*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (39)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

quote:
Originally posted by eimotto

Fiola de 0.6 e 25 de ron

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 30+

Fasolica din burtica si Poze

corect, cutia cu 10 fiole este 250 ron.

26+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Liviana, saraca Chowpersa nu mare are putere financiara de a-si cumpara Clexane si poate pune in pericol viata bebelinului, asa ca daca putem sa o ajutam cu ceva ar fi minunat.
Addinelesti o scumpa
Haideti sa strangem niste bani si sa facem in asa fel sa ne intalnim cu ea si sa-i dam bani daca, Clexane nu avem.

Paula31+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Fetele care nu stiu situatia lui Chowpersa aflati aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96033

Paula31+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Dideip, eu sunt pentru. Si cum Chowpersa e din Bucuresti, nu o sa fie nici greu sa ne intalnim cu ea - suntem ceva fete din Bucuresti. Trebuie numai sa ne organizam

Anca 28+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Liviana, eu am facut in ianuarie candida dupa tratamentul cu antibiotice, a avut o mainfestare destul de urata (in viata mea n-am avut asa ceva!) care a debutat cu mancarime in zona. Pt ca dura prea mult pana imi ieseau analizele (ca sa stiu exact ce e) m-am rugat de dr sa imi prescrie ceva pt ca muream de mancarime, se agrava in fiecare zi. Dr a zis ca pot sa folosesc cateva zile MYCONAZOL - crema, cam de 2 ori/zi. Eu mi-am gasit la Sensi Blu "MICONAL ECOBI" (care contine myconazol), e un tub mare de tot (are 78g!) si costa ~15 ron, dupa ce am tot citit cu farmacistele pe diferite produse sa vedem daca sunt permise in sarcina. Asta a fost singurul cat de cat permis, scrie la precautii: "la femeile insarcinate va fi utilizat numai in caz de stricta necesitate sub controlul medicului". Dar a fost ok, mi-a calmat mancarimile care dadeau in usturime deja, l-am folosit cam 4 zile si dupa ce a iesit rezultatul analizelor am facut tratament cu ovule (clotrimazol).
Poate mai stie Addinel sa te sfatuiasca, vad ca ea lucreaza in domeniu.
Si eu dau banuti pt 2 fiole de clexane, dar nu stiu cum sa facem ca nu am voie sa ma dau jos din pat, dar poate ca rezolvam intr-un fel. S-o intrebam pe Chowppersa de cate fiole are nevoie si poate ne ajuta Addinel sa le luam la un pret mai mic decat normal.

Eu zic sa mai facem o strigare sa o ajutam pe Chowpersa! La cat de multe suntem sper sa se adune banutii necesari pt cateva cutii de fiole!

Anca, 29s+ Andrei Cristian

Mergi la inceput

Ai dreptate Poohy,stiu prin ce trece Chowpersa in momentele astea ca si sora mea a trecut prin asa ceva si alergam de la o farmacie la alta pentru a gasi Clexane compensat(cum era acum 1si10luni)Este in joc viata unui bebel.
Poohy am observat la intalnirea de la PizzaHut ca ai si tu cearcane(mari)exact ca si mine. Colegele mele ma intreaba tot timpul ce se intampla cu mine de sunt cercanata nu ma lasa bebelul si sotul sa dorm, dar chiar nu stiu de la ce sunt.

Paula31+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

m-am interesat, adaosul e extrem de mic- 4% (e medicament cu pret impus de vanzare). eu am rugat-o pe chowpersa sa-mi dea nr ei de tel, nu stiu cat de urgent are nevoie de aceste fiole. daca e ft urgent eu ma intalnesc maine cu ea sa ii duc cateva. nu stiu la ce foloseste medicamentul, dar pp ca nu ar trebui intrerupt, nu?

26+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Exact Addinel nu trebuie intrerupt decat atunci cand spune dr, si trebuie luat in fiecare zi si(dupa cate stiu de la sora mea)o ora fixa.ca te-ai interesat pentru ea.

Paula31+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Da sa stii Dideip ca si eu ma uitam la toate fetele de langa mine - ce lipsa de cearcane aveau :)) Dar nu le am pentru ca nu dorm - nu am probleme cu asta. Nu stiu de ce s-au facut chiar asa, insa sunt destul de predispusa - intotdeauna am ceva cearcane (nu in halul asta). Cred ca e si de la calculator - stau tot timpul cu ochii in el. Scapam de cearcane numai in vacanta de vara de la facultate :))

O colega de servici a nascut o fetita in mai anul trecut, si pot sa spun ca avea cearcane mult mai pronuntate decat mine :)

De intalnit pentru strans banii nu cred ca e o problema - nici nu trebuie sa ne intalnim toate in acelasi timp.

Anca 28+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Lasa Poohy ca trecem noi si peste faza astasper.
Uite o colega de-a mea are cearcane pronuntate ca ale noastre si copilasul ei de 3 ani de asemenea(deh a mostenit-o)sper la noi sa nu se intample asa ceva.

Paula31+

poze

poze bebe

Mergi la inceput