Nou stil de viata (132)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

quote:
Originally posted by nastad

[purple][size=3][font=Arial]DELIDABA

Dordia-Nastad-Olo-Liris

citisem deliBABA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

M-ati facut si baba acum.

Andre_ea, felicitari pentru lista. Arata bine si vad ca a venit primavara: e plin de !

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Andre_ea, felicitari pentru lista. Arata bine si vad ca a venit primavara: e plin de !

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Scuzeeeee!
Sunt la serviciu si mai bag un oki pe aici, am scris repede si am bulit-o

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Dordia-Nastad-Olo-Liris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Buna fetelor!

Am scapaaaaaaat de purcica!
Ce bine ma simt!

Ce mai faceti voi?
Claudelu, sper sa se faca bine bb tau cat de curand! Multa sanatate!
Si eu m-am speriat un pic azi...un pic mai mult adica. Bebe shtrumf al meu a vomat piureul de fructe si nu stiu de ce! Apoi s-a facut galben-galben la fata si se cianurase in jurul guritei, plus ca era moale. L-am scos repede la aer si si-a mai revenit. Nu inteleg ce s-o fi intamplat ca am gustat si eu din piure si era bun, n-avea nici un gust ciudat. E prima oara cand imi face asa ceva! Pana acum n-a avut nici un fel de problema. Ce credeti ca o fi avut?
Acum se simte ok! A papat laptic si vad ca e vioi.

Tzuni ! Esti o scumpa! Multumesc mult ca mi-ai pus poza in album!
Meniul de azi:
MD: cafea
P: peste la gratar si morcovi rasi cu sare si putina zeama de lamaie
C: friptura de vita la gratar si salata verde.

Va pup fetele! Felicitari tuturor celor care au slabit in ultima saptamana!

Pierderea de kilogramela negrutzele mortaleda usurinta in miscare!

"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."

Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mephala, dormi si tu langa gasca vesela?

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Ps. Banuiesc ca te-ai prins ca nu-s picioarele mele alea! As fi vrut io!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Aaaaaaaaaa, asa? Pffff si eu care credeam ca...
Pai, atunci inseamna ca nici tipa cu tricou negru si pantaloni de piele din pozele de la gashca vesela nu esti tu! Nu?
Hai mai Tzunica draga, cand am zis ca arati trasnet la poza aceea m-am referit, nu la picioarele alea perfecte!

Pierderea de kilogramela negrutzele mortaleda usurinta in miscare!

"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."

Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

quote:
Originally posted by Claudelu

Neata!
Dupa o zi superba, a urmat o noapte alba Copilul mi-e bolnav, are temperatura mare , asa ca am stat de veghe

Felicitari tuturor fetelor care au reusit sa slabeasca

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Sanatate muuulta puiutului!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Va sarut fetelor!
Pentru raport: STAGNARE Se putea si mai rau asa ca eu zic ca sunt pe drumul cel bun avand in vedere ca la munte m-am cam dat la fripturi si salate.
Merg sa citesc din urma ca am mult de recuperat.
Sa nu uit Puskin . Abia astept sa vad ce-ai facut de ziua ta. Sa ne traiesti sanatoasa si sportiva si de-acum inainte si sa fi slaba cat mai curand.

Rubinele Castigatoare~~~~ Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

buna fetele! ajutati-ma cumva sa ies dintr-o stare urata rau de tot!!!Azi dimineata mi-a venit si mie dupa 2 luni de pauza si am o stare groaznica,cu dureri si nervi.Apoi eu cica fac eforturi sa ma las de fumat si-mi vine sa iau la suturi pe toata lumea,inclusiv pe mine.Apoi m-am certat si cu prietena mea din motiv de copii (e poveste lunga rau,poate cand o sa fiu mai relaxata),apoi fi-meu tot nu vorbeste bine si nu mai suport sa-l aud azi.Ca sa nu mai zic ca tot umflata sunt si nici nu sunt in stare sa tin vreo dieta cap-coada. Si afara ploua torential si in casa e mizerie si ce-mi doresc la ora asta e un baby sitter,o bere si un pachet de tigari.Si n-am nici una din ele si nici vreo sansa sa fac rost,nici azi,nici in curand. Si vorba lui tzuni-un Mc shit mare si cu maioneza ar pune capac la toate.Sau macar de as putea sa ma culc 2 ore dar si asta e imposibil.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Multumesc!
Dar abia acum e cum trebuie. Nu e aliniata la dunga cum era la oLo, dar sper sa va placa.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR

Mergi la inceput