***LA REDOUTE(6)***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nu, cum sa ma pierdeti..acusica vin reducerile .

De copii nu au. Portarul imi spunea ca atunci cand au deschis magazinul (acum 2 luni) aveau si pt copii...poate nu or mai lucra acum...nu stiu, nu am intrebat.

Ref masuri mai mari, nu stiu..am vazut 48, 50, mai mari nu stiu daca au...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ia uite dispar si eu nitel sa ma vopsesc si ce gasesc? Liniste si pace...pai e frumos?

Claudia sa stapanesti sanatoasa haina, ti-ai luat si costumul ala din 2 piese, sau doar ti-a placut?. M-ar tenta si pe mine o haina tot asa 3/4, mai eleganta ptr acum, dar dupa cum e vremea, tare mi-e ca o iau degeaba...si nu se preteaza la "iesitul cu carutul"

Cafeaua mie una mi-ar conveni mai mult in cursul saptamanii ca nu am stresul pe cap (a se citi sotz)..si nu ma bate la cap..cand vii? da' nu mai vii?, da' mai stai mult?. Insa unele din voi lucreaza sa ca n-ar putea veni..sau da? Haideti ziceti cand ati prefera, in timpul saptamnii sau in we..si ne hotaram noi

Addya draga si tu acuma...dupa ce e omul generos...ce daca pe punctele tale?. Poate te "surprinde" cu vreo haina de piele...sa te vaz atunci ce mai zici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Claudia, merci de invitatie, dar eu am neshte probl. cu sarcina si trebe sa stau in pat pana nasc ( iulie a.c.) dar altfel asa as mai merge...poate treci tu pe la mine cand vii la favorit, ce zici?

dar ai aflat unde sunt fabricile + magazinele in Focsani?

Ile 20 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Ile, multumesc si eu de invitatie.

O asteptam pe Monica sa vina sa ne spuna unde sunt fabricile in Focsani.

Ce liniste la subiect? Unde ati disparut toate????!!!!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

eu sunt pe aici prin zona.

Aseara mi-era prea somn sa mai stau cu ochii pe Redoute.Ce ziceai de reducerea aia de 65% la colectia de primavara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

Cum unde suntem?Cu siguranta prin apropiere . Eu mai cotrobai pe la reduceri, am mai pus in cos...dar as vrea sa primesc si ultima comanda si apoi sa ma mai aventurez. Am ochit niste rochite haioase de vara dar tot sper sa le mai reduca.

In alta ordine de idei, Vlad si mami a lui va multumesc pentru urari .

Mergi la inceput

Nu va potoliti, nu va potoliti!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

am primit raspuns de la francezi. Acum zic ca pe 7 mi l-au trimis cu un nr bla-bla dar nu e numarul ala cu CD in fata si FR in dos. In raspunsul trecut mi-au zis ca l-au trimis pe 8, par avion .

La fel mi-au zis si mie, ca nu trimit pachetele cu posta normala ci "la pachet" cumva.

"So, if the post office has not received it, we are going to investigate. Do you want a new sending or a refund ? "

Vreau a new sending, normal, prinsesem oferta aia pana in 10 februarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io am trimis fata afara cu mama si mai aruncam cate un ochi pe la reducerile alea...sunt in zona, ce credeati ca ati scapat?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput
Mergi la inceput