*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Si eu am cearcane mari de tot...si`acum..sunt mult mai vizibile...ori s`au innegrit ele..ori m`am albit eu la fata mai tare decat eram inainte...sunt tare urate...si m`am saturat de ele!!!

Mone 29+ Maria Antonia
poze monytza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Addinel daca iei legatura cu Chowpersa si poti sa te intalnesti cu ea sa-i dai cateva fiole, te rog sa contezi si pe 2 fiole de la mine. Sau vezi tu exact de cate are nevoie, am intrebat si eu la subiectul deschis de ea, sa vedem ce zice. Eu stau la stadionul Ghencea, dar cum ziceam nu pot iesi in oras. Daca sunteti in apropiere vorbim (nr meu de tel e pe listuta) si poate ma ajutati sa ajunga banutii la Addinel.
Restul fetelor unde e? Ca acum e nevoie de ajutor! Mamica asta nu ar fi postat mesajul ei disperat daca situatia nu ar fi fost grava! Daca fiecare ajuta macar cu 1 fiola, tot mai trec cateva saptamani de tratament!

Anca, 29s+ Andrei Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Ai mare dreptate Ancamari, la asta m-am gandit si eu daca ii dam fiecare, macar cate o fiola vom fi niste mamici fericite in mai-iunie alaturi de Chowpersa.Este vorba de un bebel care are nevoie

Paula31+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

eu am plecat acasa, va doresc o seara placuta tuturor si sper maine sa fiti mai active.
Chowpersafii tare ca se va rezolva

Paula31+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Fetelor...am aparut si eu...

voiam sa va dau vestea buna ca am terminat puloverasul dar vad ca e tristete pe-aici... poate nue mom. sa ma laud cu el...

Ce putem face s-o ajutam pe CHOWPERSA??? Acum citesc si eu sa vad mai bine despre ce e vorba!

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

fetelor, eu in curand plec spre casa. o sa intru diseara sa vad daca mi-a dat vreun nr de tel, o sun si daca e urgent ii duc eu cateva fiole ptr urmatoarele zile.

ancamari, eu stau in drumul taberei, daca e necesar pun eu de la mine si vedem cand si cum si unde ne putem intalni, in zona.

dideip , poate cu ocazia asta ne vedem si noi, ca tot suntem atat de aproape una de alta.

pupicei si o seara buna

26+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Sa vedem de cate fiole mai are nevoie...si..fiecare cu cat are...putzin cate putzin se aduna si o ajutam sa aduca bebeu` la termen!..Eu nu pot sa zic cat acum...dar o fiola 2...se rezolva...

Mone 29+ Maria Antonia
poze monytza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

si eu vreau sa o ajut pe chowpersa, i-am spus intr-un mesaj sa i-mi dea adresa ei si sa ii trimit banuti prin mandat postal.

26+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Hai fetelor... cum facem???Acum ca am venit eu ati plecat toate???

Mica, puteam face cate eco voiam GRATIS...

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

fetelor, am vorbit cu dana. mai are 2 fiole si si-ar mai putea lua cateva- mai exact 4. am zis asa... sa vedem cate ne strangem pana vineri si eventual vineri sau sambata sa ne vedem cu ea. e bine pentru toata lumea? {eu oricum vreau neaparat sa ma intalnesc cu ea sa ii duc niste fiole sa nu ramana deloc fara).

pupici, fug acasa...

26+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput