Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.7

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Mai fetelor ce-i cu pesimismu' asta ? normal sa speri la o minune...atat timp cat ai tot aparatu' complet, exista o sansa ...
Eu care n-am trompe , am momente ( de nebunie , bineinteles ) cand cred ca e posibil sa raman gravi...natural. Dar voi ?

Liana

Si ca sa va binedispun hai sa va zic un banc :

Cica se duce unu sa-si cumpere tigari. Da banii, primeste pachetu' si cand da sa-l desfaca vede avertismentul " Fumatul provoaca impotenta ". Sta un pic pe ganduri dupa care, timid, inapoiaza pachetul vanzatoarei si-ii zice " Nu va suparati , unu' cu cancer n-aveti? "

O zi buna tuturor
toate fetele fara deosebire

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Relya e mortal bancu'

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Relyaaaa,m-ai omorat!Deci facem fiv in frup.hihihi!marfaa!
Anca,ma crezi ca si eu sper luna de luna!Desi stiu ca este practic imposibil,tot zic,hai ca poate totusi sunt!
Pup iu all!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Oana, maine e ziua cea mare? Imi doresc din tot sufletul sa ne dai o veste buna.

Vale, iar am uitat sa te sun. Iertareeeeeeeee!!

Gogosico, tu pe unde umbli?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Va multumesc mult pentru incurajari.
Asa-i Ancuta maine fac testul de sange. Apropo, am citit mesajul tau de la rugaciunea Sfintei Marta:), ma apucasem si eu sa zic rugaciunea si maine, exact de ziua testului, ar fi fost a 9-a marti. In general, e cam amestecat ce simt fata de religie daaaaaar m-a pus pe ganduri ceva: am tot auzit de "piedici" cand vrei sa faci o treaba din asta...am auzit ca si atunci cand tii post apar tot felul de "piedici" sau "te incearca" sa nu poti duce la capat ce-ai inceput. Eu cred ca asta mi s-a intamplat, in a 6-a marti am uitat sa tin post:)) dar am zis rugaciunea, in a 7-a marti m-am trezit cu gandul de post...si am tot tinut gandul si la un moment dat trecand pe langa masa din bucatarie unde erau niste dulciuri:)) fara sa stau pe ganduri apuc una si musc... dupa aia mi-am dat seama, seara am spus rugaciunea. In a 8-a marti am tinut cu inversunare gandul de post in cap...si-am uitat efectiv sa zic rugaciunea, abia a doua zi dimineata mi-am amintit. Si uite asa s-a dus tot randul. Exista asa ceva? Te poate impiedica sa sfarsesti ce ti-ai propus sau sunt doar povesti? M-am enervat:))) si maine incep din nou, uite asa, sa vad daca mi se intampla iar si care-i mai tare io sau

Relya ai dreptate cu mustruluiala, super bancul.

Multe pupaceli la fete

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Totul este o incarcare ! O mare incercare !
Ce nu te omoara, te face mai puternic !

Eu am facut un 'pact' cu Dumnezeu mai de mult: I-am spus ca sa ma ierte cand uit rugaciunea si EL sa stie ca fiecare bataie de inima a mea, inseamna o rugaciune catre EL, o implorare catre o binecuvantare de a avea un copil!
Atat de tare cred in asta incat simt ca mereu ma rog, fiecare respiratie e o ruga! Zi de zi, clipa de clipa...Dumnezeu e cu mine mereu, in orice fac IL am in gand !

Nu sunt habotnica, din contra, preotul ma vede la fata de Paste si de Craciun...insa cand IL am pe Dumnezeu cu mine mereu, clipa de clipa, in inima mea...nimic nu ma mai sperie. stiu ca EL vegheaza si chiar daca mi-e greu...are EL un plan si cu mine...

in plus...

rabdarea este cheia fericirii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Mariuto, frumos spus

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Maria, ai scris minunat. Nici eu nu sunt habotnica, dar sunt multe lucruri pe care nu le fac sau nu le zic gandindu-ma ca Dumnezeu ma vede si ma va pedepsi.

Oana, eu cred ca isi baga coada peste tot. Si sa-ti povestesc ceva:
Acum cativa ani am auzit de o biserica unde trebuia sa mergi 9 marti, sa aprinzi 33 de lumanari (erau mici) si sa te rogi pentru ceva. De fiecare data cand intram in biserica ma apucau niste nervi de-mi venea sa dau de pereti cu toata lumea. Ma enerva ala de la usa care comenta, vreo baba care povestea mai nu stiu ce. De 2 ori mi-au luat foc manecile de la cojocel (era iarna). Ma suparam, ma speriam si uitam de ce sunt acolo.
Abia a 9-marti am reusit sa ma detasez de ce era in jur si sa ma rog fierbinte si cu lacrimi in ochi pentru ce-mi doream cel mai mult.
Am simtit nevoia sa ma spovedesc. ma simteam impovarata de pacate si dintre cei 3 preoti din biserica, l-am ales pe cel mai batran.
M-am asezat in genunchi si inca plangand i-am povestit despre dorinta mea de a avea copii si despre toate pacatele mele.
In timpul asta, el imi pusese o cruce in mana, patrafirul peste cap si-mi mangaia mana intruna.
Dupa ce m-a intrebat multe lucruri intime a inceput sa-mi vorbeasca obscen. M-am ridicat si am plecat plangand in hohote. Dupa atatia ani imi deschisesem sufletul si in loc sa ma simt mai curata, toata mocirla era pe mine.

Stiu ca m-am lungit, dar mi se pare atat de elocvente experienta asta, incat am vrut sa ti-o impartasesc si tie/voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Anca...ai patit acelasi lucru ca si mine intr-o manastire...a fost momentul in care am decis ca Dumnezeu poate fi si in sufletul meu, nu neaparat numai in alta parte...
Am fost la Sag, la manastire, cu aceleasi intentii ca si tine. Am dat peste un preot caruia cand i-am spus dorinta mea m-a ocarat rau de tot, mi-a vorbit urat si jignitor si in gura mare, asa nah...sa auda toata biserica ce vrea si asta...
m-a intrebat " cum indraznesc sa-i cer asa ceva lui Dumnezeu (un copil..) ?!

am plecat ranita si mai mult si deznadajduita ca acolo unde cautam sprijin sufletesc nu am gasit...apoi mi-am dat seama ca Dumnezeu nu e intr-un preot natang ci in sufletul meu si degeaba IL caut unde nu-L lasa altii sa intre cand EL e langa noi si langa mine in fiecare clipa.

am scris aceste randuri si cele de mai sus cu gandul ca, daca nu e sa fie acum, fie pentru Anca, Oana, Tumpi, pentru celelalte fete sau pentru mine, v-a fi intr-o buna zi !

o portie de fericire avem si noi pusa de-o parte cu siguranta!
tot ce se intampla e o incercare data sa ne bucuram si mai mult apoi de ce v-a veni!

Mariaa

rabdarea este cheia fericirii !

Mergi la inceput