Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.7

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

daca va rugam frumos, frumos, frumos se poate sa ne dati si noua un vot? http://activefit.pampers.com/ro_RO/gallery_view.php?page=4&id=696&from=gallery

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Ne dati si noua un vot? Acesta este linkul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Oana,Ancuta,Maria mi s-a facut pielea de gaina!Nici eu nu-s vreo habotnica,dar nici nu ma dau in laturi de la post si rugaciune,e adevarat ca nu intotdeauna imi iese,de o gramada ori ma vedeam cu fetele pe la restaurante,ele fripturi si eu si Ioana post,dar de cate ori pana in final am dat-o in bara si ma spurcam cum zic eu,dar Dumnezeu stie ca este in sufletul meu si stie si dorinta mea,l-am rugat de atatea ori,stiu ca intr-o zi,intr-un fel sau altul o sa mi-o implineasca!
Anca stiam de patania ta cu acel slujitor al bisericii,si acum ma uimeste,de tine nu stiam Maria,imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva,eu am avut norocul sa am un duhovnic minunat,care mereu m-a incurajat,indrumat,sfatuit!este inainte de a fi preot,OM!ceea ce este mare lucru in ziua de azi!
In fine,sa nu deviem prea mult de la tema,Oana veche aspiranta,in seara asta am sa ma rog pentru tine,indiferent cum va fi,sa fie bine!
Ancutz,pup iu!
Asi,mai esti bolnava?Sanatate muuulta!
Ioana,hai cu batu,da acilea,ca fetilii astea chiulesc in masa!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Oana,Ancuta,Maria,vale
Oana tin pumnii stransi..stransi..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Vale sunt mai bine.Razvan are stafilococ auriu si cred ca avem si noi.Astept maine sa imi dea anibiograma sa facem tratament.

Mai fetelor Dumnezeu e in noi.Daca reusim sa ajungem la El ,e minunat.E bine sa mergem si la biserica.Din nefericire biserica e un mare partid si foarte putini preoti sunt cu har.E greu sa te spovedesti daca nu gaseti un preot cu har care sa simti ca te poate ajuta.Atata timp cat traiam cu gandul la Dumnezeu ,El e cu noi mereu.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Asi, multa sanatate lui Razvanel frumusel.

Eu azi mi-am facut analizele hormonale de ziua a 3-a. Deci, am dat startul. Poate e cam devreme, dar vreau sa rezolv pana atunci daca e ceva in neregula.

Saptamana viitoare voi face si listeria, toxoplasmoza, clamydia si toate celelalte.

Apoi ma duc la Cocei sa vad ce zice.

O zi buna tuturor.

Oana, stau cu inima cat un purice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Cititnd ce ati scris m-a facut sa-mi analizez propria-mi relatie cu Dumnezeu. SUNT O PACATOASA. Merg rar la biserica, tin post cand si cand, iar cand spun o rugaciune , de cele mai multe ori, nu reusesc sa ma concentrez…imi zboara gandul aiurea.
Dar zi de zi , cand simt nevoia , indiferent unde sunt : in masina , acasa , la serviciu sau oriunde altundeva il rog pe Dumnezeu sa ma ierte pe mine pacatoasa. Nu-I cer sa-mi dea … Il rog sa nu-mi ia. Il rog fierbinte sa ma ajute sa devin un om mai bun. Il rog din suflet sa ma ierte pentru dorinta nesabuita pe care nu mi-o pot scoate din suflet - aceea de a avea inca un copil. Ma simt vinovata pentru acest lucru…Dar ceva din interior imi spune sa nu renunt la idee atata timp cat mai exista o sansa.

Am hotarat sa fac Fiv. As minti daca as spune ca mi-e indiferent daca reuseste sau nu. Dar …faca-se voia Domnului. Inainte de a inchide definitiv acest capitol - mai fac o incercare. Vreau sa am constiinta impacata, sa nu-mi para rau mai tarziu ca nu am incercat...vreau sa ma pot uita in ochii copilului meu ( care-si doreste foare mult un frate sau o sora – si deschide subiectul acesta mereu ) si sa-i spun : Am facut tot ce este omeneste posibil….

toate fetele fara deosebire si bafta maxima tuturor !

Mergi la inceput

Oana, numar minuntelele.

Relya, cum ti-au iesit analizele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Vale, am aparut,daca cand apar dispar restu
Oana, tinem pumnii.
Ancut, bafta la drum nou.Cocei.....ce dor imi e de ea, a fost singurul dr cu care am avut o legatura super.
Fetele care incep pregatirile pt FIV, bafta si fe´licitari pt puterea de a lua o astfel de decizie.
Eu azi sunt precum vremea de afara,bosunflata si mohorata

O zi faina pe acolo la voi si nu mai fiti zgarcite, trimiteti soare si la mine

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

FETELEEEE am venit sa va spun si voua ca voi fi mamica din nou,
tocmai ce m-am intors de la eco si mi-am vazut samburelul cu inimioara saltareata, avem 8 sapt si suntem bine...

Va si la cat mai multe gravidute

Natalia 8 sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png

Mergi la inceput

Felicitari, Natalia!!!

Sarcina usoara si un bebe sanatos!

Uite o veste buna azi. Eu mai astept una.

Mergi la inceput