*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (39)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

si eu le`am platit pe toate....oricum o data pe luna ma duc la cabinet la doctora mea...si`mi face ecograf 2d...trebuie sa`l platesc....
Nu stiu dak e bine sa fac mai mult de o eco pe luna

Mone 29+ Maria Antonia
poze monytza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Addinel, e ok ca stam relativ aproape, poate ne intalnim zilele astea (scrie-mi pe unde te intorci spre casa eventual) si iti dau banuti pt 2 fiole, asa ca vezi cum reusesti sa vorbesti cu chowpersa, probabil ca nici nu mai are acces la net in ultima vreme daca nu raspunde.

Anca, 29s+ Andrei Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Addinel, OK... o sa vb vineri!!!

PULOVER GATA!!!
ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

bravooo Andrada

Mone 29+ Maria Antonia
poze monytza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Felicitari Andrada ;) Super-calumea pulovarul.

Eu votez sa ne intalnim candva in weekend - ma duce sotul pe unde e nevoie. In timpul saptamanii mai greu cu deplasatul... Pot sa ma duc la farmacie si sa cer pur si simplu clexane? Nu e nevoie de reteta?

Anca 28+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Monytza, Poohy, multumesc frumos

PULOVER GATA!!!
ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Andradap, frumusete de pulover ai facut! Mersi pt intrebarea cu concediul, deci eu am inteles ca raman 126, obligatoriu e sa ai cel putin 42 de zile dupa nastere.

26+Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Dupa cum am zis si eu vreau sa particip dar sunt nedeplasabila stau in zona Iancului... numarul meu e pe listuza si daca o sa fie cineva prin zona sa ma sune si pe mine sa ne intalnim sa dau banuzii sau fiolele.

In principiu ea va avea nevoie de injectii pana naste si ibca 6 saptamani dupa deci destul de multe...60-70 pana naste si inca 42 dupa.

Sotul meu imi cumpara de la Fundeni clexane, fara reteta. Se gasesc parca si la sensiblu.

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 30+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Fetelor... AM POSTAT AICI ceva:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96062

CA S-O AJUTAM pe CHOWPERSA... cred ca e bine... nu??? Maii ntrati si voi ca sa se pastreze fierbinte SUBIECTUL... si eventual VOTATI-L!!!

PULOVER GATA!!!
ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Am pus poze de dinainte de a ramane gravida...asta asa..ca sa va facetzi o idee .Pozele`s facute intr`o expeditie arheologica..de la facultate de la mine

Mone 29+ Maria Antonia
mone after
mone before

Mergi la inceput