SUPER DIETA pentru mamici si nu numai (cap.2)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by Marilena12

Ziua mea de nastere este pe 12 mai. Super initiativa cu pozele si ziua de nastere!!! Bravo Lidia!

MARILENA SI ANNA

Multumesc mult ...IDEEA A FOST A MARILENEI (GUSTA) ..Eu am fost cu partea tehnica si design-ul

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPERDIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Marilena12

Buna fetele,
Eu am tinut-o si ieri si azi pe salate de legume si fructe, din pacate am papat cantitati mai mari pt ca am astenie de primavara de vreo 5 ani si ma simt destul de lesinata, somnolenta, ametita, ca de obicei in luna martie.
Sa vedem ce va mai fi maine. Va pup

MARILENA SI ANNA

Nu conteaza cantitatea ..maninci sa te saturi ...dar numai alimente permise ...

Eu am tinut-o in legume si fructe atunci cind am vazut ca stagnez ..
si cred ca mai repet figura ..din cind in cind ..ca functioneaza ..

Rezultate SUPERDIETA

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AncaMaria

Sorry fetele ca nu am mai dat pe-aici..

Io am oprit cura ca am fost racita tare (gripata mai bine zis) si plus ca nu mai imi veneau rusii, asa ca m-am decis sa o reiau dupa ce trece perioada nasoala a lunii...

Ceea ce ma bucura e ca desi am intrerupt-o de mai bine de o sapt, nu am pus nimik inapoi!

Va doresc sa slabiti cat mai mult si o sa ma alatur voua din nou intr-o sapt.

Anca & Bianca (19 iulie 2004)

OK ...Atunci te pastram in listutza ...
si dai de veste cind e data de incepere

Rezultate SUPERDIETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Mii de scuze ca am latit pagina da eu nu stiam cum sa fac asta.Sper ca pe viitor sa stiu.In astea 2 saptamani nu am scazut nici 1 cm de la bust dar mai discutam dupa alte 2.Cred ca e cel mai bine 1 la 2 saptamani sa punem poza ca asa sigur apare diferenta.

Marilena si eu la fel ca Lidia mai tin zile numai cu legume si fructe si atunci dau cel mai mult jos.

Lidia multumesc de compliment dar e super greu si cu hainele si cu modul de aranjare.

Iar maine ma tund asa simt eu nevoia si sper sa fie ceva frumos.

pup fetele ,noapte buna si spor la slabit si sper ca maine sa am rezultat bun.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Gusta am vazut pozele si se vede bine la burtica ca ai dat jos.In legatura cu "problema" ta, tu esti in masura sa alegi ceea ce e mai bine pentru tine.Asteapta lunile astea, vei cat slabesti, fa analize si apoi rediscuta cu medicul

Astazi la pranz am lalait-o cu fructe pentru ca stiam ca la munca am peste.Si asa a fost, peste lachs cu legume(morcov, zucchini si sparanghel).Pe ultimul nu l-am mancat ca nu imi place, dar pestele ala mi-a mers la sufletel, si cu o salata de castraveti alaturi.

Maine vom vedea ce mancam, am si sotul acasa si trebuie sa fac doua feluri de mancare

Pozele mele se vad acum?

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Cornelia _laura bun venit si cat mai multe kilograme pierdute

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Buna dimineata!

Azi e ziua mea de raport.Lidia ,ramane doar o floricica.Nu am reusit se dau mai mult jos.Sunt cam dezamagita.Adevarat,am mai si calcat stramb,dar nu mult ,totusi ...pt cat am rabdat de foame ma asteptam la cel putin -2kg.
Chiar incep sa cred ca eu mai mult de atat nu pot slabii...cred ca asa raman. Pai ,mai fetelor,de 2 ani si 3 luni ma tot chinui sa scap de cele 4-5 kg pe care le am in plus de la nastere.Mai incerc o saptamana,daca tot nu reusesc,ma las de dieta asta.
Lidia ,nu te supara,dieta este foarte buna,dar nu functioneaza in cazul meu.Mai raman cu voi si saptamana aceasta.....

Um weekend minunat !!!!!

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna dimineata.

La raport 71kg se vede ca am renuntat la stepper si ca am avut o saptamana stresanta dar si asa e bine.Cred ca cifra 7 am sa o vad inca 2 saptamani de acum in colo dar nu renunt.
Meniul de ieri
cafea
salata ton cu porumb si ardei
mancarica de rosii cu ceapa
2 kiwi

Am sa mai incerc cate o zi numai cu legume si fructe si poate merge mai bine.

Mada incearca sa tii cura exact asa cum trebuie 1 saptamana si poate se vad mai bine rezultate.

Babee exact la burta si solduri se vede destul de mult ca am dat .

Hai trezirea fetele ca va astept la cafea.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gusta

Buna dimineata.

La raport 71kg se vede ca am renuntat la stepper si ca am avut o saptamana stresanta dar si asa e bine.Cred ca cifra 7 am sa o vad inca 2 saptamani de acum in colo dar nu renunt.
Meniul de ieri
cafea
salata ton cu porumb si ardei
mancarica de rosii cu ceapa
2 kiwi

Am sa mai incerc cate o zi numai cu legume si fructe si poate merge mai bine.

Mada incearca sa tii cura exact asa cum trebuie 1 saptamana si poate se vad mai bine rezultate.

Babee exact la burta si solduri se vede destul de mult ca am dat .

Hai trezirea fetele ca va astept la cafea.

la

Multumim Marilena (gusta) ..e foarte buna si tonica .

Si BRAVO MARILENA
Primesti din partea

Puteam sa jur ..ca ai dat 5kg ..se vede intre cele 2 poze ..
dar nu am riscat sa iti scriu aseara..ca nu am vrut sa ma hazardez

Eu cred ca cu putin stepper ..si cu o inca o zi.. doua de legume si fructe ..te vei duce sigur sub 70 dupa inca o saptamina .

Oricum ..eu cred la -5kg ..esti supermotivata sa continui ..mai ales ca mai sunt inca 4 saptamini in fata .

Aaaa ..si mai baga in meniu niste citrice ...ajuta mult la arderile de grasimi ..si revigoreaza bine celulele .

Rezultate SUPERDIETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna dimineata fetelor!
Am veni si eu cu absente motivate. M-am imbolnavit rau de tot. ieri nu am putut nici sa mananc am bagat ceaiuri cu lamai si miere, azi noapte am vazut ceasul din ora in ora, am transpirat toata nopatea. Am avut temperatura. De ieri m-am bagat pe penicilina ca nu mai tinea. Acum sunt mult mai bine. M-am cantarit si eu si ce credeti 69,5 kile. Fetelor i did it . am reusit sa scap de 7. Sunt f happy!
Cat despre poze o sa trebuiasca sa imi faca sotu ca nu mai am recente si o sa pun. Inainte eram cat casa. Acum mi-s normala si eu. Se vede cel mai bine pe haine. Mi-am luat o per de blugi de curand inainte de dieta, si acum ii imbrac fara sa ii mai deschid. Stau pe mine ca pe gard.
Deci se poate. Este prima cura care da rezultate la mine !!!!!
Sa traiesti Lidia cu ideea ta de a tine cura!!!!!
Va doresc un weekend placut fara tentatii si ispiteli

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

Mergi la inceput