***LA REDOUTE(6)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

La multi ani lui Vlad si la multi ani tuturor fetelor!

Parca azi ne-am mai potolit un pic dupa frenezia de ieri?Sau mi se pare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

La multi ani redutistele, multa bucurie!

Eu sunt imbracata azi cu fusta de pe laredoute.

Claudia, parca am auzit eu mai demult de fabrica aceea naf-naf dar nu am ajuns niciodata. te asteptam cu impresii!

mai dar cate v-ati mai luat...

mi-as mai lua si eu dar chiar nu am bani... in cos am o comanda de fro 80 de euro, nu stiu parca nu imi vina sa iau numai de 20 de euro odata, desi asa ar fi cel mai convenabil, sa nu simti gaura in buget prea drastic...

deci cum a ramas cu cafeaua aia? ne vedem duminica pe la 14.00? prin centru? la cafeneaua actorilor, de exemplu? sau daca aveti idei, bagati! - ziceam ca mergem la un bistyro ceva, de fapt. e unul pe stradute pe la lipscani, "cafe de la joie" - il stiti?

edit: la multi ani vlad! sa fii sanatos si fericit!

pupici, o zi minunata!

b

Mergi la inceput

Da' unde ati fugit asa?Din toata aglomeratia n-a mai ramas nimeni pe aici?Sau studiati la greu ofertele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Or fi toate la posta sa ridice colete.
Eu am tot intrat, dar n-am vesti si...ce sa scriu? Sa ma plang iar? Si asa sunt amarata, ce sa va mai stric si voua ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

hi hi hi
azi aseptam cadouri de la sotii din dotare !!!!

sa va zic ce a vrut al meu sa-mi ia?
telefon nou de la vodafone....pe punctele mele!!!!

la care io: lasa draga ca al meu e bun, mai bine ia-mi o haina de piele, te costa la fel!!

LA MULTI ANI VLADUT !!!!

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Salutare!

La blugi nu am apucat sa ajung inca.

In schimb am fost la magazinul fabricii Naf-Naf, am ajuns pe la 10 si ceva si mag se deschidea la 11, m-am "plimbat" prin imprejurimi...

Magazinul e ca la Apaca, la subsol, haine misto, calitate f buna, preturi nu mici. Aveau multe stofe: panataloni, sacouri, paltoane, hainute, fuste etc de la 2-3 sute de mii pana la 1 milion. Camasi uni la 39 RONI, clasice, nu m-au tentat. Toate facute pt Naf-Naf, am intrebat-o pe vanzatoare daca lucreaza si pt alte firme si mi-au spus ca nu, doar pt Naf-naf.

Bineinteles ca mi-am luat ceva! Doar e 8 martie si tb sa-mi fac un cadou..nu?!

Mi-am luat o haina de stofa 3/4 superba, crem cu imprimeuri negre, mici, ca de dalmatian... vine perfect, e f eleganta. 90 Roni
Costum crem din 2 piese: sacou cu 1 nasture si ce e deosebit ca e la maneci mansetele sunt intoarse si dedesubt e un imprimeu floral, colorat, f haios. Fusta scurtutza, deasupra genunchilir, cu 2 pliuri mari pe fazta si 2 pe spate, dar vine dreapata pe corp si cu o esarfa care poate fi folosita ca (') cordon sau ca esarfa din acelasi mat si aceleasi culori ca mansetele. E impecabil lucrat si de o f buna calitate, imi place mult... 100 roni.

Mi-au mai placut 2 fuste, drepte pe solduri, captusie, plisate jos, dar nu largi si cu o broderie la baza, mare, florala, f frumoasa si culori misto, 50 RONi dar nu m-am hotarat daca sa-mi iau pe negru sau pe maro si am renuntat, las ca mai trec ca e aproape de mine.

Lumeeeeeee multa, am intrebat-o pe vanzatoare daca mereu e asa si a zis ca da.

Parerea mea e sa mergeti si sa nimeriti cand baga marfa noua (acum tocmai adusese fustele aste).

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Asa ca, decat sa dau 50 de euro pe niste porcarii de pe La redoute care sa-mi fie mari sau mici, mai bine ma duc la un mag de fabrica..si la Focsani vreau neaparat sa mai ajung si-mi iau lucruri de calitate si pe probate.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Clau, unde este exact magazinul>pls

Ile 20 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

La capatul lui 368. Langa biserica, intrarea e din strada, nu ai cum sa ratezi fabricutza, e singura din zona...dupa ce se termina blocurile, pe stanga.

Pe mine ma bate gandul sa mai trec pe acolo, macar asa, de control, daca vrei mergem impreuna.

Am intrebat-o pe vanzatoare daca vin saptamana viitoare, mai gasesc fusta? Si a zis ca o poate pune de-o parte, dar nu garanteaza de pe o zi pe alta dar de la o saptamana la alta, ca se vand f repede.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Claudia,sa inteleg ca te pierdem de clienta LaRedoute si te reprofilezi pe magazine de fabrica?Hai mai,chiar asa...?Tocmai tu,care dadeai tonul la cantec ieri?

Astia la Naf-Naf au si lucruri pt copii?Ca daca nu,eu nu prea am ce cauta pe acolo.Pt mine sigur nu gasesc nimic.Eu stiu unde e locul,dar nu m-as duce degeaba pana acolo.

Mergi la inceput