SUPER DIETA pentru mamici si nu numai (cap.2)
Raspunsuri - Pagina 18
Babee spune:
Gata am priceput, fara branza aia cu ardei.Pap ardeiul si-mi imaginez branza alaturi
.
Lidia ma bucur ca ai revenit la ganduri bune si alaptezzi in continuare
Am fost la plimbare, mi-am aerisit si eu creierii dar ma simt asa obosita.De 10 zile tot pun tampoane, m-am saturat si cred ca o sa fac alergie la ele curand![]()
Intrebare:stie cineva cum sa scap de apa din organism?Am destul de multa pe picioare si nu mai vrea sa plece de acolo![]()
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Babee spune:
Si sa nu uit cina de astai:jumatate de iaurt 1% grasime ramas de la Rebecca, 2 kiwi si acum un mar
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Babee
Intrebare:stie cineva cum sa scap de apa din organism?Am destul de multa pe picioare si nu mai vrea sa plece de acolo
Eu zic sa incerci ..dimineata ..un fresh dintr-o lamiie si o portocala...e un diuretic destul de bun..
si dupa ce il bei ..mai lasa sa treaca ceva timp ..pina sa maninci ceva

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Slabesc frumos si maninc sanatos
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
gusta spune:
Marilena daca aveam zeama de varza acuma treceam pe ea ca numai pot.Am niste varza de la magazin cum am gasit aici daca ii pun niste apa si beau ce reiese oare credeti ca are efect.Of de asta sufar eu cel mai tare de cand sunt in Olanda ca nu gasesc multe lucruri.
Poate imi raspunde cineva dintre voi pana ma culc.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
gusta spune:
Neata.Cafea pentru toata lumea am facuta,cine vrea sa se serveasca.
Feriga as fi incercat dar ceai aici nu am de unde,iar restul sunt pe lista de interzise si nu am calcat stramb pana acuma asa ca mai astept un pic.
Lidia cred ca in dimineata asta cantarul incepe cu 6 sunt mai mult ca sigura.
Marilena poate ma ajuti cu raspunsul la intrebare .
Meniul de ieri
2 cafele
o salata de rosii castraveti ardei si ou
1 pestisor(mancat numai jumatate)
1 portocala
1 cana lapte
Cum zicea si Lidia si eu imi fac portiile mari da numai intra.Pe stepper nu m-am urcat,pe cantar nici atata ca sigur stagnez si nu vreau nici o dezamagire.Astept sa vad ce zice vineri cel al medicului si sambata la raport cel al meu.
Eu va astept cu cafeluta .
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by gusta
Neata.Cafea pentru toata lumea am facuta,cine vrea sa se serveasca.
Lidia cred ca in dimineata asta cantarul incepe cu 6 sunt mai mult ca sigura.
Eu va astept cu cafeluta .
la
...Marilena ..multumim de cafeluta..e proaspata si gustoasa ..mai ales in

Ei ..bine ..surpriza

cintarul meu a aratat un 7 cu multe zerouri ..asa ca ..nu pot decit sa ma consolez ..si sa mai astept o zi Cred ca pentru mine a inceput greul ..ca daca incep sa dau cite 100gr ..pe zi ..si astea cu stagnari ..va fi cam putin motivant..
cred ca incep sa "topesc " din sunculitzele mai rebele ...
durerea e ca daca dau doar 1/2 de kg pe saptamina ..
s-au cam dus sansele mele sa ating targetul

..LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Rezultate SUPERDIETA
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by gusta
oare cu ce scap eu de constipatia asta ca am incercat totul si nu vad nici un rezultat.Cred ca maine ajung sa pap numai lapte si mere.
Incearca un supozitor cu glicerina ...e o solutie de moment ..nu pe termen lung ..dar rezolva problema ..si bea cit mai multe lichide

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Rezultate SUPERDIETA
Babee spune:
Neata
Lidia daca as avea stomac bun as incerca fresh-ul recomandat de tine.Asa...numai cand mi-amintesc de durerile acute de stomac si cate perfuzii am bagat sa-mi revin cat de cat ma mai gandesc.![]()
Mic dejun-un mar si 250 grame capsuni(o caserola).Pentru ca aseara n-am mancat salata cu anghinare , am trecut-o in plan pentru astazi si seara ceva legume la cuptor.
Lidia cred ca si eu o sa stagnez curand,mie mi se cam invata organismul cu dietele si dupa un timp nu mai dau randament.In timp stiu sigur ca voi da, ma grabesc eu acum putin ca merg acasa de Paste si sa ma vada toti mult mai bine
.De "vazut" se vede, mai ales pentru cei ce m-au vazut imediat dupa nastere, dar totul e la cutiuta mea
.Si imi creste sufletul cand ma lauda sotul!
Astazi sunt mai vesela si optimista, sunt sigura ca voi reusi -zic eu curand!
gusta spune:
Lidia chiar ca ma asteptam ca azi sa imi spui ca ai cu 6.Maine atunci si a vezi ce satisfactie ai sa ai.Lidia am incercat data trecuta cu supozitor si a fost bine dar nu stiu daca sa mai incerc odata.
Babee lasa ca ne facem noi slabute .
Of de stagnare si mie imi e frica ca in perioada aia am sa am multe nemultumiri si sa nu ma dezamagesc si sa dau in extrema.Eu stiu clar ca cu dieta asta nu am sa ajung la telul propus de 64,dar m-as multumi si cu un 67 si dupa alta munca sa mai dau restu.Daca o sa incep sa stagnez sigur ca am sa am zile numai cu salate si fructe.
camelia.t spune:
Fetelor, voi consumati masline?Eu n-am nici o treaba cu constipatia, dar la fiecare masa mananc cate 4-5 masline negre si tot atatea verzi.Sunt super bune pt digestie.Cel putin la mine functioneaza.
Azi am 3 saptamani de cand am inceput cura.Bilantul este -6kg.Am avut si eu perioade de stagnare....dar in ultimele 2 zile am dat cate 400gr in fiecare zi.....sper sa continuu asa.
Succes in lupta cu kg!
Noi iesim afara ca e un soare superb!!!!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!

.