Vera trecuta la numaratoare
Deci fac rezervare la fumaciosi!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Intalneala placuta!... si fructuoasa

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Vale,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Vale este multa dar acum e acoperita bine

Laurici multumesc de indrumari.Am facut si eu tratament cu Heritage dar la mine nu a functionat.Vreau sa fac si impachetari cu alge dupa ce fac electrolipoliza.Sunt convinsa ca nu va disparea total dar macar sa nu se mai vada asa de tare.De colaceii aia de care zici tu vreau sa scap si eu

Tumpi sa stii ca si eu am pisica si tare o iubesc.Eu te inteleg.

Anca .

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Gata bey,la fumaciosi,la 5,pe numele meu e rezervarea!Va astept!

Tumpilino,o sa ma gandesc la tine!

Ma carel,ca tre' sa ma duc la aqua gym

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput