*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (39)
Raspunsuri - Pagina 27
eimotto spune:
Paula - punctele se aduna la fiecare postare simpla sau la fiecare subiect creeat.
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
31+
Fasolica din burtica si Poze
dideip spune:
Multumin Eimotto
si acum care are bunavointa si putere financiara va rog din suflet sa o ajutati pe Chowpersa sa duca sarcina pana la capat cu un mic ajutor financiar(chiar si ptr. o fiola)
Va daruies din tot sufletul meu si a lui bebe multe

Paula
31+
poze
poze bebe
lilky spune:
micaai dreptate, cum sa nu-i dau eu papita lui
.
Liliana
32+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele
lilky spune:
Pentru Chowpersa ma gandeam sa-mi trimit sotul luni, ca momentan e in delegatie.Vine vineri si eu sunt singurica si in pat, sa-i bage direct in contul ei..macar pt. o fiola!
Liliana
32+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele
DidiAlex spune:
pauza...asta fac acum
Pt spital mi-au cerut sa aduc la bb: scutece de unica folosinta gen pampers, pudra baneocin si servetele umede. Nu ii spala decat de kk la fund. R al meu avea sange in par cand l-am adus acasa.
ah, bb a prins o usoara infectie la okii si asistenta mi-a vandut o solutie cu care ar fi trebuit sa ii de-a ei in mod automat..ca doar de asta-s acolo. Va spun ei daca au nevoie de ceva. Relaxxx....
Pt acasa: sampon de bb si noi am folosit gel de dus pt copii sau sapun lichid pt ei. si acu folosesc panaten, sampon cu musetel si Baby bad marca Bübchen.
Cat despre lotiuni, sfatul meu este sa nu cumparati uleiuri din comert si sa fierbeti precum bunica, de data asta metoda e inca in picioare, in bainmarie ulei comestibil si sa il folositi la masaj. Ei au o piele sensibila si imediat fac bubitze. De asemenea excludeti balsamul de rufe si folositi putin detergent nu neaparat special, la curatatul hainutzelor.
Cheburashka spune:
Multumesc mult pentru raspuns, dragele mele! Mi-ati fost de mare folos! Acum abia astept sa intru in concediu sa ma apuc de sa-i cumpar cate ceva lui bebe. Eu nu sunt superstitioasa, dar nu prea stiu ce sa-i iau, daca o sa-i vina si multe altele. Oricum, astept sa se deschida si IKEA, am vazut ca au niste chestii destul de utile, dragute si destul de ieftine pentru bebici, gen masa de infasat, patut, comoda etc...
Cat despre celulele stem , nu prea stiu ce sa fac... sunt la fel de indoita ca si voi in privinta acelei banci de conservare private din Slovacia! Sotul meu zice sa incercam, mie insa imi este frica de seriozitatea lor, stiind ca sunt in joc destul de multi bani!
Cat despre stirile cu accidente, sfatul meu este sa nu va mai uitati la asemeneea stiri, stiu cateva mamici care au reusit sa piarda laptele la cat de emotionate au fost utandu-se la televizor! Trebuie sa ne gandim ca bebe sa fie bine si ca nu prea avem de ales cand vine vorba de soarta!
Va pup pe toate si fiti optimiste! Suntem cele mai frumoase, o sa avem niste bebici si mai frumosi si o sa nastem toate senzational de usor! O sa vedeti voi!!!!
Pupi,
tot eu
32+
Alyna24 spune:
Eu plec putin si nu stiu dc mai intru azi!Ne auzim poate maine!
PETRECERE FRUMOASA FETELOR SI SA AVETI PARTE DE MULTE FLORICELE SI DRAGOSTE!
Alyna
30+cu
Alyna24 spune:
Eu plec putin si nu stiu dc mai intru azi!Ne auzim poate maine!
PETRECERE FRUMOASA FETELOR SI SA AVETI PARTE DE MULTE FLORICELE SI DRAGOSTE!
Alyna
30+cu