***LA REDOUTE(6)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

17132 Aissa

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Hai ca ma bucurai degaba. Iar am pb, nu ma mai mir deloc. Nu apar produsele in suivi, cred ca nu mi-au intrat inca banii pe card. Ies acum sa verific si daca e asa cum cred eu o dau diseara iar....sau mi-o veni mintea la cap?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Da de codul 18260 care ofera:

-set cafea 18 piese gratuit (set à café m)
-40% reducere
-set 5 prosoape la 9.90 (IVOIRE / BLEU}
-set de masa la 7.50 (set nappe, serviette et panière}

Ce ziceti?

Gasiti oferta completa pe mareduc, ma enerveaza ca nu-i pot da copy paste aici... dar daca sunteti curioase o gasiti acolo la la redoute...

EDIT: Am gasit setul de prosoape
http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324124439&DocumentID=429207

Setul de masa inca nu, poate-l gaseste cineva. V-ati risca la setul ala de cafea de 18 piese gratuit, o avea sanse sa ajunga intreg?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Claudia oare de ce nu te cred?.

Haideti cu cafeaua, unde o bem? Ca daca ne mai codim nitel...comandam si de banii de cafea.

Tre sa recunosc ca am ras in hohote mai devreme, m-ati binedispus

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

exact ce ziceam...CLAUDIA nu te potolesti ha? Vrei sa ne omori cu zile?

Bey acu' serios, cine intra aici o sa zica ca suntem duse cu pluta...deci..e doar o prima impresie, noi suntem femei si mame serioase, nu va lasati inselati de aparente

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Hai ca am spart comanda in 2 daca tot nu ma hotaram...m-am tampit de tot

Ma ajutati si pe mine cu o parere va rooog ?Intre cele 2 ce ati alege ?

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324116774&documentid=207607&categoryid=22907341&single=&hasNext=1&hasPrev=1

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324116683&documentid=207607&categoryid=22907341&single=&hasNext=1&hasPrev=1

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Amadoua sunt foarte frumoase, parca primele sunt mai deosebite, totusi sunt din material sintetic si nu sunt ieftine!!!! Nu te deranjeaza?

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Le iau sa le port de 3 ori, la trei nunti...la cele mai scumpe merge codul de reducere, deci sunt similare la pret

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Ce cod? Ce cod?

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput