***LA REDOUTE(6)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Claudia, si eu m-am uitat la geaca aia (sau camasa, ce-o fi)...e pusa bine, in cos, pan-o expira si ala
tot zic ca astept coletele inainte sa mai comand, dar parca vad ca maine dau de bani si-mi calc pe inima si mai dau o comanda
Lavi, tu cand le-ai scris mail? adica, dupa cate zile ti-au raspuns?

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

Mooooooooama Claudia, da` le dibuiesti nu gluma.

Vreau sa va spun ca azi am liber, sunt acasa..si fac ce fac ....hop la calculator...al meu sot e de-a dreptul disperat ...ei, l-am mai indulcit cu niste mucenici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

mey, HEEEEEELP !!!!!

va rog fetele care comandati marimea 42-44, voi ce masuri aveti in realitare???

pentru mine TOT ce mi-am luat de la ei 46/48 e mare rau, dar nu realizez daca sa ma bag la 40/42 sau 42/44....

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Lavi pai sa stii ca si eu le scriu maine iar (ca va fi si sfarsitul saptamanii cum ma ruga aia in mail) si le zic sa imi trimita din nou produsele. Dar oare cand ar face asta? La cererea noastra sau dupa ce investigheaza si vad ce s-a petrecut?
Azi m-am abtinut cu greeeeuuuu sa nu comand bluza de ieri si cu codul pt geaca, dar....am zis ca trebuie sa mai si rationez un pic si sa vad care e situatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Io port 42-44 aici, mi-am comandat in consecinta, aceleasi numere si cred ca am sa raman la 42 la ei, 44 imi e mare. Si azi la Naf-Naf tot 42 am luat hainutele,pe probate, deci si la sacou si la hainutza...42.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Sa le porti sanatoasa Claudia !!! deci magazinul e pe partae stanga cu scoala si bisericuta sau pe dreapta cu fabrica de paine Primavara ? au si costume pt barbati ?
Nu ne pui si noua poze cu noile achizitii ?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La multi ani de 8 martie!

Eu azi am fost prin oras cu treburi si dupa ce am terminat treburile m-am pus pe cautat pantofi. Am probat vreo 20 de perechi pana am gasit unii sa-mi fie si comozi si buni si frumosi si potriviti si, si....

Asa ca eu no way pantofi de pe net ca la multe modele nu-mi vine bine nici 35 nici 36 nici 37; asa ca pe ne-ve... nici gand.

Doar adidasii comandati sper sa fie OK, la adidasi e alta treaba, parca mai usor ti-s buni decat pantofi.

cin, pe 6, acum 2 zile.
Am primit pe loc un raspuns generat automat, cum ca (,) cererea mea a fost inregistrata si voi primi un raspuns detaliat in cateva zile.
Eu am procedat asa: Prima oara le-am scris ca reclamatie in formularul de pe site. Apoi ei mi-au raspuns pe mail si apoi eu le-am dat reply la mailul de la ei/. Si tot asa.

andreap ma bucur ca sunt faine pijamalutele, le aveam si eu in prima comanda. (aia pe care sper sa mi-o re-send astia)

ilenuta vreau si eu sa bifez magazinul ala de blugi si
claujro asijderea cu Naf-Naf; mai ales ca m-am intors la servici si imi trebuie haine mai "de servici".
Deux piece-ul ala al tau ma tenteaza mult iar pretul e foarte bun, pai o fusta e cam 100 RON in oras iar un sacou sare de 200.
Cred ca sambata dimineata bagam o excursie in Dr Taberei, sper sa fie deschise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Haideti sa va arat ce voi comanda eu azi.
http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=4078144&SizeCode=00140&Quantity=1&PersText=&ItemId=2&Mode=Update&Single=true&ksource=-1. Cu tot cu perne, cearceaf de pat si husa de pilota..30 euro..super bine

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

fetelor, parca si-a luat cineva asta:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324073624&documentid=359506&categoryid=23110319&single=&hasNext=1&hasPrev=1

cum este????

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Super! Cu vacutze?! Pt voi sau pt pitic?

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput