*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (39)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

mica0307 Eu am luat de la Dalin: sampon, sapun, un ulei de corp si desigur pt.spital un gel antibacterian pt.maini igienic.
Si desigur servetele umede pt.fundulet de la Pampers si pampersi.

Liliana 32+ cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Am fost si eu ieri la doctor la control si mi-a spus ca e bine, colul este inchis dar tot scurt!Trebuie sa stau in continuare in pat, sa ma odihnesc cum a spus el ! La urmatorul control merg pe 28 martie si ecografia trebuie sa o fac in sapt.36-37.Dupa ce o fac discutam despre nastere, eu am incercat de acum... dar... asa mi-a spus .
Rabdare multa la burticutze, nasteri usoare si puiuti sanatosi,sa dea Dumnezeu!
P.S. referitor la greutate incerca sa ma incurajeze saracul doctor, chiar mi-a pus cu 2 kg mai putin ca sa-mi arate, sigur mi-a si spus ca e ok si sa incercam sa nu mai punem asa mult pe noi!Nu stiu insa daca Dienuta vrea sa manance mai putin, ca e pui mic si in perioada de crestere ....

Liliana 32+ cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Mica - pentru spital eu am avut asa: servetele umede, sapun Protex, sapun Sanosan (dar asistenta a zis ca e mai bun protex), crema de corp Nivea si crema de funduletz Bephanten. Si pampersi, catulita subtirica ff mica (desi o sa vi se para ca toate sunt mici o sa vedeti ca de fapt lor le trebuie caciulie si mai mici), manusi am avut si eu. In rest cu altceva nu m-au lasat.(pe post de prosop foloseau acele scutece din finet/bumbac)

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 31+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Lilky pai acum pe ultima 100 metri s-au gasit si dr astia sa zica sa nu mai luam mult? Pai acum bebe ia cel mai mult in greutate. Sper sa nu fie valabil si pentru noi .

Mica 30 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Multumesc Mica dar spune-mi si mie cum ai primit cuv"mami" ca vreau si eu. Multumesc
Acum fetelor ca avem contul lui Chowpersa cine poate sa-l puna pe prima pagina?
Addinel se va intalni cu ea astazi si ii va da o cutie de 10 fiole de Clexane

Paula31+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Mica, dar cum ai scris 'mami' sub nick?

Alyna 30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

In stanga paginii ai Foloseste punctele si acolo daca ai 1000 puncte poti sa dai Atribuie-ti o titulatura si poti sa scrii tu ce vrei. O sa apara sub nume ca la mine.

Mica 30 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, in spital nu cred ca ai nevoie de cosmetice pt bebe, decat daca vrei tu musai sa il spele pe bebe cu un anumit sampon. Iti trebuie pampers (cateva buc), comprese sterile si ser fiziologic. Pt cosmetice, eu recomand seria Sanosan, Klorane si Nivea. Lui M nu i-au priit servetelele umede Pampers decat dupa 6 luni. Cele Nivea au fost the best pt el.
Manusile pt bebe sunt f utile, le gasesti la set cu alte hainute. La Matei 2 perechi au fost suficiente.
DidiAlex, mie nu mi se pare ca esti acida. Ce-ti veni sa zici asta?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 27s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Am incercat mica dar imi spune ca nu am puncte suficiente(550)pentru a-mi schimba titulatura. Cum se fac aceste puncte, voi stiti?Multumesc oricum

Paula31+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Am pus eu contul pe prima pagina

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 31+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput