*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (39)
Raspunsuri - Pagina 12
addinel spune:
quote:
Originally posted by dideip
Bine ai revenit Addinel si ma bucur ca esti bine si analizele sunt o.k.Eu as putea sa vb cu medicul meu de familie sa-mi dea reteta pe numele meu?ce zici?si o sa fiu si eu draguta. Daca fac rost de reteta se dau compensate?
Paula31+
poze
poze bebe
am inteles de la eimotto ca nu ar fi compensate. cobor acum sa verific.
24+"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
addinel spune:
dideip, am verificat, nu este pe lista de compensate/ gratuite. deci nu ne ajuta reteta. 
26+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
lbelciug spune:
Aoleu, ma disperati cat de mult puteti sa scrieti.
V-am citit din viteza trenului, asa ca dau catea raspunsuri:
Pitica, vezi ca e o sectiune pe forum despre gradi, crese etc. Vezi si tu ce recomandari sunt pe acolo, eventual vorbeste cu mamicile care au puii la gradi pt sfaturi. Asa am facut si eu pana am decis unde e mai bine sa-l duc pe Matei. Merci pt urari, M e mai bine azi, in 30 min fug sa-l iau de la cresa. Sa stii ca ne luam de mana, si pe umerii mei apasa multe griji, dar daca nu eram tari, nu le puteam duce, nu?
De ce esti disperata cu gradi? Nu gasesti sa nu esti multumita de actuala gradinita? Fata cu cine sta acum ca n-am retinut...
Alyna24, sigur nu de la munca te stiu, dar undeva tot te-am vazut...
Fetele, am de cateva zile niste mancarimi in zona genitala, chiar la intrare. Ce-o fi ? Prea curand nu ajung la gineco. Daca stiti ceva tratamente babesti anti-mancarimi, as vrea sa le stiu ei eu. Merci.
Andrada, pe mine nu ma doare ficatul, dar am auzit ca e posibil sa se intample asta. Nici la M nu am avut probl de acest gen...
Mica, nu te mai enerva. Acasa te vei plictisi, din unele pct de vedere e mai bine la munca.
Lavini, si eu sunt arondata prin CMU prin firma la care lucrez. De asemeni familia mea. Unde nasti? Eu vreau la maternitatea CMU.
Dideip, ce-a patit Chowpersa?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
27s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
poohy spune:
Buna burtici,
Eu clexane nu am, dar poate putem sa o ajutam altfel. Poate putem sa cumparam clexane pentru mai multe saptamani (trebuie reteta?) - sau sa strangem niste bani?
Anca
28+ 
poze
bebelusa
eimotto spune:
Eu nu am cum sa ma ocup ca sa strangem bani dar as da si eu 500.000 (si poate o fiola de 0.6). Dar nu am cum sa ma deplasez
, suntem si in mutari si sotul meu alearga de il vad numai noaptea...
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
30+
Fasolica din burtica si Poze
Monytza spune:
Liviana..Mancarimile pot si cauzate d nenorocita de ciupearca candida...eu luna trecuta am facut tratament pt ea.Am luat klinol si gynofort...dar astea dak se confirma probabil ca o sa iti recomande doctorul tau...Cat stai acasa...inceasca sa faci spalaturi cu ceai de musetzel..sau impachetari cu iaurt gras(natural)...potzi incerca si apa cu bicarbonat dak nu esti multzumita de primele doua(sa fie calduta)
Pupici
Mone 29+
Maria Antonia
poze monytza
eimotto spune:
Fiola de 0.6 e 25 de ron
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
30+
Fasolica din burtica si Poze
lbelciug spune:
Monytza, saru-mana, o sa incerc. Of, trebuie sa ma epilez dar ma credeti ca nu stiu cand? Daca sotul vine tarziu si eu trebuie sa-l iau pe M de la cresa, evident pe urma stau cu el, CAND sa mai merg si la epilat?
Cu putin noroc, poate in week-end si abia next week la dr la ctrl.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
27s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
Monytza spune:
Liviana...ai incredere ca locul unde te duci la epilat este total igienic?...dak te faci jos cu ceara...sa nu`ti fi facut vreo "gluma" proasta vreo cosmeticiana...se intampla tare des sa iei boli de piele de la saloanele de epilat...Eu una m`am lecuit..mi`a ajuns o singura data..nu mai am incredere![]()
Mone 29+
Maria Antonia
poze monytza