Naturiste si homeopate (30)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

Multumesc pentru raspuns
sa cresti mare in burtica!

quote]Originally posted by AngeliquedeS

Gabitoni, uite ce am gasit in Formula As:

Cunoaste cineva un tratament naturist
pentru endometrioza pelvica si ovariana?”
(Raspuns pentru DANIELA I., F. AS nr. 399)

Am facut cateva recomandari privind tratamentul naturist al endometriozei in nr. 387 al revistei. In timpul care s-a scurs de atunci, am primit foarte multe scrisori si apeluri telefonice pentru sfaturi suplimentare. Revin cu cateva precizari, pentru ca boala are gravitatea ei si se pare ca este destul de raspandita. Nu se cunosc cu exactitate cauzele bolii, dar se stie ca hiperfoliculinemia (superproductia de hormoni estrogeni a ovarelor) si o slaba functionare a sistemului imunitar o influenteaza. De asemenea, nu trebuie sa uitam rolul major in aparitia tuturor bolilor, a acumularii toxinelor in toate tesuturile si fluidele corpului uman (conform teoriei „sangelui stricat” dupa care s-a calauzit Valeriu Popa, in tot ceea ce a facut bun pentru semenii sai).
# Tratamentul clasic al endometriozei consta in interventie chirurgicala pentru indepartarea tesutului ectopic sau tratament cu Danazol, un antiestrogenic, dar acest medicament produce efecte secundare neplacute. De altfel, boala tinde sa revina dupa catva timp si daca se agraveaza, singura solutie ar fi histerectomia (inlaturarea uterului). Cred ca tratamentul trebuie sa vizeze posibilii factori care au dus la aparitia bolii, incercand sa eliminam toxinele acumulate, sa echilibram balanta hormonala, sa intarim sistemul imunitar si sa eliminam dereglarile produse la nivelul sistemului nervos central. In acest sens, va recomand urmatorul tratament:
# Infuzie din cretisoara, turita mare, coada-soricelului, urzica moarta alba si sunatoare, amestecate cat mai omogen, in parti egale, din care se beau 3 cani pe zi. Ceaiul se bea incepand din ziua a saptea a ciclului menstrual pana la aparitia menstrei, cu pauza in restul intervalului.
# Pentru intarirea sistemului imunitar va recomand medicamentul Imunogrip, produs de firma PlantExtrakt din Cluj.
# Supliment de vitamine si minerale - B complex, C, E, calciu si magneziu.
# Regimul alimentar are un rol deosebit in vindecare.Excludeti din alimentatie carnea de porc, grasimile, produsele lactate grase, conservele de carne, mezelurile, alimentele prajite, condimentele iuti, otetul, alcoolul, zaharul, cafeaua, ciocolata, coca-cola, morcovii si sfecla rosie (aceste legume au efect estrogenic, fiind interzise in endometrioza).
# Tratati constipatia cu tarate de grau, o lingura dimineata si una seara, dupa ce au fost lasate in apa la inmuiat.
# Tineti post cel putin o zi pe saptamana.
# Pentru curatarea vezicii biliare: o data pe saptamana, luati un amestec din 4 linguri de ulei de masline cu zeama de la o lamaie, inainte de masa, dupa care va culcati pe partea ficatului timp de o jumatate de ora.
# Pentru eliminarea toxinelor beti doua cani pe zi de ceai de papadie, de preferinta in intervalul de la aparitia menstrei pana in ziua a sasea a ciclului, adica in perioada cand se intrerupe administrarea ceaiului din amestec de plante de mai sus.
Nu in ultimul rand, e nevoie de suport moral, foarte important in vindecarea oricarei boli, pe care il obtineti prin credinta in Dumnezeu si buna intelegere cu cei apropiati.
ADRIAN STOENESCU - str. Drumul Taberei nr. 30, bl. OD3, sc. D. ap. 121, sector 6, Bucuresti, tel. 021/745.21.71

Mai citeste si aici: http://www.elady.ro/articole/Sanatate/Endometrioza.html

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
Marea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Elly tinctura de BU e considerata mai eficienta decat toate celelalte forme (ceai sau pastile) Nu e buna la gust dar e ff buna ca efecte.

O intrebare pentru fetele homeopate, va implor !!

De doua luni iau homeopate, ovaria 5 CH si 9 CH, Pulsatilla, Corpus Luteus si tinctura de mladite de zmeur. Miercurea trecuta mi-a iesit un test de sarcina pozitiv, seara, s-a pozitivat instantaneu. Vineri dimineata am mai facut unul, pozitiv din nou, cu viteza luminii. Ieri seara am mai facut unul, la fel pozitiv. Sunt innebunita, eram plecata din tara, abia azi am ajuns acasa la orele 18, inchis la toate cabinetele medicale si pana miercuri nu ajung la eco pt ca nu e deschis pe nicaieri. Nu imi vine sa cred ca as putea fi insarcinata, dupa atatea incercari zadarnice. Intrebarea mea este: stiti cumva medicamentele homeopate de care v-am spus contin in ele ceva care ar putea pozitiva testele de sarcina fara sa fie bebe? Am sunat-o din Germania pe doctorita mea ca sa o intreb acest licru si mi-a spus ca nu au nici o treaba medicamentele cu testul de sarcina dar imi e teama sa sper. Stiti ceva de asta? Va rog mult, un sfat, orice!

Pupici
Angelique

AngeliquedeS, felicitari pentru testele cu 2 liniute!!! Doctorita ta are dreptate, preparatele homeopate si cele naturiste NU dau rezultate fals pozitive! Eu cred ca e cu ochisori. Cel mai bine e sa te relaxezi, sa bei multa apa, sa fii optimista si sa astepti pana maine cand vei putea merge la medic pt un test de sange care iti va confirma fara nici un dubiu sarcina.

Tin pumnii si o sa vezi ca o sa fie bine!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Angelique - Multumesc frumos penreu ajutor,
Si, inca odata, felicitari.

Ai grija de tine- o sa fie bb.

Elly

Mergi la inceput

Pana acum stiam ca am lipsa de progesteron si luam napraznic; acum mi-am facut analizele si am lipsa de estradiol

Ce produse naturiste as putea lua pentru lipsa de Estradiol??

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi77 spune:

Exista tratament naturist pentru aderente?
De curand am facut laparoscopie unde mi-au gasit multiple aderente carea imi afecta toata zona genitala.As vrea sa fac un tratament naturist ca sa pot evita formarea lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

ELLY se rezolva cu tinctura de marar si de lemn dulce lipsa de estradiol din cate stiu eu.

http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU 6+

Mergi la inceput

gugushtiuc
multumesc fff mult

dar, este adevarat ca de la tinct.de marar se pot forma chisturi?- parca asa am citit

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Nu,Elly...tinctura de marar ca si lemnul dulce sint contraindicate la persoanele care au chisturi sau fibroame.

Mergi la inceput

Idaira
Multumesc ff mult

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata, Dragele mele
A venit iar momentul sa va cer ajutorul pentru ca ma confrunt cu o situatie inedita.
Sunt in ziua 33 (la un ciclu regulat de 28-29, o singura data in viata 31). Nu mi-a venit menstruatia desi am avut toate simptomele in ziua 29. Nu ma puneti sa fac teste de sarcina ca am facut si sunt perfect negative. Ambele amamndoua. Unul azi dimineata.

Singurul lucru in plus pe care mi l-am administrat luna asta a fost ceaiul de cretisoara (nu l-am baut regulat ci din cand in cand).

Si acum am nevoie de sfatul vostru. Ce mama naibii se intampla cu mine? Sa fiu chiar atat de stresata incat nici rusii nu vor sa ma mai viziteze? Ma apropuii de menopauza?

Poate ar merita sa va mai spun ca in februarie am facut laparoscopie dar nu cred ca se pune pentru ca de atunci am avut 2 cicluri perfecte de 28 zile.

Va rog nu ma lasati la greu si dati-va cu parerea.

Sarumanuta la toate si va pup

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput