Nou stil de viata (132)
Raspunsuri - Pagina 24
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
buna fetele! ajutati-ma cumva sa ies dintr-o stare urata rau de tot!!!Azi dimineata mi-a venit si mie dupa 2 luni de pauza si am o stare groaznica,cu dureri si nervi.Apoi eu cica fac eforturi sa ma las de fumat si-mi vine sa iau la suturi pe toata lumea,inclusiv pe mine.Apoi m-am certat si cu prietena mea din motiv de copii (e poveste lunga rau,poate cand o sa fiu mai relaxata),apoi fi-meu tot nu vorbeste bine si nu mai suport sa-l aud azi.Ca sa nu mai zic ca tot umflata sunt si nici nu sunt in stare sa tin vreo dieta cap-coada. Si afara ploua torential si in casa e mizerie si ce-mi doresc la ora asta e un baby sitter,o bere si un pachet de tigari.Si n-am nici una din ele si nici vreo sansa sa fac rost,nici azi,nici in curand. Si vorba lui tzuni-un Mc shit mare si cu maionezaar pune capac la toate.Sau macar de as putea sa ma culc 2 ore dar si asta e imposibil.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Uf, imi pare rau! Tot ce-mi trece prin cap este un MagneB6, cica ajuta la nervi.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR
andre_ea spune:
Bfly, sanatate la puiut! N-am idee de la ce ar putea fi. Se mai intampla la bebici.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR
Bfly spune:
Multumesc Andreea! Acum se simte destul de bine. E cam marait, dar asta e din alintareala, pentru ca vrea sa stau numai langa el! Maaaare smecher! ![]()
Mamiko, imi pare rau sa aud ca nu te simti bine! Ti-as recomanda niscaiva exercitii fizice, dar nu se aplica metoda asta pe timpul menstruatiei! Ti-as recomanda sa iesi la o plimbare, dar ploua torential afara, dupa cum ziceai! Cred ca cea mai buna solutie ar fi sa incerci sa te apuci de putina curatenie si sa aranjezi prin casa lucrusoarele. Daca poti, implica-l pe cel mic! In felul asta o sa uiti de durere, o sa-ti consumi energia negativa (nervii) si o sa te faca sa te simti mult mai bine privelistea odinii de la final! Apoi recompenseaza-te cu ceva bun (nu cioco sau praji, atentie!)...poate o cafea buna daca esti bautoare si pe aceea incearca sa o savurezi! Poti bea si un ceai cald de asemenea (teiul calmeaza)!
Te
si iti doresc sa te simti mai bine in curand!
Pierderea de kilograme
la negrutzele mortale
da usurinta in miscare!
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
an-k spune:
Tzuni, tare haioasa ai fost![]()
Deea, bravo! felicitari! deci saptamana viitoare imi iau revansa- slabesc 2 kg
, maronicile hai ca facem treaba buna impreuna
Claudelu, sanatate micutului!
Mamico
Zuzilici, bine ca te-ai distrat la munte- cum vacantele nu sunt tot anul merita sa profitam, acum o sa papi de regim si raportul de saptamana viitoare va fii cu minus kg. Pozici din vacanta...?
Delia, mi-a placut prietenul tau, si noi mergem duminica in safari- e unul aproape de noi- si poate imi gasesc si eu un prieten asa![]()
Azi am fost la sala si am prestat 2 ore asa
10 min eliptica
15 min banda
aparate cam o ora (cu cateva mici pauze)
50 abdomene
15 min bicicleta pentru incheiere+ sauna
nu e foarte mult dar pt ca nu am mai fost de 2 saptamani e bine -zic eu.
Meniul de azi
M-am trezit tarziu si am avut timp doar sa dau cu apa pe fata sa arunc hainele pe mine sisa ies pe usa, asa ca am sarit peste micul dejun si peste pranz( ca nu am apucat sa-mi pregatesc pachet)
C: am facut cum cred ca am mai zis
ca ma lasa memoria, un sos de rosii cu conopida si fasole verde in care am clocotit cateva buseuri- si am avut si pentru azi, a fost delicios:)
pupici tuturor!
Adriana- Deea- An-k- Cornelia
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Tzuni spune:
Fetelor, eu acum plec spre casa de la munca. Gata cu treaba pe azi!
Dimi la 7 plec spre Sibiu si ma intorc luni seara. Asa ca ne vedem marti dimineata la cafea.
Sa aveti un we frumos.
Va imbratisez 
Tzuni
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Bfly spune:
Tzuni, drum bun si un we frumos si tie acolo la Sibiu!
Te rog, transmite-i salutari din partea mea! (orasului)
Te asteptam cu bine marti!
Pierderea de kilograme
la negrutzele mortale
da usurinta in miscare!
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
DianaR spune:
Tzuni, acuma pleci de la lucru? Drum bun sa ai!![]()
Aproape tot familionul la plimbarica, tata facea pozele.![]()
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR 
Pe ultima suta de metri: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">"Ingerasi de mai"
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Iti multumesc pentru observatii! Corectez acum. Sper ca ma intelegeti, nu sunt de asa mult timp cu voi si nu imi sar in ochi lucrurile cum va sar voua.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR
Stai linistita ca pentru unele din noi e defect profesional sa vedem greselile altora.
Rubinele Castigatoare
~~~~
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Carmen, am pus doar o poza in album (deocamdata).
Jos, in semnatura mea, la "Pozele mele" il puteti admira pe noul meu prieten. Ce ziceti, e simpatic?
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Dar ce ti-a crescut parul, nu-mi vine sa cred.
Rubinele Castigatoare
~~~~
Zuzilici
Zuzilici spune:
Fetelor abia am reusit sa va citesc. S-o iau pe rand si sistematic ca sa nu uit pe nimeni.
Calaudelu' Happy Aniversary! si sanatate multa puiutului. 
Tzuni filmari si zile frumoase la Sibiu iti doresc.
Mamicutz te pupic iubita si cred c-ar trebui sa-ti iei niste clamante pentru durerile menstruale. Exista pastile speciale care chiar ajuta. Sper sa fi emai bine maine.
Cami felicitari pentrukg. pierdute. nca putin si schimbi si tu categoria.
Andreea felicitari pentru listuta. Sper ca ai sa mai vrei sa fi sherifa si dupa toate experientele pe care le-ai trait deja. 
Mik felicitari si tie pentru gr. pierdute. 
Indra saptamana aceasta trebuie sa tragem tare. Esti pregatita sufleteste??
Doina mucenici??? Ce meniu festiv! Sper ca n-ai mancat toata oala. Nu de alta dar combinatia ce cam nociva siluetei.
Il
pe Doruletz care ne-a urat "La multi ani" de ziua noastra.
Chris se vede c-ai tras tare saptamana aceasta. 
Lili Ka multumim pentru dieta si bine-ai venit la noi. 
Sigrid esti bine? Cam rarutz acu postarile. 
Carmen cand ai zic ca pleci sa culci "gasca vesele" te refereai si l-a sot??? ![]()
Delia bine-ai venit din concediu. Cum ne-am nimerit amandoua plecate si amandoua urmatoare sherife.
Noroc c-a fost Andreea pe faza. 
Bfly esti mai bine? Ai fost c-am tensionata zilele astea. Sper sa scapi de probleme si stres cat mai repede.
Of fir'ar sa fie e atat de tarziu ca nu reusesc sa ma mai concentrez deloc. Eu la munte am baut apa rece de izvor si iar mi-am dat gatul peste cap. Vorbesc prin semne de cele mai multe ori si iar tusesc ca o moara hodorogita.
Mi-am facut un ceai special pentru raceala, care te cam adoarme si-acum imi cade capul pa tastatura.
Am sa revin maine. Weekend placut tuturor. 
Rubinele Castigatoare
~~~~
Zuzilici