SUPER DIETA pentru mamici si nu numai (cap.2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Lidia mai trece si la mine - 1 Kg pardon adica o floricica, nu stiu unde s-a evaporat dar asa arata cantarul azi dimineata si eu nu vreau sa il contrazic .
Sa va spun ceva eu nu prea beam apa multa(cred ca nu mai mult de 1litru), asa ca ieri am pus in 2 sticle de 1 litru apa plata si am luat sticla langa mine pe unde ma duceam asa ca am reusit si eu sa beau 2l, sa fii antrenat apa grasimea.....ce teorie am si eu.....
A...si mi-a iesit si un tampit de herpes,mie nu mi-a aparut din asta dinainte de a ramane insarcinata , sa il fii declansat cura asta?

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze luna a-7 a

greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna fetele.

Gata si plimbarea mea de afara si masa de pranz si acuma sa pun copilul la culcare si sa ma intind si eu ca numai pot.

Emilia felicitari .

Camelia cand aud ca dupa o stagnare ai dat asa de mult incep sa ma gandesc ca se poate si parca ma incurajeaza mesajele tale.

Spor la slabit.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Buna ziua!!!!

Si eu dupa 1 kg dat jos vad ca am inceput sa stagnez.Dar merg mai departe.

azi - mic dejun mere
pranz- 2 felii pepene
pt mai tarziu o sa-mi fac o salata cu ceva legume gatite langa.

De abia astept ziua de sambata sa vad cate kg minus or sa fie dupa prima saptamana de dieta.

Camelia,nu pot sa zic decat WOWWWWW. - 6kg???? Sincere felicitari!!!!

Gusta,mai ai cafea??? Ca tare as bea....

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

babee fa mixul cu salata
lidia raman la prietene
imipare rau ca am renuntat
va tin pumnii si nu renuntati,doar stiti ca in orice dieta exista si perioade de stagnare, aveti grija -constiinta e cu ochii pe voi

quote:
Originally posted by Babee

Felicitari pentru kilogramele pierdute fetele

Adela e buna si sepia de la congelator, o scoti cu cateva ore inainte si apoi o tai.Uleiul de susan e specific mancarurilor wok, eu pun doar asa o idee de gust, iar condimentele la mine cel putin se gasesc in cutiute, plicuri.Posibil sa fie la Kotany in Ro.Eu daca as putea toata ziua as manca la wok sau peste/fructe de mare.Chiar..mai am un mix in congelator dar nu stiu sa-l fac decat cu paste.

Astazi dimi 2 mere, la pranz ciorbita de peste , pe seara o salata mixta cu anghinare.

Si am si eu probleme cu , cu toate ca mananc destule fructe.
Intrebare:branza pot manca?Ca mi-as face niste crema de branza sa mananc cu ardei..maine asta.Poate imi raspunde si mie cineva.

Mamidestefan eu nu stiu ce sfat sa iti dau.Chiar daca am alaptat, de maxim 2 ori pe noapte ma trezeam dar fara probleme, iar la dintisori n-am avut probleme-cu Phillip.Rebecca nu are inca si nici nu cred ca-i dau curand.Daca tu crezi ca e mai bine daca opresti alaptatul, atunci faci dupa cum crezi.

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Camelia wow, bravo!!La cat mai multe in minus

Adela ce idee mi-ai dat!!!Na am papat salata acum, o las pe maine, sa "prajesc" putin fructele alea de mare si sa le pun peste salata verde..mmmmm

Eu is curioasa maine daca am reusit sa dau jos..va zic maine ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

babee ma bucur ca ti-am fost de folos
arunca si doi catei de usturoi in uleiul de masline ca sa iasa si mai yummmiiii

va dau o reteta pt sapt viitoare, este absolut delicioasa si fff usoara:

pui in 5 culori:
o linguritza ulei de masline (nu puneti m mult ca iese prea grasa), ciuperci,ardei gras, morcov, ceapa, usturoi, puiul taiat fasii fff subtiri,sare,piper
se face in max 5 minute (in tigaie cu capac)

maine intru sa va spun cum stau si eu cu kg
incerc sa nu mai pap seara

quote:
Originally posted by Babee

Camelia wow, bravo!!La cat mai multe in minus

Adela ce idee mi-ai dat!!!Na am papat salata acum, o las pe maine, sa "prajesc" putin fructele alea de mare si sa le pun peste salata verde..mmmmm

Eu is curioasa maine daca am reusit sa dau jos..va zic maine ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Mada mai am ca tocmai mi-am mai facut una ca sa mor de nu m-am inteles ca saptamana asta sa imi mearga ca naiba.Numai necazuri si tampeni si alti le fac si bineinteles ca eu le iau in cap.

deci cate cafele fac ca vreau sa dau la toata lumea,ca sa vedeti ca nu sunt zgarcita.

Si mai am o idee,sa ne facem cate o poza cum aratam acuma si cum o sa aratam la sfarsitul curei.Ce parere aveti.Sau dupa fiecare saptamana de cura ca sa vedem ce se vede si sa lasam fetele sa isi spuna si ele parerea.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Gusta,multumesc pt cafea! Pt mine 3-4 pe zi sa-mi faci....

Imi place ideea cu poza.Sunt pentru! Si din fata si din profil si cantarul..ha ha ha

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns feriga spune:

Vin si eu sa dau raportul, mai tirziu, ca sint cu 7 ore in urma voastra.
Ieri, am adaugat la meniul care mi-l propusesem 2 salate verzi cu porumb. Sint mindra de mine ca am reusit sa nu maninc alimente interzise si dimineata cintarul arata cu 800 de grame mai putin.

In schimb mi-e greu sa beau apa aia dimineata, probabil ca o sa ma obisnuiesc dupa vreo 2 zile cum ziceati voi.

Succes la slabit si felicitari doamnei care a slabit 6 Kg in trei saptamini. Mi se pare foarte bine. Eu mi-am propus sa slabesc 7 in 6 saptamini, dar daca e mai mult de 7Kg nu ma supar deloc!

Va zic miine ce am mincat azi, ca inca nu mi-am facut un meniu.
Mult succes!

Mergi la inceput

Feriga,felicitari! -800gr e bine.Eu in primele 2 zile am avut cate-600gr iar a treia nimic.....sa vedem maine.Sper sa mai scad si eu ceva ca azi chiar nu am mancat nimic interzis.

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput