SUPER DIETA pentru mamici si nu numai (cap.2)
Raspunsuri - Pagina 20
gusta spune:
Mada iti dau cate vrei ca si eu tot asa multe beau.
Iar cu poza asteptam sa vedem ce zic si celelalte fete si dupa ne mobilizam.
Gata si cina pe ziua de azi numai imi trebuie nimic.Sper mai pe seara sa mai intru dupa ce imi termin de culcat ferma.mai nou domnisoara mea a ramat azi cu barbia de asfalt si e toata julita si multe alte boacane pe care le face si eu numai stiu cum sa o stapanesc.Stepper iar nu am facut nici azi sunt chiar suparata pe mine ca nu ma tin de treaba.
Pup fetele si spe sa mai intru pe seara.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
mamidestefan spune:
Babee Acasa de Paste ...inseamna Bucuresti ..sau alt oras ??
camelia.t Ce bine ar fi sa constat si eu un -0.400kg in urmatoarele 2 zile ![]()
emiliapop Vrei sa spui ca ai 62 kg 

pe cintarul electronic ??? Vrem dovada
.
adelapop Reteta e buna ..dar abia peste o saptamina..abia atunci e acceptat carnitza de pui 
gusta
Si pentru mine o
mare ..pentru miine dimineata ..ca trebuie sa fac actualizarile in listutza 
Eu mi-am tras "fundicul" in poza
la inceputul curei ..
si am sa imi trag si miine o pozica ..in aceleasi haine ...
dar ma mai gindesc daca sa le expun sau nu ![]()

.
feriga Uau... -0.8kgdupa o zi !!! un inceput promitator ..zic eu ..
TINE-O TOT ASA 
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPERDIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
gusta spune:
Lidia eu ma gandeam cu pozele sa le punem undeva unde numai noi sa le vedem cam asa ceva.Daca nu e buna ideea nu ma supar.
26octombrie spune:
buna seara, slabanoagelor!
n-am reusit sa citesc, nici la cirese nu mai fac fata, doar ce-am deschis si am rasfoit nitel.
ma bucur nespus ca o luati in serios si ca deja se vad rezultatele. cum am mai spus, eu sunt absolut indragostita de cura asta, de peste 10 ani de cand o stiu isi face treaba cu seriozitate!! si-acum am in jur fete care au slabit muult acum 5-6 ani si asa au ramas.
voiam doar sa va spun o vorba, doua.
am citit undeva o intrebare despre mustar. eu nu-l recomand, faina de mustar nu e tocmai in spiritul curei.
iar uleiul de maslina.... mai mama, mai, io am zis ca la mine a mers asa, un fir in salata, dar tot nerecomandat ramane. oricum, ideea e ca, daca ati dat jos frumos si folosind ulei, d'apoi va garantez io ca dati si mai abitir daca il uitati in dulap! 
si: nu ulei la gatit!! alimentele cu pelicula de grasime pe ele se digera mult mai greu, adicatelea o iau spre coapse..
am mai citit c-un ochi de o fata harnica ce umbla cu sticlele de apa dupa ea si a zburat kilu' pai sigur ca de la apa. cu cat bei mai multa apa cu atat elimini mai multa apa din tesuturi. it's a fact. so, la retentie de apa se recomanda consum mare de lichide. cum s-ar zice, cui pe cui se scoate.
va pupicesc, la multe kile date jos si mai vin sa va admir. io am 11-
nu spun cate mai am de dat jos... (20..) da se duc ele, acum sunt in ritm de juma de kil pe zi.
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
gusta spune:
Uite eu pun o poza ca sa vedeti cum aratam inainte de a incepe cura pe 1 martie
http://new.photos.yahoo.com/adriaanse2000/photo/294928804256408812/5
Acuma sunt in pijamale ca sa fac o poza cum arat acuma,dar poate trag un pantalon ca sa va arat,sa imi spuneti voi diferenta.
Babee spune:
Mamidestefan de data asta venim in Ro doar in Bucuresti.Stam putine zile si n-are rost sa mai fim pe drumuri.Poate daca reusesc sa ma intalnesc cu Bulinuta ne intalnim in mai multe .
Doamne cata apa am putut bea astazi...maine fac fructele alea cu salata si ma plimb pe-afara mai mult si gata imi trece foamea
.
Sa caut si eu o poza de dinainte de dieta, poate poate gasesc ceva![]()
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Marilena12 spune:
Buna, imi cer scuze ca nu am mai intrat, efectiv nu am avut timp nici sa respir.
Vad ca nici voi nu aveti rezultate spectaculoase, eu am zacut ieri culcata prin baie
, ca tot trebuia sa ma infiintez la 5 min. la wc, asa ca....
Aseara am calcat stramb, nu va spun cu ce, ca ma omorati, dar altfel si acum ma gaseam tot pe wc. Si Lidia, sa stii ca e si de ras dar si de plans
, ce am patit eu, asa e cateodata sunt omul extremelor.
Marilena, imi pare rau ca nu ti-am raspuns la timp, zeama de varza tre sa stea cu sare vreo 2 saptamani peste varza respectiva, dureaza mai putin daca o toci,vreo 2,3 zile, deci mai repede nu e buna de nika.
Si ca sa va mai spun, m-am dat cu capul de pereti, ca am facut prostia sa-mi iau cantar digital si mi-arata 71 kg, in conditiile in care tot acum, seara cel mecanic imi arata 67, iar dimineata aprox. 66. Sunt curioasa sa vad ce spune cel digital maine dimineata la pielea goala si burta lipita de coloana.
Eu ma mir de nu va spun, ca arat chiar slaba, o sa va pun si o poza ca sa apreciati voi.
Cat despre dieta simt ca ma lenevesc pe zi ce trece, nu stiu ce sa fac sa slabesc mai mult de 3 kg in 2 sapt. Mi se pare putin, sunt sigura ca nu am cum sa ajung la 60 pana la sfarsit.
Haideti ca o sa caut sa pun o poza.
Somn usor, va pup
MARILENA SI ANNA
Marilena12 spune:
Revin cu pozele, cea cu Anna este facuta in primele zile de dieta, parca pe 2 martie, celelalte acum.
POZE DIETA
MARILENA SI ANNA
Madachan spune:
Marilena,nu se vad pozele.Sanatate multa !
Fetelor,eu sunt dezamagita.Nu prea am calcat stramb(doar putin cu exceptionale)si in primele 3 zile am slabit 1kg iar de doua zile cantarul imi arata la fel.Nici macar -100gr.Deja imi vine s-o las balta. Mai ales ca am facut si bicicleta iar dupa ora 17 nu am mai mancat,eventual un mar ,o portocala.
Acum savurez cafeaua....Gusta am facut-o eu in dimineata asta! Poftiti fetelor!!!!!
O zi buna!Mai revin....
EDWARD 29.11.2004
poze->