PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

MITI2004, ti-am raspuns ref programul de baita in capitolul precedent, nu stiu daca ai vazut (nu observasem ca s-a deschis un nou capitol).
IUBE2001, sa stii ca si eu am problema asta cu Daria (se trezeste nu mai tarziu de 5 dim.) si as incerca si eu faza cu jaluzelele, desi medicul ei mi-a zis ca nu trebuie niciodata trase pt ca trebuie sa stie copchilu' cand e zi si cand e noapte, dar daca prin metoda asta castig o ora de somn, chiar nu mai tin sa stie Daria mea ce e afara...
Asa ca diseara dupa ce adoarme (de obicei pe la 20.30) i le trag, sa vad rezultatul.

Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)

POZE FEL DE FEL

www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Cine ma invata si pe mine sa folosesc culorile in text, pt ca tot incerc si nu vrea nicicum??? Nu merge sa ingros, sa subliniez, nimic...

POZE FEL DE FEL

www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

quote:
Originally posted by andreea25

quote:
Originally posted by Lushk

Urata zi astazi...off, babele astea sucite...
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOIzis "Electric Baby"

baba mea...ma mir ca nu tuna si fulgera

andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 7 luni.

Bai deci esti fenomenala!!!!!!!
Crede ma si eu gandesc la fel. Si pe mine ma apuca crizele cateodata, dar stii ce fac, deschid muzica tare las nitel copilul si ma relaxez (5 min) si trece.... la mine una.... Nici eu nu stiu cum se descurca cu 2. Poate daca as mai face unul m-as descurca si eu .

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

quote:

quote:
Originally posted by anasia

fetelor, tocmai am ars supa copilului, impreuna cu craticioara eiimi vine sa

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai

am patito si eu ...

andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 7 luni.

Si eu asa ca sa nu crezi ca esti singura Anasia. Fetelor vad ca e saptamana incordelilor. Hai sa ne mai relaxam. Eu bag un tae bo si apoi o baie ca mi s-a culcat copilul!

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Iube2001, ma bucur ca a functionat unul din sfaturi! Si sper s-o tina tot asa . Daca vrei intalneala, ia-o frumos pe Oana ca stie drumul si haideti la mine in cartier, in curte, liniste, facem un gratar!

Doniro, la tine nu cred ca o sa functioneze cu jaluzele caci nu cred ca o trezeste lumina la 5. Adica pe la noi cel putin nu se lumineaza asa devreme inca, dar merita incercat desigur.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SimonaU

Iube2001, ma bucur ca a functionat unul din sfaturi! Si sper s-o tina tot asa . Daca vrei intalneala, ia-o frumos pe Oana ca stie drumul si haideti la mine in cartier, in curte, liniste, facem un gratar!

Doniro, la tine nu cred ca o sa functioneze cu jaluzele caci nu cred ca o trezeste lumina la 5. Adica pe la noi cel putin nu se lumineaza asa devreme inca, dar merita incercat desigur.

de Rares (07.12.2001) si Mara (24.07.2006)

Problema e ca ea dintotdeauna s-a trezit asa, inca de asta vara. Nu stiu cum sa fac sa se trezeasca mai tarziu... Ai dreptate ref lumina. Probabil ca trebuia sa fac figura asta vara........

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput

Fetelor la noi sunt 17C la umbra, pe partea de nord...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

quote:
mai fetelor sunt singura care simte ca nu mai poate!?;sunt obosita,stresata,certuri cu sotul din cauza copilului evident...nu mai pot nene! mi e si rusine sa zic asta ,pe bune ,cand sunt mamici cu 2 copii si nush cum se descurca,ca io sunt zombie si asa....

Sa-ti zic eu cum e cu 2!
Circula un banc: la primul copil, parintii cumpara pentru a-i face baie copilului 2 termometre, ca sa fie siguri ca nu gresesc temperatura apei. Daca exista mici difernete intre temperatura indicata, fac media aritmetica. La al doilea copil, mama verifica daca e buna apa pt baita cu cotul. La al treilea copil, parintii baga copilul in apa si vad daca e copilul prea rosu sau cianozat si-si dau seama daca apa a fost fierbinte sau prea rece

Daca tu nu esti relaxata, intri intr-un cerc vicios. Ii transmiti starea ta de neliniste copilului si poate din cauza asta nu mananca f.bine.

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
februarie

Mergi la inceput

Doniro, daca se trezeste tot timpul la 5 atunci la tine s-ar putea sa functioneze chestia cu tiparul. La cat se culca seara? Presupun ca nu la 6. Si mai presupun ca nu doarme mai mult de 4 ore peste zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by martta

quote:
mai fetelor sunt singura care simte ca nu mai poate!?;sunt obosita,stresata,certuri cu sotul din cauza copilului evident...nu mai pot nene! mi e si rusine sa zic asta ,pe bune ,cand sunt mamici cu 2 copii si nush cum se descurca,ca io sunt zombie si asa....

Sa-ti zic eu cum e cu 2!
Circula un banc: la primul copil, parintii cumpara pentru a-i face baie copilului 2 termometre, ca sa fie siguri ca nu gresesc temperatura apei. Daca exista mici difernete intre temperatura indicata, fac media aritmetica. La al doilea copil, mama verifica daca e buna apa pt baita cu cotul. La al treilea copil, parintii baga copilul in apa si vad daca e copilul prea rosu sau cianozat si-si dau seama daca apa a fost fierbinte sau prea receDaca tu nu esti relaxata, intri intr-un cerc vicios. Ii transmiti starea ta de neliniste copilului si poate din cauza asta nu mananca f.bine.de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
februarie

.andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 7 luni.

Mergi la inceput